Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Духова шафа електрична Siemens CD714GXB1

Код:735337
Є в наявності
Духова шафа електрична Siemens CD714GXB1 фото
Духова шафа електрична Siemens CD714GXB1 фото
Духова шафа електрична Siemens CD714GXB1 фото
Духова шафа електрична Siemens CD714GXB1 фото
Духова шафа електрична Siemens CD714GXB1 фото
Духова шафа електрична Siemens CD714GXB1 фото
Духова шафа електрична Siemens CD714GXB1 фото
Духова шафа електрична Siemens CD714GXB1 фото
Духова шафа електрична Siemens CD714GXB1 фото
Духова шафа електрична Siemens CD714GXB1 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Велика побутова техніка. Це Цитрус.
Установка духової шафи
cashback iconКешбек 681 ₴
68 199
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Здорова їжа без зайвого клопоту

Духова шафа-пароварка Siemens CD714GXB1 - це справжня знахідка для всіх, хто веде здоровий спосіб життя або просто віддає перевагу не лише смачну, а й корисну їжу. З електронним контролем температури від 30°C до 100°C та внутрішньою камерою з нержавіючої сталі, він надає ідеальні умови для приготування їжі на пару. А чотири програми, включаючи приготування на пару, підігрів, підйом дріжджового тіста та розморожування, пропонують широкі кулінарні здібності. Функція fullSteam, сенсорний TFT-дисплей та система cookControl Plus роблять процес приготування інтуїтивно зрозумілим та зручним.

Особливості:

  • Електронний контроль температури від 30°C до 100°C
  • Внутрішня камера з нержавіючої сталі
  • Функція fullSteam
  • Сенсорний TFT-дисплей
  • Система cookControl Plus
  • Дистанційне керування через програму Home Connect
  • LED-освітлення
Siemens CD714GXB1

FullSteam: вся користь пари

Чи можна зберегти вітаміни та інші корисні речовини в продукти при термообробці і отримати яскравий смак? Духовка-пароварка Siemens з функцією FullSteam без проблем впорається з цим завданням. Використовуючи пару та точне регулювання температури вона дозволяє їжі зберегти смак, вітаміни та мінерали - при паровій обробці втрачається лише 1-3% корисні речовини. А заразом і уникнути додавання зайвих калорій, оскільки при цьому способі приготування не потрібна олія або інший жир. Тому ваші страви стануть не лише фантастично смачними, а й корисними. Ця пароварка дійсно найкращий помічник для тих, хто дотримується здорового способу життя та правильного харчування.

Siemens CD714GXB1

4 програми приготування

З Siemens CD714GXB1 ви можете вибирати з чотирьох різноманітних програм приготування, які включають приготування на пару, підігрів, підйом дріжджового тіста та розморожування. Ці програми не тільки розширюють ваш кулінарний арсенал, але також роблять процес приготування більш інтуїтивним та зручним. Від експериментів із новими стравами до розморожування - робіть все просто і без зайвих клопоту.

Siemens CD714GXB1

Автоматичні програми cookControl Plus

Ви постійно перевіряєте духовку, щоб переконатися, що їжа готова? Передвстановлені автоматичні програми приготування гарантують ідеальні результати. Просто виберіть страву та дозвольте датчикам духовки автоматично контролювати процес. Духовка автоматично застосовує правильні налаштування та відключається, коли страва буде готове. Таким чином, ви можете розслабитися та отримувати задоволення, поки їжа готується.

Siemens CD714GXB1

TFT сенсорний дисплей

Скористайтеся зручним сенсорним TFT-дисплеєм, щоб швидко настроїти свою духовку. Завдяки простій структурі меню, сенсорної навігації та електронного таймера з програмуванням початку та закінчення приготування він робить використання духовки простим та приємним.

Повний контроль та віддалене управління

Хочете використати весь потенціал своєї пароварки? Встановіть на свій телефон програму Home Connect та отримайте повний контроль над цим розумним пристроєм, де б ви не були. Додаток дозволяє запускати та завершувати програми приготування, змінювати налаштування та отримувати Повідомлення після завершення програми. А ще дає вам доступ до великий вибір смачних рецептів.

Siemens CD714GXB1

Світлодіодне освітлення

Духова шафа-пароварка Siemens CD714GXB1 з LED-освітленням пропонує незрівнянний рівень візуального контролю над процесом приготування. Яскраве та енергоефективне підсвічування дозволяє чіткі бачити вміст внутрішньої камери, забезпечуючи ідеальні умови для спостереження за вашими кулінарними шедеврами.

Siemens CD714GXB1

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Об'єм
Клькість програм

20

Режими приготування

Приготування на пару

Розморожування

Підігрів

Підйом тіста

Максимальна температура
Наявність гриля

Немає

Тип гриля

Ні

Додаткова інформація

Електронний годинник; Автоматичний вибір рівня температури, що рекомендується, з можливістю зміни; Відображення поточної температури контролю нагріву; Варіант закриття: soft closing; Допоміжна система приготування страв; Внутрішнє освітлення (світлодіодні лампи); Можливість вимикання внутрішнього освітлення; Індикація низького рівня води у резервуарі; Резервуар з водою знаходиться у непомітному місці за дисплеєм приладу; Вентилятор охолодження; Дистанційне керування за допомогою Home Connect; Максимальна температура нагрівання вікна дверцят: 40°C; Довжина основного кабелю: 150 см

Енергоефективність

Клас енергоспоживання
Потужність підключення

1750 Вт

Напруга

220 В

Потужність гриля

Ні

Потужність конвекції

Ні

Експлуатація

Тип управління
Тип дверцят

Відкидна

Дисплей
Таймер
Конвекція

Немає

Перемикачі
Тип очищення
Безпека

Захисне відключення

Тип направляючих
Кількість рівнів направляючих

3

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Матеріал дверцят

Скло

Матеріал внутрішнього покриття

Нержавіюча сталь

Габарити (ВхШхГ)

45,5 x 59,4 x 54,8 мм

Висота
Ширина
Глубина

54,8 см

Розміри ніші для вбудовування (В х Ш х Г)

45 x 56 x 55 см

Вага

22,5 кг

Висота в упаковці

54 см

Ширина в упаковці

65 см

Глибина в упаковці

70 см

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження