Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Комбінована парова піч Miele DGC 7250

Код:723506
Є в наявності
Комбінована парова піч Miele DGC 7250 фото
Комбінована парова піч Miele DGC 7250 фото
Комбінована парова піч Miele DGC 7250 фото
Комбінована парова піч Miele DGC 7250 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Велика побутова техніка. Це Цитрус.
Новинка
Установка духової шафи
cashback iconКешбек 1 264 ₴
126 490
Колір
Black фото
Black & Grey фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Експерт у готуванні

Перетворіть приготування їжі на мистецтво з комбінованою паровою піччю Miele DGC 7250. Вона дозволяє запікати на грилі, готувати на пару та випікати, водночас спрощуючи вам як сам процес приготування, так і контроль за готовністю страви. Ціла низка передових технологій та спеціальних функцій подбає про те, щоб все було приготовано як треба, а можливість підключення до мережі інтернет та програма Miele@home дадуть вам ще більше варіантів застосування. З технікою Miele ваша кухня стане місцем для кулінарної творчості, а ви зможете готувати найвишуканіші страви без особливих турбот.

Особливості:

  • Технологія MonoSteam
  • Керування за допомогою сенсорних кнопок DirectSensor S
  • Об'єм 76л
  • 5 рівнів деко
  • Гарантія того, що їжа не буде пересмажена – TasteControl
  • Легке очищення – PerfectClean
  • Особливо пухнасте тісто та піджарена скоринка завдяки Climate cooking

Інноваційна парова система

Парогенератор Miele DGC 7250 розташований за межами робочої камери. У процесі приготування пара повністю заповнює камеру духовки і витісняє кисень. Це призводить до швидкого нагрівання та оптимального вимірювання температури, а також збереження природного кольору продуктів. А оскільки в камері духової шафи не утворюється вапняний наліт, чищення стає особливо легким.

Технологія MonoSteam. Делікатний процес приготування для оптимальних результатів

Завдяки перевіреному методу виробництва пари MonoSteam, пара надходить у робочу камеру печі через одну парову форсунку. Вона швидко і рівномірно розподіляється по їжі та забезпечує делікатний процес приготування з відмінними результатами.

Комбінуйте та експериментуйте

Ця багатофункціональна парова піч дозволить вам проявити свої кулінарні таланти повною мірою. Експериментуйте, використовуйте нові техніки приготування, запікайте до хрусткої скоринки з грилем, готуйте на пару або печіть повітряні булочки як з пекарні прямо у себе вдома. Для цього у вас буде понад 10 спеціальних режимів, які використовують різні техніки. А також уся ваша фантазія. До того ж, цю духовку можна використовувати не лише для запікання. З її допомогою, наприклад, можна варити яйця, підігрівати рушники для рук як у ресторані, бланшувати фрукти чи овочі, розморожувати продукти, робити домашні йогурти, розстоювати тісто, стерилізувати банки та дезінфікувати дитячий посуд. Це справді корисний та універсальний помічник для будь-якої господині.

Оптимальні результати з додатковим зволоженням

Режим «Волога+» – легкий спосіб досягти ідеальних результатів. Додавання вологи робить м'ясо ніжним і соковитим усередині та хрустким зовні; а при випіканні хліба він допомагає досягти пишності та підрум'янювання, які всі люблять. Для додаткової зручності можна запрограмувати час подачі пари. «Волога+» також використовується у різних автоматичних програмах.

Автоматичні програми

Завдяки автоматичним програмам з електронним керуванням ви можете готувати безліч різноманітних страв. Печете ви торт чи готуєте птаха – немає необхідності вибирати режим роботи, температуру чи тривалість. Просто оберіть потрібний режим і піч зробить все за вас. А ступінь прожарювання, наприклад для м'яса, можна встановити індивідуально.

Різна кількість, однакова тривалість приготування

Незалежно від того, чи хочете ви приготувати одну порцію або цілу вечерю для всієї родини, а також які продукти ви використовуєте – свіжі або заморожені – тривалість приготування в цій паровій печі завжди однакова. Це полегшує кулінарам життя, тому що їм не потрібно зважувати продукти та розраховувати різну тривалість приготування.

Все під контролем з TasteControl

Miele DGC 7250 вміє зупиняти процес приготування на певному етапі для досягнення ідеальних результатів. Камера духової шафи може повністю охолоджуватися після закінчення встановленого для приготування страви часу, щоб вона не переготувалася в духовці. Крім того, функція TasteControl може підтримувати температуру всередині, щоб їжа залишалася теплою до подачі. Все це можливо завдяки двигуну, який автоматично відчиняє та закриває двері. Це гарантує, що ваші страви будуть приготовані до ідеального ступеня готовності і не більше того, навіть якщо вас немає поряд, щоб відразу вийняти їх з духовки.

Функції таймера

Готуйте зі справжньою німецькою точністю. Ця піч дозволяє легко запрограмувати час початку, час закінчення, загальний час приготування або встановити таймер. Залишіть тайм-менеджмент вашій духовці та встигайте все вчасно.

Об'єднання побутових приладів у мережу з Miele@home

З інноваційною системою Miele@home ви можете використовувати весь потенціал своєї побутової техніки Miele і зробити своє повсякденне життя ще розумнішим. Всі інтелектуальні побутові прилади Miele можна зручно та безпечно об'єднати у мережу. А для управління можна використовувати програму Miele, голосове управління або інтеграцію в існуючі рішення для розумного будинку. Прилади об'єднані в мережу через домашній Wi-Fi-маршрутизатор та Miele Cloud.

*Набір функцій може відрізнятися залежно від моделі та країни.

Висувні напрямні FlexiClip

Поливайте, перевертайте або виймайте продукти, не торкаючись гарячої зони нагрівання. Спеціальні напрямні FlexiClip забезпечують гнучкість та безпеку при користуванні піччю.

Унікальний антипригарний ефект PerfectClean для легкого очищення

Багато компонентів комбінованої парової печі Miele, такі як робоча камера та листи, мають запатентовану поверхню з унікальними антипригарними властивостями. Завдяки їй залишки їжі не прилипають до поверхні, а очищення надзвичайно просте і не потребує багато зусиль. Навіть стійкі забруднення легко видаляються водою з невеликою кількістю миючого засобу та губкою.

М'який рух дверей з функціями SoftOpen та SoftClose

Двері духовки оснащені складним амортизуючим механізмом для виключно плавного відкривання та закривання. Вона також легко відкривається на 90° — для зручного безперешкодного доступу до продуктів у робочій камері.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Об'єм
Режими приготування

Розморожування

Приготування на пару

Гриль

ECO обдув +

Обдув +

Автоматичне смаження

Автоматичні програми

Волога +

Традиційний нагрів

Інтенсивне випікання

Верхний/нижний жар

Гриль с обдувом

Максимальна температура
Наявність гриля
Додаткова інформація

Функція "Швидке розігрівання" ; Програмовані "Старт"/"Фініш" приготування; Програмована тривалість приготування; Рекомендована температура; Індикація фактичної температури; Автоматичні програми; MonoSteam; Індикація бажаної температури; Індивідуальні настройки; Розташування петель дверцят: Низ; Точне електронне регулювання температури духової шафи (°С): 30-250; Точне електронне регулювання температури пароварки (°С): 70-100; Зовнішній парогенератор; Ручка на фасаді; Підсвічування: 1 галогенна лампа; Ємність для води (л): 1,0; Мощность парогенератора (кВт): 2,2; Індикація завершення програми: На дисплеї; Тип керування: Direct Sensor S

Енергоефективність

Клас енергоспоживання
Споживання електроенергії

3,5 кВт

Експлуатація

Тип управління
Тип дверцят

Відкидна

Дисплей
Таймер
Підсвічування
Перемикачі
Тип очищення
Безпека

Блокування сенсора

Холодний фронт

Захисне відключення

Блокування системи

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Матеріал внутрішнього покриття

Perfect Clean

Габарити (ВхШхГ)

59,6 x 59,5 x 56,8 см

Висота
Ширина
Глубина

56,8 см

Розміри ніші для вбудовування (В х Ш х Г)

59 - 59,5 x 59 - 59,5 x 55 см

Вага

42 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження