Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Геймпад Xiaomi Elite

Код:721285
Очікується
Геймпад Xiaomi Elite фото
Геймпад Xiaomi Elite фото
Геймпад Xiaomi Elite фото
Геймпад Xiaomi Elite фото
Геймпад Xiaomi Elite фото
Геймпад Xiaomi Elite фото
Геймпад Xiaomi Elite фото
Геймпад Xiaomi Elite фото
Геймпад Xiaomi Elite фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Новий погляд на геймінг

Xiaomi Elite Edition – висококласний мультиплатформний геймпад, що поєднує стильний дизайн, продуману ергономіку та широку сумісність. Аксесуар стане чудовим варіантом для ігор на мобільних гаджетах, комп'ютерах, розумних телевізорах та смарт-приставках. Крім того, контролер порадує елегантним дизайном, а витривала конструкція гарантує йому довгу службу.

Особливості:

  • Забезпечений двигунами зворотного зв'язку
  • Вбудований 6-осьовий гіроскоп InvenSense
  • Бездротовий зв'язок на відстані до 10 метрів
  • Підключення через Bluetooth 5.0 або радіоканал 2,4 ГГц
  • Сумісний з операційними системами Windows та Android
  • Знімний тримач для смартфона у комплекті

Ситуація під контролем

Проводьте час за улюбленими іграми та перемагайте віртуальних суперників, діючи максимально швидко та ефективно. Бездротовий геймпад отримав два джойстики з асиметричним розташуванням, навігаційну панель, кнопки A/B/X/Y та набір тригерів. Також слід відзначити 6-осьовий гіроскоп InvenSense, що забезпечує чутливість контролера до рухів та нахилів.

Повне занурення

Тепер ви зможете відчути себе учасником ігрових подій, що відбуваються по той бік екрана. Ще одна вагома перевага контролера – лінійні двигуни зворотного зв'язку, розташовані у джойстиках. Завдяки потужним моторам геймпад може супроводжувати різні ігрові активності тактильними ефектами, роблячи геймплей ще яскравішим та захопливішим.

Бездротова свобода

Не варто турбуватися про підключення зайвих дротів, що сковують ваші рухи. Геймпад здатний передавати команди через Bluetooth 5.0 чи радіоканал 2,4 ГГц (передавач є у комплекті) стабільно працюючи на відстані до 10 метрів від пристрою. А штатний акумулятор ємністю 830 мАг дозволяє грати годинами, без перерв на зарядку.

Підійде кожному

Грайте на різних платформах із постійною продуктивністю. Бездротовий контролер сумісний із пристроями під керуванням Windows та Android, що дає можливість використовувати його з більшістю настільних комп'ютерів, ноутбуків, смартфонів та розумних телевізорів. Крім того, виробником заявлена підтримка Steam та хмарних ігор Xiaomi.

Досконала ергономіка

Щоб тривалі ігрові сесії проходили без падіння продуктивності, аксесуари мають бути продуманими та комфортними. Xiaomi Elite Edition виконаний у витонченому корпусі з текстурованими руків’ям, що сприяють надійному хвату у будь-якій ситуації. А шанувальники мобільного геймінгу обов'язково оцінять знімний тримач для смартфона.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Інтерфейси
Зворотній зв'язок

Так

Сумісність
Живлення
Ємність аккумулятору

830 мА*год

Особливості

Датчик руху

6-осьовий гіроскоп InvenSense

Фізичні характеристики

Колір
Комплектація

Інструкція

Гарантія

Геймпад

Утримувач для смартфона

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Геймпад Xiaomi Elite