Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Геймпад Xiaomi Elite Edition

Код:705460
Очікується
Геймпад Xiaomi Elite Edition фото
Геймпад Xiaomi Elite Edition фото
Геймпад Xiaomi Elite Edition фото
Геймпад Xiaomi Elite Edition фото
Геймпад Xiaomi Elite Edition фото
Геймпад Xiaomi Elite Edition фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Геймпад Xiaomi Elite Edition. Гра за твоїми правилами

Любиш вдома проводити час за грою або віддаєш перевагу мобільному геймінгу? З новим бездротовим контролером Xiaomi Elite Edition ти зможеш насолоджуватися улюбленим заняттям де і будь-коли. Цей геймпад сумісний із телевізорами зі Smart TV, комп'ютерами на Windows, телефонами та планшетами на Android, а також підтримує платформу Steam, хмарні ігри Xiaomi та інші ігрові платформи. При цьому він був створений з урахуванням всіх вимог до функціональності та ергономіки, має стильний дизайн та оснащений вбудованою батареєю ємністю 830 мАг, що дозволяє грати годинами. Зроби гру ще цікавішою та результативнішою з новим бездротовим контролером Xiaomi Elite Edition.

Звичні для геймерів елементи керування

Xiaomi GamePad Elite Edition має два асиметрично розташовані джойстики виробництва японського бренду ALPS. Вони оснащені власними лінійними двигунами зворотного зв'язку, які дозволяють імітувати різні ефекти в іграх. А ще навігаційну панель, кнопки A/B/X/Y та кілька тригерів. До речі, клавіші A/B/X/Y протестовані не менше ніж на 1 000 000 натискань, тому вони будуть служити довгий час.

Чутливий до рухів та нахилів

Ще одна перевага цього геймпада - вбудований 6-осьовий гіроскоп InvenSense, що забезпечує соматосенсорне управління і відмінний користувацький досвід в іграх.

Стабільний зв'язок без дротів

Для підключення до гаджетів цей контролер використовує вбудований чіп Bluetooth 5.0 від компанії Nordic Semiconductor, який дає геймпаду швидкий відгук та стабільний зв'язок. А також USB-приймач з підтримкою з'єднання в діапазонах 5 та 2,4 ГГц, що йде в комплекті з пристроєм.

Широка сумісність

Геймпад Xiaomi Elite Edition може працювати як з комп'ютерами на Windows, так і телефонами на Android, а також Smart TV на базі Android TV, хмарними іграми Xiaomi та різними ігровими платформами, включаючи Steam. При цьому можна до одного комп'ютера або телевізора одночасно підключити кілька контролерів та влаштувати епічний батл із друзями.

І для мобільного геймінгу теж

Для любителів мобільного геймінгу Xiaomi Elite Edition поставляється з кронштейном для смартфона, який можна легко закріпити на контролері за допомогою спеціального отвору ззаду. Тримач надійно фіксує смартфон та дозволяє відрегулювати кут огляду для більшого комфорту у грі.

Довгі години веселощів

Озбройся бездротовим геймпадом Xiaomi GamePad Elite Edition і поринай у світ віртуальних битв з усім можливим комфортом. Гаджет не тільки має зручні текстурні ручки і впевнено лежить у долонях, але й дозволяє користувачеві призначати кнопки по-своєму і грати так, як він звик. Щоб гра тривала стільки, скільки тобі заманеться.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Інтерфейси
Сумісність
Живлення
Ємність аккумулятору

830 мА*год

Матеріал

Пластик

Особливості

Геймпад оснащений чіпом Nordic

6-осьовий гіроскоп InvenSense

Лінійні тригери

2 джойстики

Фізичні характеристики

Колір
Комплектація

Інструкція

Гарантія

Знімний кронштейн

Геймпад

USB адаптер

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Геймпад Xiaomi Elite Edition