Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Контролер Nintendo Official Switch Ring Fit Adventure + гра + ремінь

Код:699152
Очікується
Контролер Nintendo Official Switch Ring Fit Adventure + гра + ремінь фото
Контролер Nintendo Official Switch Ring Fit Adventure + гра + ремінь фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 39 ₴
3 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ring Fit Adventure

 

Пригода, яка змусить вас попітніти!

Візьміть в руки аксесуар Ring-Con і надіньте ремінь на ногу. Час вирушати у фітнес-пригоду! Досліджуйте фентезійний світ та здолайте дракона-культуриста і його поплічників за допомогою справжніх фізичних вправ в Ring Fit Adventure, фітнес-відеогрі для Nintendo Switch! Біжіть на місці, щоб переміщуватися смарагдовими рівнинами, робіть жим над головою, щоб атакувати ворогів, і виконуйте пози йоги, щоб відновити шкалу здоров'я.

 

Два нові аксесуари, Ring-Con та ремінь на ногу, точно вимірюють ваші рухи у реальному світі і перетворюють їх на ігрові дії. Ring Fit Adventure включає додаткові міні-ігри та налаштовувані тренування для всього тіла і підійде гравцям у будь-якій фізичній формі.

 

У пригодницькому режимі вам належить подолати понад 100 рівнів у 20 світах і битися з ворогами, використовуючи атаки, засновані на понад 60 фізичних вправах. Просуваючись по рівню, ви зароблятимете очки досвіду і збиратимете інгредієнти для смузі, що відновлюють здоров'я.

 

Переміщуватися по ігровому світу можна і незвичайними способами. Перелітати з гойдалки на гойдалку, виконуючи присідання, або сплавлятися по річці на дошці для серфінгу з веслом. У містах обов'язково зазирніть у магазин, де можна дістати спортивний одяг, що збільшує показники атаки та захисту, або виконуйте додаткові завдання і отримуйте за них бонуси.

 

Хочете влаштувати змагання? Передайте аксесуар Ring-Con другові і вибирайте з 12 міні-ігор: розбивайте ящики з повітряної гармати; ліпіть горщики, виконуючи присідання, і так далі. Якщо потрібне більш традиційне тренування, ви можете створювати власні тренувальні програми, підбираючи потрібні вправи та міні-ігри. За допомогою вбудованої інфрачервоної камери руху у правому Joy-Con (продається окремо) ви навіть можете відстежувати такі показники, як ЧСС та кількість витрачених калорій за тренування.

 

Якщо і цього здасться мало, ви можете використовувати аксесуар Ring-Con зі вставленим контролером Joy-Con (продається окремо) без Nintendo Switch. Видалася вільна хвилинка? Стискайте і розтягуйте Ring-Con, щоб набрати повторення. Пізніше ви можете синхронізувати Ring-Con з грою і конвертувати накопичені повторення в очки досвіду або ігрові предмети для свого персонажа. Не втрачайте мотивацію і отримуйте нагороди — у грі і за її межами!

 

Особливості:

  • Дослідіть величезний фентезійний світ і боріться з ворогами, використовуючи понад 60 фізичних вправ.
  • Бігайте підтюпцем або спринтуйте на понад 100 рівнях у 20 світах.
  • Збирайте інгредієнти і готуйте смузі для тимчасового підвищення характеристик.
  • Заробляйте ігрову валюту та отримуйте нове спорядження.
  • Контролюйте ігрові рухи з новим аксесуаром Ring-Con та ременем на ногу.
  • Вибирайте тривалі ігрові сесії у режимі пригод або короткі міні-ігри, які підійдуть для людей у будь-якій фізичній формі.
  • Відстежуйте приблизну частоту серцевих скорочень з вбудованою інфрачервоною камерою руху.
  • Створюйте власні тренування для всього тіла, які впишуться у ваш розпорядок дня і допоможуть залишатися у формі.
  • Використовуйте аксесуар Ring-Con, навіть коли гра вимкнена, щоб підвищувати досвід вашого персонажа.
 

*Щоб мати можливість купувати ігри, які завантажуються, або завантажувати демоверсії і безкоштовні програми з Nintendo eShop на офіційному веб-сайті, вам потрібен обліковий запис Nintendo, пов'язана з консоллю Nintendo Switch. Щоб зареєструвати свою консоль в якості активної консолі для завантажень в облікового запису Nintendo, необхідно хоча б один раз відвідати Nintendo eShop з того пристрою, на яке будуть завантажуватися дані. Для автоматичного завантаження на вашій системі має бути встановлено останнім системне оновлення і активована функція автоматичного завантаження. Система повинна бути підключена до Інтернету, і на ній має бути достатньо вільного місця.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Сумісність
Живлення
Час роботи

Понад 100 годин

Особливості

Швидка зарядка

Інфрачервона камера руху

Аксесуар Ring-Con

Бездротове підключення Quantum 2.0 Wireless

Фізичні характеристики

Комплектація

Інструкція

Гарантія

Контролер

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Контролер Nintendo Official Switch Ring Fit Adventure + гра + ремінь