Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Джойстик Logitech G X56 (Black) L945-000059

Код:717431
Очікується
Джойстик Logitech G X56 (Black) L945-000059 фото
Джойстик Logitech G X56 (Black) L945-000059 фото
Джойстик Logitech G X56 (Black) L945-000059 фото
Джойстик Logitech G X56 (Black) L945-000059 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 119 ₴
11 969

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

СУЧАСНА СИСТЕМА ДЛЯ БЕЗПРОГРАШНОГО ВЕДЕННЯ БОЮ

Logitech G представляє новий набір маніпуляторів X56 H.O.T.A.S. Його гідно оцінять любителі ігор віртуальної реальності, а також жанру космічних симуляторів, що відновлюється останнім часом. Це яскравий приклад чудової керованості. Серед переваг моделі – аналогові міні-джойстики, повноспектральне RGB-підсвічування, 16-бітна система контролю над елеронами та кермом висоти, 189 програмованих елементів управління та багато іншого.

Оновлений комплект X56 відрізняється лаконічним чорно-сірим дизайном та оптимізованою конструкцією, яка була покращена відповідно до відгуків учасників спільноти. Комплект гідно оцінять гравці будь-якого рівня — від любителів, які віддають перевагу підключенню Plug-and-Play, до професіоналів, яким необхідне точне налаштування симулятора.

ШІСТЬ СТУПЕНІВ СВОБОДИ

У сучасних космічних симуляторах фізичні характеристики корабля динамічніші, а управління набагато складніше. Елементи управління їм істотно відрізняються від традиційних систем моделювання польотів. 6DoF – це шість ступенів свободи – тангаж, крен, нишпорення, рух назад, вперед, вгору, вниз, вправо і вліво. Під час гри необхідно контролювати всі маневри та рухи корабля. Модель X56 оснащена унікальними аналоговими міні-джойстиками для зручності руху у будь-якому напрямку. Вони забезпечують гравцю чотири додаткові осі управління, а також можуть використовуватись як кнопки.

ПІДСВІЧУВАННЯ BRILLIANT RGB

Будь то в розпалі героїчної битви або при посадці на космічну станцію, з X56 ви повністю поринете в атмосферу гри. Незабутні враження вам гарантовано! Налаштуйте повноспектральне RGB-підсвічування за своїм смаком, використовуючи програмне забезпечення з великим набором функцій.

ВІРТУАЛЬНА РЕАЛЬНІСТЬ НАЯВУ

Удосконалена система X56 HOTAS не тільки дублює інформацію, що відображається на екрані в останніх версіях ігор, а й дозволяє впевнено використовувати елементи керування. Перераховані переваги, а також безліч засобів управління та їх миттєвий відгук роблять X56 ідеальним варіантом для гри з використанням шоломів віртуальної реальності та ігор цього жанру. Надягніть гарнітуру, візьміть у руки X56 — і вперед, до нескінченних пригод!

РЕГУЛЬОВАНА ТОЧНІСТЬ

Завдяки 16-бітній системі контролю над елеронами та кермом висоти, що має у своєму арсеналі безконтактні датчики з ефектом Холла, а також пружинному механізму з регульованим натягом, X56 забезпечує безпрецедентну керованість та реактивність літального апарату. Для додаткового налаштування передбачено чотири пружини різного натягу. Якщо потрібно, пружини взагалі можна не використовувати.

ДВА НЕЗАЛЕЖНІ СПАРЕНІ ВАЖЕЛЯ

Два інноваційних спарених важеля ідеально підходять для управління космічними та авіаційними суднами з двома двигунами. І абсолютно незамінні в бою, якщо один із двигунів вийде з ладу. Відрегулюйте тертя для переміщення кожного важеля. А якщо ваше судно оснащене одним двигуном, фіксатор дросельної заслінки може зв'язати обидва дроселі, що зробить керування польотом максимально ефективним.

БІЛЬШЕ 189 ПРОГРАМОВАНИХ ЕЛЕМЕНТІВ УПРАВЛІННЯ

Можливість налаштування всіх 13 осей, 5 перемикачів та 31 програмованої кнопки у трьох режимах. Можна встановити зони нечутливості та криві відгуки для точного налаштування осей. Призначайте будь-якій кнопці будь-яку кількість команд у симуляторі, наприклад форсаж, включення гіпердвигуна (FSD), захоплення мети та ведення вогню з безлічі знарядь. Крім того, програмне забезпечення дозволяє надавати X56 ряд функцій миші та клавіатури - як простих, що вимагають натискання однієї клавіші, так і складних, наприклад команд із заданим часом і макросів.

КОМПЛЕКТ ПОСТАВКИ

  • Джойстик із кабелем (з роз'ємом USB)
  • Важіль із кабелем (з роз'ємом USB)
  • Пружинний механізм із 4 пружинами регульованого опору
  • Документація користувача

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Інтерфейси
Зворотній зв'язок

Так

Кількість кнопок

31

Сумісність
Живлення
Особливості

31 програмована кнопка у трьох режимах

5 перемикачів

Можливість налаштування всіх 13 осей

Фізичні характеристики

Колір
Вага

2,28 кг

Габарити

185 x 225 x 266 мм

Комплектація

Інструкція

Гарантія

Геймпад

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Джойстик Logitech G X56 (Black) L945-000059