Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електроскутер AIMA F606 (Blue) 2304 Wh

Код:731471
Є в наявності
Електроскутер AIMA F606 (Blue) 2304 Wh фото
Електроскутер AIMA F606 (Blue) 2304 Wh фото
Електроскутер AIMA F606 (Blue) 2304 Wh фото
Електроскутер AIMA F606 (Blue) 2304 Wh фото
Електроскутер AIMA F606 (Blue) 2304 Wh фото
Електроскутер AIMA F606 (Blue) 2304 Wh фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Ексклюзив
Новинка
cashback iconКешбек 539 ₴
53 999
Колір
Blue фото
Bronze фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Легкість у русі та жодних перешкод

AIMA F606 — це електроскутер, який поєднує в собі стильний дизайн з визначною продуктивністю для того, щоб забезпечити вам можливість легко пересуватися містом і не залежати ні від кого. З максимальною швидкістю до 60 км/год, можливістю долати нахили до 20°, запасом ходу до 90 км і потужним мотором 1200 Вт, цей скутер зможе легко доставити вас з одного кінця міста в інший. При цьому він економічний та екологічний, оскільки не споживає бензину, а його компактна ергономічна конструкція дозволяє без проблем проїжджати навіть дуже вузькими вуличками. Крім того, AIMA F606 оснащений амортизаційною підвіскою, якісною гальмівною системою та захистом важливих компонентів рівня IP54, а тому пропонує надійність, комфорт та безпеку у кожній подорожі. Це справді чудовий компаньйон для повсякденних подорожей.

Легкий та швидкий

Незважаючи на свою компактність та невелику вагу, цей електроскутер зможе здивувати вас своїми можливостями. Двигун потужністю 1200 Вт забезпечує цій моделі відмінну продуктивність у різних умовах дорожнього покриття. Завдяки йому електроскутер легко розвиває швидкість до 60 км/год та долає невеликі підйоми та схили до 20°, що робить його ідеальним транспортним засобом для міського середовища та тривалих поїздок.

Гарний запас ходу

З AIMA F606 вам також не доведеться перейматися занадто частою підзарядкою. Оснащений ємним акумулятором на 2304 Вт*год, він здатний проїхати на одному заряді до 90 км.* Такий запас ходу робить AIMA F606 відмінним вибором для тих, хто віддає перевагу довгим подорожам без частих перерв для зарядки.

Ергономічний дизайн

AIMA F606 не тільки вражає своєю продуктивністю, але й пропонує стильний практичний дизайн, який зробить кожну подорож максимально комфортною. Широка підставка для ніг забезпечує стійкість водія під час руху, а велике сідло надає зручне місце для двох осіб та додатково оснащене багажником. Цей багажник дає достатньо місця для зберігання та перевезення особистих речей, щоб усе потрібне завжди було у вас під рукою. А підніжка для паркування робить моменти зупинки зручними, надаючи скутеру функціональність та практичність у кожному аспекті його використання.

Плавний та впевнений рух

Насолоджуйтесь кожною своєю поїздкою повною мірою. Колеса скутера діаметром 10 дюймів забезпечують відмінне зчеплення з дорогою та підвищують стійкість у русі. Разом із компактною конструкцією це робить транспорт маневреним та дозволяє добре контролювати його на будь-якому дорожньому покритті. А амортизаційна підвіска гарантує плавніший рух навіть по нерівних поверхнях. Без зайвої тряски та дискомфорту.

Все важливе — перед очима

Скутер також обладнаний інтуїтивно зрозумілим дисплеєм, який органічно вписується в загальний дизайн та надає водієві всю необхідну інформацію. На цьому дисплеї відображається поточна швидкість, рівень заряду батареї, стан передньої фари та інші ключові показники. Це допомагає водієві легко стежити за станом скутера в реальному часі, забезпечуючи простий контроль та безпечні подорожі щодня.

Ступінь захисту IP54

З AIMA F606 погода не зіпсує ваших планів на день. Завдяки ступеню захисту IP54 від води та пилу, цей скутер можна спокійно використовувати у різних погодних умовах. Тим більше, що спеціальні крила над переднім та заднім колесами захищають водія від бруду та бризок під час руху. Тому ви зможете сміливо їздити містом навіть у дощові дні.

Завжди безпечні подорожі

Безпека під час поїздок є пріоритетом як для творців, так і для користувачів скутера. Тому транспорт оснастили всім необхідним для забезпечення нормального пересування містом. Надійні гальма забезпечують миттєве зниження швидкості та швидку зупинку у різних ситуаціях на дорозі. Яскрава передня фара гарантує чудову видимість у темний час доби, а задній стоп-сигнал та сигнали повороту, у свою чергу, покращують взаємодію з іншими учасниками дорожнього руху. Все це створює більш безпечні умови для їзди у міському трафіку.

*Виміряно за таких умов: повністю заряджений акумулятор, навантаження 75 кг, температура навколишнього середовища 25°C, без вітру, їзда рівною дорогою зі швидкістю 25 км/год.

Характеристики

Конструкція

Тип пристрою

Електроскутер

Призначення
Діаметр коліс
Вага пристрою
Підвіска

Амортизаційна

Розташування підвіски

Задня

Передня

Система гальмування

Гіроскопічна

Барабанна

Розташування гальмівної системи

Передня

Задня

Колір моделі

Блакитний

Пересування

Допустиме навантаження
Максимальна швидкість
Мінімальний зріст
Потужність мотора
Кут підйому

20°

Aвтономність

Запас ходу
Ємність батареї
Тип акумулятора

Graphene battery

Час зарядки

До 8 годин

Особливості

Додаток

Ні

Сумісність з ОС

Ні

Bluetooth колонка

Ні

LCD-дисплей

Так

Наявність підсвітки

Так

Комплектація

Електроскутер; Зарядний пристрій; Інструкція

Особливості

Розміри: 1860х700х1096 мм; Місткість акумулятора: 72В 21.8 А/год

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження