Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електроскутер AIMA XIO MA U1 L1E 2520 W/h (red)

Код:733901
Очікується
Електроскутер AIMA XIO MA U1 L1E 2520 W/h (red) фото
Електроскутер AIMA XIO MA U1 L1E 2520 W/h (red) фото
Електроскутер AIMA XIO MA U1 L1E 2520 W/h (red) фото
Електроскутер AIMA XIO MA U1 L1E 2520 W/h (red) фото
Електроскутер AIMA XIO MA U1 L1E 2520 W/h (red) фото
Електроскутер AIMA XIO MA U1 L1E 2520 W/h (red) фото
Електроскутер AIMA XIO MA U1 L1E 2520 W/h (red) фото
Електроскутер AIMA XIO MA U1 L1E 2520 W/h (red) фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
Отримай два ящика для перевезення багажу
Ексклюзив
Новинка
Колір
Blue фото
Red фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Невеликий скутер з великими можливостями

AIMA XIO MA U1 L1E – стильний та дуже практичний електроскутер, який стане чудовим вибором для повсякденних поїздок містом та доставки невеликих вантажів. Компактний, тихий і маневрений легко проїде там, де автомобіль не зможе. Тому з ним ви можете спокійно пересуватися містом, не звертаючи уваги на затори в години пік. Потужний двигун BOSCH і ємна батарея дозволять транспорту долати на одному заряді до 120 км, розвиваючи при цьому швидкість до 43 км/год. А завдяки міцній та добре збалансованій конструкції з двома багажниками та максимально допустимим навантаженням у 180 кг ви зможете перевозити досить велику кількість вантажу за один раз. Додайте до цього хорошу керованість, комфортне сидіння, надійні гальма і гідравлічну систему амортизації, і отримаєте дійсно зручний та економічний міський електроскутер.

Мотор Bosch – висока потужність і жодного шуму

AIMA XIO MA U1 L1E оснащений найновішим електродвигуном Bosch потужністю 1200 Вт. Цей мотор має пікову потужність у 2100 Вт і пік стартового крутного моменту до 109 Нм, що забезпечує підвищену ефективність й можливість вільно заїжджати навіть на круті схили. При цьому максимальна швидкість скутера досягає 43 км/год, дозволяючи досить швидко пересуватися містом. І все це без зайвого шуму, викидів та необхідності постійно купувати паливо. Оптимальне рішення для сучасного міського середовища.

Відмінна вантажопідйомність для життя та бізнесу

Цей скутер спроектований так, щоб бути витривалим і здатним витримувати навантаження до 180 кілограмів. Він має збалансовану вагу, міцну раму і відразу два багажники (попереду та позаду водія). А тому буде корисним для перевезення вантажів при повсякденному використанні або може бути використаний для будь-якого типу бізнесу — перевезення вантажів, транспортування товарів власного магазину, доставки їжі або кур'єрського сервісу.

Велика батарея, зручна зарядка

Мандруйте містом без обмежень, на будь-які дистанції. Завдяки літієвій батареї підвищеної ємності 42 А*год XIO MA U1 L1E може проїжджати на одному заряді до 120 км*, чого цілком достатньо для активних поїздок протягом усього дня. А коли настане час підзарядити скутер, ви можете вибрати будь-який зручний для себе варіант: підключити кабель безпосередньо до транспорту або вийняти батарею і забрати її додому чи в офіс. Додатковим плюсом стануть підтримка швидкого заряджання, здатна за 6 годин повністю заповнити запас енергії в акумуляторі, та система управління батареями BMS, яка дозволить завжди стежити за станом батареї та подовжить термін її служби.

Хороша керованість на дорозі

Завдяки розташуванню акумулятора під платформою для ніг цей електроскутер має низький центр ваги, що забезпечує впевнене керування у будь-яких ситуаціях. Крім того, він оснащений 12-дюймовими колесами, які забезпечують чудове зчеплення з дорогою та високу маневреність.

Ще більше комфорту та підтримки

Їдете ви в офіс, на пляж або займаєтеся доставкою, з AIMA XIO MA U1 L1E кожна ваша подорож стане набагато простішою і зручнішою. Високоякісні гідравлічні амортизатори на передньому та задньому колесах дуже добре поглинають удари, що забезпечує більш плавний рух. А конструкція рами та анатомічне сидіння сприяють комфортній посадці та знижують втому при тривалих поїздках. Крім того, кут нахилу керма можна регулювати під себе, тому ви почуватиметеся впевнено за кермом, незалежно від вашого зросту та статури.

Ефективна гальмівна система

Миттєво реагуйте на ситуацію на дорозі. Надійна гальмівна система, що включає гідравлічні дискові гальма та зручні ручки на кермі, забезпечує більш ефективне гальмування за будь-яких умов. Це, у свою чергу, робить поїздки більш безпечними та контрольованими.

Освітлення на 360° — безпека та відсутність сліпих зон

Не втрачайте дорогу з поля зору. Широкі передні фари дають досить багато світла, дозволяючи чітко та далеко бачити у темряві. Їхні світлодіодні лампи споживають мало енергії, мають кілька режимів (дальнє/ближнє світло) та рівномірний світлорозподіл. А задній стоп-сигнал та бічні елементи допомагають без проблем пересуватися навіть у активному у міському трафіку, дозволяючи оточуючим легко розпізнавати ваші маневри.

Вологозахищений корпус з рейтингом IP65

З AIMA XIO MA U1 L1E погана погода не стане на заваді вашим планам. Його внутрішні компоненти добре захищені від вологи та пилу, а конструкція загалом відповідає стандарту водонепроникності IP65. Тому ви можете без проблем мити свій скутер чи легко проїжджати через воду заввишки до 30 см.

Все передбачено

Добре продумана не тільки конструкція електроскутера, а й його функціонал. Транспорт має великий дисплей на кермі для контролю всіх поточних показників, включаючи швидкість та рівень заряду батареї, протиугінний замок із сигналізацією та додаткові бічні підніжки. А USB порт дозволить у будь-який момент зарядити ваш смартфон від скутера, щоб завжди залишатися на зв'язку.

*Запас ходу 120 км виміряний за таких умов: повністю заряджена батарея, навантаження 75 кг, 25°C, без вітру, їзда рівною дорогою зі швидкістю 20 км/год.

Характеристики

Конструкція

Тип пристрою

Електроскутер

Призначення
Діаметр коліс
Вага пристрою
Підвіска

Амортизаційна

Розташування підвіски

Задня

Передня

Система гальмування

Барабанна

Гідравлічна

Розташування гальмівної системи

Передня

Задня

Колір моделі

Червоний

Пересування

Допустиме навантаження
Максимальна швидкість
Мінімальний зріст
Потужність мотора
Кут підйому

20°

Aвтономність

Запас ходу
Ємність батареї

60В 42 А/год

Тип акумулятора

Li-ion

Час зарядки

До 6 годин

Особливості

Додаток

Ні

Сумісність з ОС

Ні

Bluetooth колонка

Ні

LCD-дисплей

Так

Наявність підсвітки

Так

Комплектація

Електроскутер; Зарядний пристрій; Інструкція

Особливості

Розміри: 1660х470х800мм

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження