Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електроскутер Like.Bike Q3 2880 Wh

Код:733579
Є в наявності
Електроскутер Like.Bike Q3 2880 Wh фото
Електроскутер Like.Bike Q3 2880 Wh фото
Електроскутер Like.Bike Q3 2880 Wh фото
Електроскутер Like.Bike Q3 2880 Wh фото
Електроскутер Like.Bike Q3 2880 Wh фото
Електроскутер Like.Bike Q3 2880 Wh фото
Електроскутер Like.Bike Q3 2880 Wh фото
Електроскутер Like.Bike Q3 2880 Wh фото
Електроскутер Like.Bike Q3 2880 Wh фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Ексклюзив
cashback iconКешбек 1 299 ₴
129 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Потужний. Практичний. Екологічний

Like.Bike Q3 — це електроскутер, який поєднує в собі визначну потужність з оригінальним дизайном, надаючи вам унікальний досвід для повсякденних поїздок містом. З мотором потужністю 2999 Вт і ємним акумулятором в комплекті він легко розганяється до максимальної швидкості 90 км/год, пропонуючи не тільки динамічні поїздки, але й значний запас ходу — до 90 км на одному заряді. Максимальна вантажопідйомність 150 кг робить цей електроскутер чудовим вибором для транспортування покупок та особистих речей. А захист за стандартом IP54 надійно оберігає важливі деталі транспорту від води та пилу, роблячи Like.Bike Q3 підходящим для використання у різних умовах. Таким чином, ви отримуєте практичний та універсальний транспорт, який пропонує вам свободу пересування, радість швидкості та зручність подорожей без шкідливих викидів. Відмінне рішення для тих, хто цінує свій час та гроші.

Потужний та практичний транспорт

З Like.Bike Q3 ваші поїздки містом стануть набагато простішими та зручнішими. Все завдяки його потужній начинці. Електроскутер обладнаний електродвигуном потужністю 2999 Вт і ємним акумулятором на 2880 Вт*год, які дозволяють йому розганятися до 90 км/год, без проблем долати невеликі підйоми та проїжджати на одному заряді до 90 км. При цьому максимальна вантажопідйомність скутера становить 150 кг, що дозволяє йому перевозити не тільки людей будь-якої комплекції, а й невеликі вантажі. А значить, ви зможете легко їздити на ньому на роботу або за дорученнями, не обмежуючи себе у дрібницях.

Комфортні поїздки

Асфальт, бруківка чи гравійні доріжки у парках — цьому транспорту все одно якою дорогою їхати. Колеса діаметром 14 дюймів та амортизаційна підвіска подбають про те, щоб нерівності на дорозі не зіпсували вам враження від поїздок, забезпечуючи більш плавний та рівний хід. А ступінь захисту від вологи та пилу класу IP54 дозволяє спокійно кататися на Like.Bike Q3 у будь-яку погоду.

Великий дисплей

Контролюйте швидкість, заряд акумулятора та перегляньте всю важливу інформацію про стан транспорту за допомогою великого LCD-дисплея. Достатньо одного погляду, щоб залишатися в курсі ситуації та краще планувати свої поїздки.

Безпека на дорозі

Пересувайтеся містом безпечно. Like.Bike Q3 оснащений надійними дисковими гальмами, які забезпечують високу швидкість спрацьовування та швидку зупинку транспорту. А яскрава передня фара, задні стоп-сигнали та бічні відбивачі дозволяють вам бачити дорогу та бути добре помітним для інших учасників руху, що також робить вашу подорож безпечнішою, особливо у темряві.

Багато місця для речей

Беріть із собою в поїздки особисті речі, доставляйте додому покупки після походів по магазинах та багато іншого. Цей електроскутер пропонує достатньо місця для перевезення багажу. Ви можете скласти поклажу в нижню корзину або прикріпити до багажника позаду місця водія — у будь-якому випадку у вас буде більше можливостей для перевезення потрібних вам речей.

Екологічний транспорт

Полегшіть собі життя і подбайте про екологію. Все це можна зробити просто купивши цей практичний електроскутер, який працює на екологічно чистій енергії та не створює вихлопних газів. А ще він неймовірно тихий, тому не заважатиме навколишнім навіть у нічний час. Виберіть більш екологічний та захоплюючий спосіб пересування з Like.Bike Q3.

Характеристики

Конструкція

Тип пристрою

Електроскутер

Призначення
Діаметр коліс
Вага пристрою
Підвіска

Амортизаційна

Розташування підвіски

Задня

Передня

Система гальмування

Гідравлічна

Розташування гальмівної системи

Передня

Задня

Колір моделі

Чорний

Пересування

Допустиме навантаження
Максимальна швидкість
Мінімальний зріст
Потужність мотора
Кут підйому

30°

Aвтономність

Запас ходу
Ємність батареї
Тип акумулятора

Li-ion

Час зарядки

До 7 годин

Особливості

Додаток

Ні

Сумісність з ОС

Ні

Bluetooth колонка

Ні

LCD-дисплей

Так

Наявність підсвітки

Так

Комплектація

Електроскутер; Зарядний пристрій; Інструкція

Особливості

Розміри: 1850 х 780 х 900 мм; Ступінь захисту: IP54

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження