Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електрочайник DeLonghi KBI 2001 BL

Код:678860
Немає в наявності
Електрочайник DeLonghi KBI 2001 BL фото
cashback iconКешбек 39 ₴
3 999
Колір
Blue фото
Silver фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

МІСТКИЙ І ПОТУЖНИЙ

Міцний металевий корпус приладу, розміщений на зручній поворотній основі, вміщує до 1,7 літра води. Цілком стандартна кількість. Але завдяки значній потужності нагрівального елементу – 2200 Вт, весь цей об’єм доводиться до кипіння всього за кілька хвилин, швидше ніж ви можете уявити! Очевидно, що купити чайник DeLonghi KBI 2001 варто хоча б через це. Щоб завжди була можливість швидко приготувати каву або чай, наприклад, перед виходом на роботу або в разі несподіваної появи гостей.

НЕПОВТОРНИЙ СТИЛЬ

На нього просто неможливо не звернути увагу. Та й навряд чи ви самі захочете приховувати від чужих очей цей елегантний чайник з корпусом кольору морської хвилі. Тим більше, що він є лише одним з елементів ексклюзивної дизайнерської лінійки побутових приладів для кухні. Колекція Distinta включає також, кавоварку, тостер, а також електричну піч. Всі вони також є в каталозі продукції нашого онлайн-магазина. Завжди є можливість підібрати підходящу модель в одному кольорі для створення єдиної красивою композиції.

БЕЗПЕКА І НАДІЙНІСТЬ

Технічна досконалість і безпека DeLonghi KBI 2001 повністю відповідають вимогам європейських стандартів. Прихований нагрівальний елемент не контактує з водою безпосередньо. Він абсолютно безпечний, а крім того, добре захищений від впливу накипу і прослужить дуже довго. Передбачено автоматичне відключення відразу після закипання і неможливість вмикання при відсутності води. Ви повністю захищені від класичної проблеми забутого в мережі електроприладу. На носику чайника розміщено сітчастий фільтр, який запобігає потраплянню в чашку випадкових частинок або того ж накипу, що цілком можливо, якщо взяти до уваги не надто високу якість води, якою нам зазвичай доводиться користуватися.

Характеристики

Основні характеристики

Об'єм
Потужність
Нагріваючий елемент

Диск (схований)

Захист

Захист від перегріву

Оснащеність

Обертання на 360 °

Індикатор включення/вимикання

Зі світловим індикатором

Фільтр від накипу

Індикатор рівня води

Кришка

З'ємна

Додаткова інформація

Автовідключення під час закипання води; Автовідключення за відсутності води; Автовідключення під час зняття з підставки

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу
Габарити (ВхШхГ)

26,5 х 23 х 23 см

Вага

1,3 кг

Колір
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Електрочайник DeLonghi KBI 2001 BL