Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електрочайник Gorenje K10C

Код:697404
Немає в наявності
Електрочайник Gorenje K10C фото
Електрочайник Gorenje K10C фото
Електрочайник Gorenje K10C фото
cashback iconКешбек 15 ₴
1 599

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Електрочайник Gorenje K10C

Електричний чайник Gorenje K10C – це чудовий вибір для тих, хто цінує якість та хоче створити вдома затишну атмосферу. Він поєднує в собі сучасні технології та оригінальний дизайн у дусі старих традицій. Чайник виконаний з високоякісної кераміки, яка ніяк не впливає на смак та склад рідини, та вміщує 1 л води, чого цілком достатньо для повсякденного використання. Крім того, він оснащений усіма необхідними системами захисту, що робить його використання максимально безпечним.

Матеріал, перевірений часом

Резервуар для води у моделі K10C виконаний із кераміки – натурального та повністю безпечного для здоров'я матеріалу. Він хімічно інертний, а тому не вступатиме в реакцію з водою і не віддасть рідині будь-які хімічні речовини навіть за високих температур. Тому смак вашого чаю залишиться таким, яким він і має бути. Розслабтеся і насолодіться чашкою ніжного зеленого чаю або ароматного чорного чаю з лимоном, повністю відчуваючи їхній смак.

Довше зберігає тепло

Товсті керамічні стінки чайника забезпечують найкращу ізоляцію і довше зберігають воду гарячою. Тому навіть якщо вам захочеться добавки, можна не кип'ятити його заново.

Просто і легко

Gorenje K10C має прихований дисковий нагрівач, що забезпечує можливість швидкого нагріву будь-якої кількості води та полегшує його очищення. А простий важіль зі світлодіодним підсвічуванням дозволяє вмикати чайник одним рухом і легко контролювати його роботу.

Безпека на належному рівні

Ще одна важлива особливість електрочайника Gorenje – його надійність. Завдяки вбудованому захисту від википання чайник автоматично вимкнеться, якщо в ньому немає або недостатньо води. Крім того, захист від перегріву автоматично відключає прилад, коли вода в ньому досягає 100 °C. Тому ви можете бути впевнені, що він не підведе вас.

Комфортне використання

Цей електрочайник не тільки гарний та ефективний, але й має низку особливостей, які роблять його використання справді простим та зручним для користувача. Так, завдяки спеціальному відсіку для зберігання кабелю ви можете легко підтримувати порядок на столі. Крім того, продумана конструкція дає можливість обертати чайник на 360°, легко знімати та ставити його назад з будь-якого боку. А гумові вставки знизу роблять його стійкішим і не дають ковзати по столу.

Характеристики

Основні характеристики

Об'єм
Потужність
Нагріваючий елемент

Диск (схований)

Захист

Вимкнення при знятті з бази

Захист від перегріву

Довжина кабелю

0,8 м

Оснащеність

Обертання на 360 °

Зі світловим індикатором

Кришка

З'ємна

Шкала рівня води

Нема

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу
Габарити (ВхШхГ)

24 × 26 × 18 см

Габарити в упаковці (ВхШхГ)

25 × 27 × 19 см

Вага

1,9 кг

Вага в упаковці

2,6 кг

Колір
Комплектація

Електрочайник; Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Електрочайник Gorenje K10C