Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електрочайник Kenwood ZJM 810 (Red) 0W21011124

Код:670974
Немає в наявності
Електрочайник Kenwood ZJM 810 (Red) 0W21011124 фото
Електрочайник Kenwood ZJM 810 (Red) 0W21011124 фото
cashback iconКешбек 31 ₴
3 199
Колір
Black фото
Red фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ФІРМОВА КОЛЕКЦІЯ MESMERINE

Ви замислювалися всерйоз над тим, що звичайний чайник можна використовувати як елемент оформлення інтер'єру та прикраси приміщення? Зовсім звичайний навряд чи. Але якщо вибрати не звичайний і купити чайник Kenwood ZJM 810 RD Mesmerine з особливої дизайнерської колекції, то це вже цілком можливо. Незвичайний в даній моделі сам дизайн. Металевий корпус з унікальним граненим візерунком виглядає красиво, стильно і унікально. Зручна рукоять не обмежує ваші рухи і дає можливість легко утримувати навіть заповнений прилад. Плюс підсвічування кнопки включення. Декоративний елемент і чисто практичне рішення. А от що ви завжди впізнаєте, так це логотип компанії Kenwood.

 

ТЕХНІЧНИЙ БІК

Унікальних рішень тут не застосовувалося, просто тому, що хороший сучасний чайник, перш за все, повинен залишатися гранично простим. Проте стандартні, що вважаються вже обов'язковими були застосовані в повному обсязі. Тут і нагрівальний елемент прихованого типу (потужність 2200 Ватт при місткості 1,6 л. це гарантовано швидке закипання), який безпосередньо не контактує з водою, і поворотна підставка, що підвищує зручність користування приладом і невеликий знімний фільтр для захисту від накипу. Підставка приладу, крім того, що дозволяє обертати чайник, забезпечує його стійкість на слизькій поверхні. Тобто, ви отримуєте все, що необхідно, аби можна було кожен раз готувати тільки якісні напої з чистої води і щоб чайник прослужив якомога довше. Відомо, що накип поступово виводить з ладу нагрівальний елемент, а така конструкція як тут подовжує його термін служби в рази.

Характеристики

Основні характеристики

Об'єм
Потужність
Нагріваючий елемент

Диск (схований)

Захист

Захист від перегріву

Оснащеність

Фільтр від накипу

Кришка

З'ємна

Шкала рівня води

Є

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу
Габарити (ВхШхГ)

25 х 18 х 24 см

Габарити в упаковці (ВхШхГ)

25 х 20 х 24 см

Вага

1,43 кг

Вага в упаковці

1,93 кг

Колір
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Електрочайник Kenwood ZJM 810 (Red) 0W21011124