Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків3
Задати питання

Лiхтар Fenix кемпiнговий CL26R 2600 мАч, microUSB червоний (18650)

Код:675058
Немає в наявності
Лiхтар Fenix кемпiнговий CL26R 2600 мАч, microUSB червоний (18650) фото
Лiхтар Fenix кемпiнговий CL26R 2600 мАч, microUSB червоний (18650) фото
Лiхтар Fenix кемпiнговий CL26R 2600 мАч, microUSB червоний (18650) фото
Лiхтар Fenix кемпiнговий CL26R 2600 мАч, microUSB червоний (18650) фото
cashback iconКешбек 18 ₴
1 878

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок
Модель Fenix CL26R розроблена для всіх туристів, любителів пікніків та риболовлі. Це кемпінговий ліхтар, який дає розсіяне світло і якісно освітлює простір у будь-якому напрямку. Він чудово пристосований до експлуатації у польових умовах, зроблений міцним, захищеним від дощу, дуже простим у використанні.
У ліхтар вбудовано одразу кілька світлодіодів, які дають біле та червоне світло. Всього ця модель підтримує 8 режимів. Для зручності доступу вони розділені на дві групи: у кожної - варіанти освітлення для червоних або білих світлодіодів.
  • Максимальний: найяскравіший режим для білих світлодіодів. Його яскравість досягає 400 люменів. Розрахунковий час роботи ліхтаря 5 годин.
  • Середній: режим білого світіння з яскравістю 150 люменів. Він працює протягом 15 годин.
  • Мінімальний: режим білого світла яскравістю 40 люменів. Ліхтар працює протягом 30 годин.
  • Вперед: режим, в якому ліхтарик світить тільки в один бік. Його яскравість дорівнює 25 люменів. Ліхтар працює протягом 58 годин.
  • Вниз 1: режим, в якому ліхтар світить тільки вниз його яскравість дорівнює 3 люмени. Час роботи ліхтаря становить 240 годин.
  • Вниз 2: другий режим, в якому ліхтар світить винятково вниз. Його яскравість дорівнює 25 люменів. В цьому режимі ліхтар працює протягом 58 годин.
  • Червоне світло: режим червоного світла яскравістю 1 люмен. У цьому режимі ліхтар працює протягом 200 годин.
  • Червоні спалахи: режим миготливого червоного освітлення, в якому ліхтар світить з яскравістю 1 люмен і працює протягом 400 годин.
Під час роботи з максимальною яскравістю модель Fenix CL26R освітлює територію у діаметрі 25 метрів. Тривалість роботи у кожному з перерахованих режимів вказана з розрахунку використання того акумулятора, який продається у комплекті з ліхтарем. Якщо вибрати елементи живлення більшої або меншої ємності, то час роботи може змінюватися.

У будь-якому випадку, власник кемпінгового ліхтаря завжди може контролювати рівень заряду елементів живлення завдяки вбудованій функції індикації. Щоб скористатися нею, коли ліхтар вимкнений, необхідно один раз натиснути на кнопку керування. Протягом наступних 3 секунд індикатор відобразить поточний стан акумулятора. Якщо горітиме тільки один індикатор, то рівень заряду вважається критичним і знаходиться у проміжку між 0% та 25%. Якщо загоряться два індикатори, то рівень заряду низький і оцінений у межах 26%-50%. Три індикатори вмикаються, коли ліхтар має достатній рівень заряду: у рамках 51%-85%. Всі чотири індикатори горять, коли ліхтар має повний заряд акумулятора – 86%-100%. Цей же індикатор нагадає власнику кемпінгового ліхтаря про те, що акумулятор пора замінити іншим, коли рівень заряду опуститься до критичної позначки. У цьому випадку він буде блимати.

Крім елемента живлення стандарту 18650, який вже входить до комплекту з кемпінговим ліхтарем, можна використовувати морозостійкі батарейки CR123А. Вони не втрачають заряд при низьких температурах, а тому якнайкраще підходять для використання, наприклад, на зимовій риболовлі. Такі батарейки є одноразовими, а ось акумулятор 18650 можна заряджати повторно, під’єднавши ліхтар до зовнішнього джерела енергії за допомогою кабелю USB. Такий кабель теж продається разом з ліхтарем.
Використовувати ліхтар Fenix CL26R зручно завдяки тому, що виробники передбачили одразу кілька варіантів для його розміщення в кемпінгу. По-перше, ліхтарик можна повісити на гілку, використовуючи металеву петлю на верхній стороні корпусу. По-друге, до цієї ж петлі користувач може прикріпити карабін, щоб повісити ліхтарик до рюкзака або ж в іншому місці на кшталт брелока. По-третє, його можна просто поставити на рівну поверхню. Четвертий варіант передбачає кріплення до металевих поверхонь за допомогою вбудованого у корпус магніту. Нарешті, п'ятий варіант ~ це кріплення на штатив за допомогою вбудованої різьби.

Корпус цієї моделі кемпінгового ліхтаря зроблений дуже міцним. Для нього використовується особливий різновид пластику з гарною світлопропускною здатністю. Він витримує дуже великі навантаження. З ним нічого не трапиться, навіть якщо його переїде автомобіль вагою до 1,2 тонни. Крім того, корпус Fenix CL26R ретельно ізольований від потрапляння всередину пилу і добре захищений від води, за рахунок чого його можна залишати увімкненим під дощем. Рівень герметичності Fenix CL26R описаний стандартом IP-66. Цей ліхтар важить 116 грамів, не рахуючи батарейки. Його довжина і ширина складають 49 мм, а висота – 97 мм.

Особливості:
  • сучасний кемпінговий ліхтар;
  • максимальна доступна яскравість дорівнює 400 люменів;
  • ліхтар працює з елементами живлення 2 стандартів;
  • у комплекті є акумулятор формату 18650;
  • ліхтар працює у 8 різних режимах;
  • всі функції керування виконує 1 кнопка;
  • вбудований індикатор заряду;
  • максимальна тривалість роботи без підзарядки дорівнює 400 годин;
  • діаметр освітлюваної зони становить 25 м;
  • захист корпусу виконаний за стандартом IP-66;
  • передбачено 3 варіанти встановлення ліхтаря;
  • вага даної моделі складає 116 г;
  • ліхтар відрізняється компактними габаритами
Комплектація: Кемпінговий ліхтар Fenix CL26R, акумулятор ARB-L18-2600, кабель для підключення до зарядки через USB, карабін для носіння за типом брелока, запасне кільце ущільнювача, інструкція та гарантія.

Інструкції з використання: Ліхтар Fenix CL26R працює з елементами живлення двох типів. Фірмовий літій-іонний акумулятор ARB-L18-2600 продається разом з ним у базовому комплекті, але крім того, можна використовувати пару стійких до морозів літієвих батарей CR123A, які купуються окремо.
Використовуючи ліхтар Fenix CL26R, рівень енергії у ньому можна постійно контролювати за допомогою вбудованого індикатора. Цей же механізм попередить про необхідність заміни акумулятора або його зарядки. Від зовнішнього джерела через кабель USB передбачена зарядка тільки акумулятора 18650, а для батарейок цей спосіб непридатний.
Керування кемпінговим ліхтарем здійснюється тільки однією кнопкою. Щоб увімкнути або вимкнути освітлення, цю кнопку слід тримати натиснутою протягом 0,5 секунди. Fenix CL26R завжди вмикається у режимі білого світла. Короткі поодинокі натискання дозволяють користувачеві вибрати потрібний рівень яскравості. Щоб перемкнутися у групу режимів червоного світла, на кнопку потрібно швидко натиснути два рази. У цій групі вибір потрібного варіанту освітлення також здійснюється короткими поодинокими натисканнями.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Джерело світла

Світлодіод (LED)

Яскравість
Дальність світлового променя

Додатковий функціонал

Кількість режимів яскравості

8

Клас захисту

IP66

Живлення

Елемент живлення

Акумулятор Li-Ion

CR123A x 2

Габарити і колір

Вага

116 г

Колір

Червоний

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Лiхтар Fenix кемпiнговий CL26R 2600 мАч, microUSB червоний (18650)