Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків2
Задати питання

Лiхтар Fenix ручний E03R 200 мАч Type-C

Код:675059
Немає в наявності
Лiхтар Fenix ручний E03R 200 мАч Type-C фото
Лiхтар Fenix ручний E03R 200 мАч Type-C фото
Лiхтар Fenix ручний E03R 200 мАч Type-C фото
Лiхтар Fenix ручний E03R 200 мАч Type-C фото
Лiхтар Fenix ручний E03R 200 мАч Type-C фото
cashback iconКешбек 7 ₴
714

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок
Модель Fenix E03R це маленький брелок для ключів, з повністю металевим корпусом. При виготовленні виробу використовували високоточну машинну обробку. Ліхтар має вбудований літій-полімерний акумулятор на 200 міліампер-годин. Є функція індикації ступеня зарядженості, а також опція попередження про низьку напругу. Виріб забезпечений поглибленою кнопкою з можливістю блокування.

Дана модель генерує найбільший світловий потік у 260 люменів. А світить на відстані у 42 метри. Цього достатньо, щоб розгледіти найближчі об'єкти перед собою, а також зорієнтуватися на місцевості. Ліхтар позиціонується, як EDC-модель. Це означає, що ви можете використовувати його кожен день, а в силу компактних розмірів він буде завжди під рукою, і доступний у будь-якій ситуації. Щось підсвітити, роздивитися предмети у приміщенні – з цими завданнями ліхтар впорається на ура.

Лінійка виробів «E» бренду Fenix включає моделі для щоденного використання, так звані EDC-ліхтарі. Вони дуже зручні і міцні, пристосовані для носіння буквально під рукою – у кишені, в сумці, на поясі. Красиво виглядають, прості у керуванні, дають яскраве і далекобійне світло. Для використання у місті в якихось побутових ситуаціях – чудове рішення.
Що стосується ліхтаря Fenix E03R, то він стане правильним вибором у ролі невеликого подарунка. Має гарний дизайн, легко керується, має клас захисту IP66. Підтримує зарядку за допомогою USB Type-C.

Керуванню моделлю.

Ліхтар керується за допомогою однієї кнопки, яка знаходиться на передній стороні корпусу.
У Fenix E03R передбачили шість режимів роботи. Нижче вказані характеристики освітлення моделі залежно від обраного рівня.
  • Режим «Максимальний». Найбільша яскравість світла становить 260 люменів, світить протягом 45 хвилин. Максимальна далекобійність променя становить 42 метри.
  • Режим «Середній». Світловий потік дорівнює 80 люменам. У цьому режимі ліхтар може світити 1 годину і 15 хвилин, а дистанція дії становить 25 метрів.
  • Режим «Мінімальний». Яскравість світла досягає 30 люменів. Модель здатна світити протягом трьох годин. Дистанція дії променя – 16 метрів.
  • Режим «ЕКО». Світловий потік – 5 люменів, працює протягом 18 годин. Дистанція дії променя досягає 7 метрів.
  • Режим «Червоний». Світловий потік – 4 люмени. Тривалість світіння становить п'ять з половиною годин. Відстань дії променя – 10 метрів.
  • Також тут доступний режим «Червоні спалахи» – при якому яскравість світла дорівнює 4 люменам.

Захищеність ліхтаря.

Модель добре захищена від пошкоджень при використанні. Зрозуміло, що на практиці можуть бути різні випадки, і брелок може впасти, пошкодитися, намокнути і так далі. Але що до Fenix E03R, то він має стандарт захисту IP66. Що означає – виріб в змозі переносити потужний струмінь води, яка на нього потрапить, і при цьому не вийти з ладу. Також він добре протистоїть забрудненню. Такий високий ступінь захищеності гарантує довгу експлуатацію і надійність ліхтаря. Досить міцний, стійкий до зносу і механічних впливів.
Цей ліхтар буде вашим незмінним супутником під час побутових занять. Завжди поруч і завжди в готовності ефективно освітити простір. Він розрахований на тривалу, багаторічну, роботу.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Джерело світла

Світлодіод (LED)

Яскравість
Дальність світлового променя
Матеріал корпуса

Алюміній

Додатковий функціонал

Кількість режимів яскравості

6

Клас захисту

IP66

Живлення

Елемент живлення

Акумулятор Li-Pol

Габарити і колір

Вага

22 г

Колір

Чорний

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Лiхтар Fenix ручний E03R 200 мАч Type-C