Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Шолом віртуальної реальності Meta Quest Pro 256GB

Код:714912
Архiв
Шолом віртуальної реальності Meta Quest Pro 256GB фото
Шолом віртуальної реальності Meta Quest Pro 256GB фото
Шолом віртуальної реальності Meta Quest Pro 256GB фото
Шолом віртуальної реальності Meta Quest Pro 256GB фото
Шолом віртуальної реальності Meta Quest Pro 256GB фото
Шолом віртуальної реальності Meta Quest Pro 256GB фото
Шолом віртуальної реальності Meta Quest Pro 256GB фото
Шолом віртуальної реальності Meta Quest Pro 256GB фото
Шолом віртуальної реальності Meta Quest Pro 256GB фото
Шолом віртуальної реальності Meta Quest Pro 256GB фото
Шолом віртуальної реальності Meta Quest Pro 256GB фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Meta Quest Pro

Одна гарнітура, безліч можливостей

Meta Quest Pro – це новий шолом віртуальної реальності, який змінить те, як ви працюєте, творите та спілкуєтеся. Поринайте в нові ігрові світи, відчуваючи себе повноцінним учасником дії, або створюйте дизайн свого майбутнього будинку ще до того, як він буде збудований. Цей дивовижний шолом дає вам багато можливостей. А оптика нового покоління, повнокольорова змішана реальність з високою роздільною здатністю, зручні та функціональні контролери Meta Quest Touch Pro та покращений звук допоможуть з головою піти у розваги чи роботу. Тим більше, що преміальний дизайн, розроблений для створення найвищого ступеня комфорту, дозволить забути про все зовнішнє та зосередитися на тому, що перед вами. Крокуйте у майбутнє з Meta Quest Pro!

Повнокольорова змішана реальність

З Quest Pro ви можете легко поєднати віртуальний та реальний світи. Все завдяки підтримці передачі стереоскопічної змішаної реальності, яка поєднує зображення з кількох датчиків для створення природного 3D-зображення світу. У порівнянні з моноскопічними наскрізними рішеннями це призводить до більш високої якості та більш комфортного досвіду з кращим сприйняттям глибини та меншим візуальним спотворенням як для великих планів, так і для сценаріїв змішаної реальності у масштабі кімнати. Таким чином, революційна змішана реальність з роздільною здатністю в 4 рази вищою за доступну у Quest 2 дозволяє вам працювати і творити у віртуальному світі, залишаючись при цьому у своєму фізичному просторі, наприклад, в офісі або за робочим столом вдома.

Пориньте у творчий процес

Шолом Quest Pro від компанії Meta поєднує останні досягнення віртуальної реальності, щоб змінити погляди на те, як ми проектуємо фізичні та віртуальні світи. Використовуйте віртуальний живопис та різні студійні програми, щоб вивести свій творчий процес на зовсім інший рівень.

Більш природний вигляд аватара

Привнесіть більше своєї індивідуальності у віртуальний досвід із відстеженням виразу обличчя у реальному часі. Завдяки 5 інфрачервоним датчикам стеження за очима та обличчям з полем огляду 120 градусів кожен, Meta Quest Pro здатний забезпечити більше виразності та точності у передачі ваших реакцій порівняно з іншими рішеннями. Міміка аватара буде краще імітувати ваші природні вирази обличчя, тому ви можете бути повністю присутніми на зустрічах і зборах з друзями та втілити свою справжню особистість у віртуальній реальності.

Преміум-дизайн для виняткового комфорту

Обтічний профіль та збалансована ергономіка шолома забезпечують більший комфорт, тому ви можете довше працювати, творити та співпрацювати у віртуальній реальності. А завдяки гнучким рівням занурення в VR, що включають повністю відкритий периферійний зір, частково заблокований (аксесуар входить до комплекту) та повне занурення (аксесуар продається окремо), ви самі вирішуєте, на чому зосереджувати свою увагу. Крім того, користуватися шоломом можна навіть якщо ви носите окуляри.

Оптика нового покоління

Погляньте на реальність через абсолютно новий об'єктив, і ви одразу помітите найкращу візуальну чіткість. Використовуючи інноваційну запатентовану лінзу та оптичну технологію, яка працює за рахунок складання світла всередині оптичного модуля, інженери Meta зменшили оптичний стек більш ніж на 40% у порівнянні з Quest 2. Спеціалізована технологія локального затемнення може незалежно управляти більш ніж 500 окремими світлодіодними блоками, що дає контрастність на 75% вище, а колірне охоплення в 1,3 рази більше, забезпечуючи більш насичені та яскраві кольори. Поєднайте це з технологією квантових точок, і отримайте більш привабливу віртуальну реальність.

Потужне апаратне забезпечення для легкої багатозадачності

Meta Quest Pro показує чудові результати в роботі завдяки своїй високопродуктивній начинці. Вона включає 10 удосконалених датчиків VR/MR для підтримки відстеження SLAM з 6 ступенями свободи, а також змішаної реальності та відстеження очей/облич. Нову платформу Snapdragon XR2+ з найкращим розсіюванням тепла та продуктивністю, оптимізовану для віртуальної реальності. А також 256 ГБ постійної та 12 ГБ оперативної пам'яті. Тому ви можете відкривати кілька екранів зі змінним розміром, щоб упорядковувати завдання, працювати над новими ідеями, транслювати подкасти, дивитися стрічки новин або просто надсилати повідомлення друзям. Багатозадачність ще ніколи не була такою простою.

Протягніть руку та торкніться VR з контролерами Meta Quest Touch Pro

У комплекті з гарнітурою йде пара контролерів Quest Touch Pro, які швидко стануть продовженням ваших рук. Завдяки 3 камерам та мобільному процесору Snapdragon 662 для кожного контролера, вони забезпечують 360-градусний діапазон руху у віртуальному просторі. Тактильний зворотний зв'язок TruTouch та точне керування створюють більш інтуїтивне відчуття віртуальної реальності. А вбудовані перезаряджувані батареї забезпечують до 10 години автономної роботи контролера. Quest Touch Pro ідеально доповнюють шолом, дозволяючи вам повністю керувати своєю віртуальною реальністю.

Покращені звукові враження

Вбудована аудіосистема з динамічним розширенням басів, яке в більшості випадків може забезпечити більш глибокі басові тони, і кристально чистими середніми частотами подбає про те, щоб розмови звучали природніше, музика краще, а грати в ігри було ще цікавіше. А для тих випадків, коли вам потрібно більше конфіденційності для дзвінків та зустрічей, у новій VR гарнітурі було зменшено витік звуку більш ніж на 10 дБ у порівнянні з Quest 2. Тому навіть якщо хтось стоїть поряд з вами, він не почує нічого з того, що чуєте ви.

Чітка передача мови

Meta Quest Pro оснащений покращеним масивом з трьох мікрофонів, що забезпечує більш ніж на 20% краще шумозаглушення та покращене формування променя в порівнянні з рішенням з двома мікрофонами, що використовується в Quest 2, або іншими рішеннями з одним мікрофоном. Отже ваші співрозмовники будуть чути вас чітко та ясно.

Швидкий Wi-Fi 6Е

Meta Quest Pro – перший пристрій Meta з підтримкою Full Wi-Fi 6E* у широкосмуговому діапазоні 6 ГГц. Тому він може забезпечити неймовірно високу пропускну здатність до 1,6 Гбіт/с, що вдвічі більше ніж у Quest 2 Wi-Fi. Підготуйтеся до майбутнього віртуальної реальності на нових швидкостях.

*Повна підтримка Wi-Fi 6E з'явиться на початку 2023 року. Потрібна мережа, сумісна з Wi-Fi 6E.

Зручна док-станція для заряджання

З зарядною док-станцією ви завжди зможете тримати Meta Quest Pro і контролери готовими до роботи. Завдяки високій потужності 45 Вт, вона здатна повністю зарядити шолом віртуальної реальності приблизно за 2 години. Крім того, ви можете використовувати 2-метровий кабель, що входить до комплекту поставки, для заряджання гарнітури прямо під час її використання, щоб не переривати важливий процес.

Зворотня сумісність

Отримайте повний контроль над вашими улюбленими програмами. Зворотня сумісність дозволяє отримати доступ до каталогу програм Meta Quest, щоб насолоджуватися улюбленими іграми, розважальними програмами та багатьом іншим й з новою гарнітурою.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Тип дисплея
Роздільна здатність екрану
Макс. частота оновлення

90 Гц

Кут огляду (один екран)
Підключення
Джерело сигналу

Додаткові характеристики

Охоплення поля зору (панорама)
Датчики
Бездротові інтерфейси
Дротові інтерфейси

3,5 мм аудіовихід

USB Type-C

Джерело живлення
Регулювання фокусу

Так

Особливості

Вбудовані динаміки

Фізичні характеристики

Колір

Чорний

Вага

722 г

Габарити (ВхШхГ)

265 x 127 x 196 мм

Комплектація

Інструкція

Гарантія

Гарнітура VR

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера