Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Диск Prince of Persia: The Sands of Time Remake (Blu-ray) для PS4

Код:675396
Очікується
Диск Prince of Persia: The Sands of Time Remake (Blu-ray) для PS4 фото
Диск Prince of Persia: The Sands of Time Remake (Blu-ray) для PS4 фото
Диск Prince of Persia: The Sands of Time Remake (Blu-ray) для PS4 фото
Диск Prince of Persia: The Sands of Time Remake (Blu-ray) для PS4 фото
Диск Prince of Persia: The Sands of Time Remake (Blu-ray) для PS4 фото
Диск Prince of Persia: The Sands of Time Remake (Blu-ray) для PS4 фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 8 ₴
899

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок
 

Дата релізу 21.01.2021

 

Гра Prince of Persia: The Sands of Time вийшла у світ у 2003 році, ставши значущим кроком у розвитку жанру екшн-пригоди. Вона завоювала популярність завдяки інноваційному ігровому процесу, захопливому сюжету та чарівним персонажам. Гра здобула любов аудиторії, а також визнання критиків, отримавши 92 бали на Metacritic. Prince of Persia: The Sands of Time Remake – це перший повномасштабний ремейк гри від Ubisoft.

Серед випалених сонцем пісків Персії живе легенда, що зберігається носіями стародавньої мови. У ній йдеться про часи кривавих подій та царства брехні. Юний принц, опинившись не в силах противитися темній могутності магічного кинджала, накликав на прекрасне королівство смертоносне прокляття. Вам належить зіграти за принца, здолати підступного візира і відновити пісочний годинник. Отримайте контроль над Пісками Часу і керуйте його плином за допомогою кинджала. Вам належить битися з супротивниками, які опинилися у владі прокляття, а заодно розгадувати головоломки. Prince of Persia: The Sands of Time Remake створений з нуля на движку Anvil для PlayStation® 4, Xbox One та PC. Це дає можливість по-новому поглянути на класику, що стала жанротворчою. На вас чекають кінематографічні вставки, повністю оновлені текстури, осучаснена механіка ведення бою і контрастне освітлення, що створює неповторну атмосферу.

Відродження класики

Проживіть найпершу пригоду принца і пройдіть разом з ним шлях відплати. Голос Юрія Ловенталя, який озвучив героя спочатку, перенесе вас у минуле. Також ви зустрінетеся з Фарой, оновлений образ якої відтворила індійська актриса XX.

Сучасний підхід

На вас чекають нові моделі супротивників, серія кінематографічних відео, покращене звучання голосів, ефектів і саундтрека та доопрацьована анімація акробатичних трюків.

Контроль над часом

Опануйте силу Пісків Часу. За допомогою магічного кинджала ви зможете прискорювати, уповільнювати, зупиняти або навіть повертати назад хід часу. А ще вам доведеться вирішувати головоломки.

Оновлення графіки

Коли ви опинитеся у стародавній Персії і будете боротися з проклятими ворогами, повне занурення вам забезпечать реалістичне графічне оформлення, попередній рендеринг та сучасні спецефекти.

Переосмислене керування

Керування камерою та персонажем, а також механіка ведення бою були повністю переосмислені відповідно до сучасних стандартів. Ви зможете вибрати між класичною та новою розкладкою.

Бонуси до основної пригоди

У ході вашої пригоди ви зможете розблокувати гру Prince of Persia 1989 року (версія для Mac), щоб запускати її будь-якої миті з головного меню. На вас чекають і інші сюрпризи!

Характеристики

Основні характеристики

Носій

Blu-ray

Жанр
Підтримка VR
Локалізація
Вікові обмеження

18+

Платформа

Мультиплеєр

Локальна розрахована на багато користувачів гра (макс. гравців)

Ні

Мережева розрахована на багато користувачів гра (макс. гравців)

Ні

Розробник і видавець

Видавець
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера