Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Графічний монітор XP-PEN Artist 12 Pen Display (2nd Gen) (Pink)

Код:715888
Є в наявності
Графічний монітор XP-PEN Artist 12 Pen Display (2nd Gen) (Pink) фото
Графічний монітор XP-PEN Artist 12 Pen Display (2nd Gen) (Pink) фото
Графічний монітор XP-PEN Artist 12 Pen Display (2nd Gen) (Pink) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 146 ₴
14 630
Колір
Black фото
Pink фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Новий Artist, інноваційні дисплеї для малювання зі стилусом із чіпом X3. Інтерактивний дисплей Artist 12 (2-го покоління)

Нове покоління відкриває нову сторінку. Дисплей для малювання з пером серії Artist (2-е покоління) допоможе вам сміливо слідувати своїм мріям та самовиражатися. Повністю оновлена серія Artist має різноманітні функції та представлена в декількох розмірах і кольорах. Завдяки технології X3-Smart-Chip Ви отримаєте більше можливостей реалізації натхнення. Досвід малювання за рахунок повного набору кольорів та тонкого промальовування деталей, немов пожвавлюючи кожен мазок вашої творчої кисті. Екран графічного дисплея з пером повністю ламінований, що зводить до мінімуму зміщення і забезпечує більшу точність для природного малювання, світлові перешкоди з боку, і ваша увага до творчості не буде порушена.

 

Відсутність помилок при паралельному друку. Технологія екрану з повним ламінуванням

Екран і дисплей повністю ламіновані, що дозволяє уникнути паралельних помилок між пером стилуса і курсором, точно позиціонуючи кожен ваш штрих.

 

Комфортні відчуття на дотик

Листко-подібна текстура поверхні створює природні відчуття традиційного малювання. Вилив творчості буде натхненний дотиком та пером.

 

Чотири яскраві кольори для творчого натхнення

Новий дисплей серії Artist представлений у чотирьох яскравих кольорах, які іскряться наче неонові вогні вночі і тіні яких приховуються, немов здійснюють подорож у часі та просторі. За рахунок яскравих кольорів Ви зможете виразити свою індивідуальність та продемонструвати унікальну креативність. Який би колір Ви не вибрали, він допоможе Вам виразити себе, натхнення в будь-який час і в будь-якому місці.

М'яка гума з приємною на дотик облямівкою, виготовлена шляхом дворазового формування, не тільки сприяє захисту навколишнього середовища, але й дарує ніжну та гладку текстуру поверхні для комфорту використання. Зносостійкий і стійкий до ударів дисплей буде надійно прихований у такому чохлі.

 

Універсальні сполучення клавіш

Інтерактивні дисплеї серії Artist (2-го покоління) оснащені гарячими клавішами. Налаштуйте клавіші в драйвері, щоб спростити робочий процес і підвищити продуктивність екрану та планшета: натисніть та утримуйте кнопку живлення протягом 3 секунд, щоб вона почала почергово блимати синім та помаранчевим. Коли екран згасне, режим графічного дисплея переключиться на режим планшета, щоб у Вас був додатковий вибір для малювання.

 

Широка сумісність. Бездоганно працює з різними системами та програмним забезпеченням

Інтерактивні дисплеї серії Artist (2-го покоління) сумісні з ОС Windows, Mac OS X, Chrome OS, Linux та Android (USB3.1 DP1.2). Розкрийте свої творчі здібності із новим дисплеєм!

Характеристики

Характеристики планшету

Тип пристрою
Вид
Діагональ
Роздільна здатність екрану

5080 LPI

Кількість градацій натискання

8192

Розмір робочої області

263,23 x 148,07 мм

Підтримка Multi-touch

Ні

Керування жестами

Ні

Клавіш управління

8

Bluetooth

Ні

Перчатка

Ні

Характеристики пера

Перо

Так

Функція ластика

Так

Загальні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

346,2 x 209 x 12 мм

Живлення

Акумулятор

Комплектація

Перо

Планшет

Кабель USB

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера