Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Графічний планшет HiSmart WP9618

Код:717260
Є в наявності
Графічний планшет HiSmart WP9618 фото
Графічний планшет HiSmart WP9618 фото
Графічний планшет HiSmart WP9618 фото
Графічний планшет HiSmart WP9618 фото
Графічний планшет HiSmart WP9618 фото
Графічний планшет HiSmart WP9618 фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
-13%
Вигода 500 ₴
cashback iconКешбек 34 ₴
3 999
3 499
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Графічний планшет HiSmart WP9618

Малювання та дизайн, створення презентацій або робота з технічними кресленнями – графічний планшет WP9618 допоможе вам у будь-якому з цих завдань. Заснований на технології активної електромагнітної індукції, він дозволяє без проблем працювати та малювати у цифровому просторі. Легке перо, здатне розрізняти до 8192 ступенів натиску, дозволяє створювати дизайнерські ескізи, нариси, замальовки або візуалізувати дані з високою точністю і увагою до деталей. А кнопки, що настроюються за вашим бажанням, полегшують управління, дозволяючи призначити найбільш часто використовувані функції та застосовувати їх одним натисканням.

 

Точність у деталях

Планшет може похвалитися високою роздільною здатністю 5080LPI, що дозволяє намалювати близько 200 ліній на один міліметр. З такою точністю передачі ви зможете створювати малюнки, начерки чи креслення будь-якої складності.

 

Чутливе перо

Малюйте з високою точністю та втілюйте свої ідеї з легкістю разом із HiSmart. У комплекті з планшетом йде зручний стилус, що підтримує до 8192 ступенів натиску та дозволяє краще передавати ваші задуми – від легких штрихів до впевнених ліній.

 

5 клавіш, що налаштовуються за вашим бажанням

Оцініть комфорт керування, який забезпечують 5 клавіш швидкого доступу. Ви можете легко налаштувати необхідні вам дії на кожну з них, щоб одним рухом видаляти, скасовувати останні дії та робити багато чого іншого.

 

Тонкий та компактний

Легкий та витончений графічний планшет HiSmart не займе багато місця на вашому робочому столі. Він має компактні габарити, а по товщині не сильно відрізняється від сучасних смартфонів. Тому він чудово виглядає і зручний у використанні. А також дуже простий у транспортуванні – достатньо прикріпити до нього цифрове перо і покласти його в сумку або рюкзак, щоб мати можливість творити будь-де.

 

Універсальне підключення

Планшет обладнаний micro USB роз'ємом, що дозволяє легко підключати його до будь-яких цифрових пристроїв, таких як ПК, ноутбуки, планшети. Крім того, цей графічний планшет HiSmart може легко підключатися до вашого ПК або ноутбука без будь-яких додаткових дротів. Все завдяки Bluetooth-ключу, який забезпечує зв'язок на частоті 2.4G, що дозволяє позбутися будь-яких факторів, що вам заважають, і вільно розташовувати планшет так, як вам буде зручно. При цьому він не вимагає будь-якого додаткового налаштування – просто підключайте та малюйте.

Характеристики

Характеристики планшету

Тип пристрою
Вид
Роздільна здатність екрану

5080 LPI

Кількість градацій натискання

8192

Розмір робочої області

210 х 140 мм

Підтримка Multi-touch

Ні

Клавіш управління

5

Інтерфейс

Micro USB

Bluetooth

Ні

Перчатка

Ні

Вага

511 г

Характеристики пера

Перо

Так

Функція ластика

Так

Загальні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

299 x 190 x 14 мм

Живлення

Акумулятор

Комплектація

Графічний планшет

3 змінних наконечників

Кліпса для заміни наконечників

Ручка, кабель USB

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера