Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Графічний планшет HiSmart WP9622 Bluetooth

Код:717255
Очікується
Графічний планшет HiSmart WP9622 Bluetooth фото
Графічний планшет HiSmart WP9622 Bluetooth фото
Графічний планшет HiSmart WP9622 Bluetooth фото
Графічний планшет HiSmart WP9622 Bluetooth фото
Графічний планшет HiSmart WP9622 Bluetooth фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-20%
Вигода 480 ₴
cashback iconКешбек 19 ₴
2 399
1 919

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Графічний планшет HiSmart WP9622

HiSmart WP9622 – це сучасний графічний планшет, створений, щоб допомогти цифровим художникам новачкам та всім, хто хоче вдосконалювати свої навички у цій галузі. Заснований на технології активної електромагнітної індукції, він дозволяє без проблем працювати та малювати у цифровому просторі, створюючи дизайнерські ескізи, різноманітні нариси, замальовки чи повноцінні художні твори. Легке перо, здатне розрізняти до 8192 ступенів натиску, забезпечує високу точність передачі та дозволяє застосовувати різні образотворчі техніки. А кнопки, що настроюються під ваші запити, полегшують управління, дозволяючи призначити найбільш необхідні функції та застосовувати їх одним натисканням.

 

Приємна на дотик поверхня

Гладка поверхня, що нагадує папір за своєю текстурою, забезпечує природні відчуття під час роботи з планшетом.

 

Високоточне перо

Малюйте з високою точністю та втілюйте свої ідеї з легкістю разом із HiSmart WP9622. У комплекті з планшетом йде зручний стилус, що підтримує до 8192 ступенів натиску, що дозволяє краще передавати ваші задуми – від легких штрихів до впевнених широких ліній.

 

Висока швидкість відгуку

Завдяки показнику швидкості 230PPS цифрове перо практично миттєво передає сигнал на планшет. Це означає, що кожен ваш рух негайно передається на комп'ютер, що створює відчуття плавності письма або малювання.

 

5 клавіш, що налаштовуються за вашим бажанням

Оцініть комфорт керування, який забезпечують 5 клавіш швидкого доступу. Ви можете легко налаштувати необхідні вам дії на кожну з них, щоб одним рухом видаляти, скасовувати останні дії та робити багато чого іншого.

 

Універсальне підключення

Планшет обладнаний micro USB роз'ємом, що дозволяє легко підключати його до будь-яких цифрових пристроїв, таких як ПК, ноутбуки, планшети. При цьому він не вимагає будь-якого додаткового налаштування – просто підключайте та малюйте.

 

Бездротове підключення

Цей графічний планшет HiSmart може легко підключатися до вашого ПК або ноутбука без будь-яких додаткових дротів. Все завдяки наявності модуля 2.4G&Bluetooth, який дозволяє позбутися будь-яких факторів, що вам заважають, і вільно розташовувати планшет так, як вам буде зручно. При цьому він не вимагає будь-якого додаткового налаштування – просто підключайте та малюйте.

 

Тривала робота

Завдяки ємності вбудованої в планшет батареї 600 мАг, ви зможете безперервно малювати протягом 25 годин на одному заряді. Крім того, цифрове перо також має вбудований акумулятор, якого вистачає в середньому на 200 годин безперервного використання аксесуара.Таким чином, у вас буде достатньо часу для творчості, коли б не застало вас натхнення.

Характеристики

Характеристики планшету

Тип пристрою
Вид
Діагональ
Роздільна здатність екрану

5080 LPI

Кількість градацій натискання

8192

Розмір робочої області

134 х 89 мм

Підтримка Multi-touch

Ні

Клавіш управління

5

Інтерфейс

Micro USB

Bluetooth

Так

Перчатка

Так

Вага

230 г

Характеристики пера

Перо

Так

Функція ластика

Так

Вага

12 г

Загальні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

208 x 136 x 11 мм

Живлення

Від мережі

Комплектація

Графічний планшет

Кабель micro USB

3 змінних наконечників

Кліпса для заміни наконечників

Ручка

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера