Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Графічний планшет HiSmart WP9623

Код:717261
Є в наявності
Графічний планшет HiSmart WP9623 фото
Графічний планшет HiSmart WP9623 фото
Графічний планшет HiSmart WP9623 фото
Графічний планшет HiSmart WP9623 фото
Графічний планшет HiSmart WP9623 фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
-20%
Вигода 1 000 ₴
cashback iconКешбек 39 ₴
4 999
3 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Графічний планшет HiSmart WP9623

Перетворюйте всі свої записи, замальовки від руки або дизайнерські нариси на цифрові зображення в режимі реального часу. З новим smart-блокнотом HiSmart WP9623 це можна зробити без жодних зусиль. Він легко підключається до вашого ПК або смартфона через Bluetooth або через USB кабель та забезпечує миттєву передачу даних. А перо з 8192 рівнями чутливості до натискання допомагає точно передати навіть найлегші штрихи. І все це із збереженням природного та звичного відчуття письма на справжньому папері.

 

Пишіть на папері – зберігайте у телефоні

HiSmart WP9623 відноситься до нового типу пристроїв – так званих smart-блокнотів. Вони дозволяють користувачеві малювати або робити рукописні нотатки на папері і відразу оцифровувати ці зображення прямо в процесі роботи. Просто покладіть на сенсорну поверхню смарт-блокнота аркуш паперу та пишіть або малюйте звичним вам способом, але за допомогою цифрового пера. Блокнот відстежуватиме всі нанесені на папір лінії і, після того, як ви натиснете кнопку, передастьоцифровану версію зображення на смартфон, планшет або інший підключений пристрій.

 

Високоточне перо

Малюйте з високою точністю та втілюйте свої ідеї з легкістю разом із HiSmart. У комплекті з планшетом йде зручний стилус, що підтримує до 8192 ступенів натиску та дозволяє краще передавати ваші задуми – від легких штрихів до впевнених ліній.

 

Точність у деталях

Сенсорна область смарт-блокнота може похвалитися високою роздільною здатністю 5080LPI, що дозволяє намалювати близько 200 ліній на один міліметр. З такою точністю передачі ви зможете створювати малюнки, начерки чи креслення будь-якої складності.

 

Універсальне підключення

Планшет обладнаний micro USB роз'ємом, що дозволяє легко підключати його до будь-яких цифрових пристроїв, таких як ПК, ноутбуки, планшети. Крім того, цей графічний планшет HiSmart може легко підключатися до вашого ПК або ноутбука без будь-яких додаткових дротів – лише за допомогою Bluetooth, який дозволяє позбутися будь-яких факторів, що вам заважають. При цьому він не вимагає будь-якого додаткового налаштування – просто підключайте та малюйте.

 

Тривала робота

Завдяки вбудованій у планшет батареї на 460 мАг, ви зможете робити нотатки або малювати протягом 24 годин на одному заряді. Таким чином у вас буде достатньо часу для втілення своїх творчих задумів, коли б не застало вас натхнення.

Характеристики

Характеристики планшету

Тип пристрою
Вид
Роздільна здатність екрану

5080 LPI

Кількість градацій натискання

8192

Підтримка Multi-touch

Ні

Клавіш управління

Нi

Інтерфейс

USB

Bluetooth

Ні

Перчатка

Ні

Характеристики пера

Перо

Так

Загальні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

261 x 210 x 10 мм

Живлення

Акумулятор

Комплектація

Графічний планшет

Блокнот А5

Кабель USB

Ручка

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Графічний планшет HiSmart WP9623