Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Графічний планшет HiSmart WP9625 Bluetooth

Код:717256
Очікується
Графічний планшет HiSmart WP9625 Bluetooth фото
Графічний планшет HiSmart WP9625 Bluetooth фото
Графічний планшет HiSmart WP9625 Bluetooth фото
Графічний планшет HiSmart WP9625 Bluetooth фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-20%
Вигода 640 ₴
cashback iconКешбек 25 ₴
3 199
2 559

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Графічний планшет HiSmart WP9625

Розвивайте свої творчі здібності та працюйте у своє задоволення з HiSmart WP9625. Цей графічний планшет має досить велику робочу поверхню з високою роздільною здатністю та легке перо в комплекті, здатне розрізняти до 8192 ступенів натиску. Завдяки такому поєднанню він забезпечує високу точність передачі кожного штриха чи лінії, і навіть дозволяє застосовувати різні образотворчі техніки. Крім того, планшет відрізняється простим керуванням та сумісний як із системами Windows, так і Mac OS. Тому його можна буде використовувати із широким колом персональних комп'ютерів.

 

Точність у деталях

Планшет може похвалитися високою роздільною здатністю 5080LPI, що дозволяє намалювати близько 200 ліній на один міліметр. З такою точністю передачі ви зможете створювати малюнки, начерки чи креслення будь-якої складності.

 

Чутливе перо

Малюйте з високою точністю та втілюйте свої ідеї з легкістю разом із HiSmart. У комплекті з планшетом йде зручний стилус, що підтримує до 8192 ступенів натиску та дозволяє краще передавати ваші задуми – від легких штрихів до впевнених ліній.

 

Висока швидкість відгуку

Завдяки показнику швидкості 230PPS цифрове перо практично миттєво передає сигнал на планшет. Це означає, що кожен ваш рух негайно передається на комп'ютер, що створює відчуття плавності письма або малювання.

 

Універсальне підключення

Планшет обладнаний micro USB роз'ємом, що дозволяє легко підключати його до будь-яких цифрових пристроїв, таких як ПК, ноутбуки, планшети. Крім того, цей графічний планшет HiSmart може легко підключатися до вашого ПК або ноутбука без будь-яких додаткових дротів. Все завдяки вбудованому модулю Bluetooth, який дозволяє позбутися будь-яких факторів, що вам заважають, і вільно розташовувати планшет так, як вам буде зручно. При цьому він не вимагає будь-якого додаткового налаштування – просто підключайте та малюйте.

 

Тонкий та компактний

Легкий та витончений графічний планшет HiSmart не займе багато місця на вашому робочому столі. Він має компактні габарити, а по товщині не сильно відрізняється від сучасних смартфонів. Тому він чудово виглядає і зручний у використанні. А також дуже простий у транспортуванні – достатньо прикріпити до нього цифрове перо і покласти його в сумку або рюкзак, щоб мати можливість творити будь-де.

Характеристики

Характеристики планшету

Тип пристрою
Вид
Діагональ
Роздільна здатність екрану

5080 LPI

Кількість градацій натискання

8192

Розмір робочої області

210 х 140 мм

Підтримка Multi-touch

Ні

Клавіш управління

5

Інтерфейс

Micro USB

Bluetooth

Так

Перчатка

Так

Вага

795 г

Характеристики пера

Перо

Так

Функція ластика

Так

Вага

12 г

Загальні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

355 x 230 x 42 мм

Живлення

Від мережі

Комплектація

Графічний планшет

Кабель micro USB

3 змінних наконечників

Кліпса для заміни наконечників

Ручка

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера