Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Графічний планшет Huion Inspiroy Giano G930L + рукавичка

Код:717217
Є в наявності
Графічний планшет Huion Inspiroy Giano G930L + рукавичка фото
Графічний планшет Huion Inspiroy Giano G930L + рукавичка фото
Графічний планшет Huion Inspiroy Giano G930L + рукавичка фото
Графічний планшет Huion Inspiroy Giano G930L + рукавичка фото
Графічний планшет Huion Inspiroy Giano G930L + рукавичка фото
Графічний планшет Huion Inspiroy Giano G930L + рукавичка фото
Графічний планшет Huion Inspiroy Giano G930L + рукавичка фото
Графічний планшет Huion Inspiroy Giano G930L + рукавичка фото
Графічний планшет Huion Inspiroy Giano G930L + рукавичка фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
-15%
Вигода 2 000 ₴
cashback iconКешбек 109 ₴
12 999
10 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Велика робоча зона для опрацювання найдрібніших деталей.

Велика панель збільшує ефективність малювання. Inspiroy Giano – це новий великий графічний планшет із пером, призначений для професійних художників. Завдяки робочій області 13,6 x 8,5 дюйми планшет краще поєднується з великоформатними моніторами і дозволяє художникам малювати максимально гнучко. Панель спеціально оброблена для створення текстури, ідентичної паперу, тому художники можуть насолоджуватися малюванням за допомогою цифрового пера PW517.

 

Інтелектуальний LCD-екран дає змогу отримувати інформацію в режимі реального часу.

Інтелектуальний LCD-екран у верхній лівій частині планшета відображає відомості про стан Inspiroy Giano і цифрового пера, такі як живлення, можливість підключення, а також чи натиснуті клавіші, що дозволяє швидко перевірити інформацію з одного погляду. У центрі екрана відображається спеціальний значок (телефон/логотип Huion/місяць), що показує, чи планшет підключено до телефону/комп'ютера або ж він знаходиться в сплячому режимі. Крім того, миготлива іконка вправи нагадує про те, що настав час встати з місця після 2 годин роботи з планшетом.

 

Насолоджуйтесь найкращими бездротовими можливостями завдяки Bluetooth 5.0.

Bluetooth 5.0 гарантує збільшену швидкість, більшу дальність та більш стабільну передачу даних у порівнянні зі старими версіями. Крім того, що Bluetooth 5.0 забезпечує легкість з'єднання Inspiroy Giano з комп'ютером, ноутбуком Mac або пристроєм Android, він також звільняє вас від безладдя та зберігає охайний вигляд поверхні столу.

*Якщо ваш комп'ютер не має вбудованого Bluetooth, то ви можете підключити Inspiroy Giano до нього за допомогою кабелю USB-C або Bluetooth-приймача, який купується окремо.

 

Програмовані клавіші для ефективної творчості

Зберігайте зосередженість – відчутні невеликі горбки на програмованих клавішах допоможуть вам визначити, на якій клавіші знаходиться палець, навіть не дивлячись на неї – просто тримайте перо і продовжуйте малювати. Також була застосована нова технологія зменшення шуму, що виникає при натисканні на клавіші.

 

PenTech 3.0 здійснив прорив у наконечнику пера.

Завдяки оновленій технології PenTech 3.0 цифрове перо PW517 без батарейок має меншу відстань втягування, ніж інші ручки Huion на даний момент. Більше того, ця ручка оснащена 5 стандартними перовими наконечниками, і 5 повстяними наконечниками, які сподобаються традиційним художникам, оскільки ці наконечники викликають більше тертя між папероподібною поверхнею панелі із зернистою текстурою та кінчиком пера, створюючи відчуття, що ви малюєте традиційним пером на папері.

 

Миттєво вловлюйте тонкі зміни ліній.

Inspiroy Giano дозволяє вашим думкам та рухам рук йти разом. Завдяки швидкості передачі даних більше 300PPS і чутливості до тиску на рівні 8192, в процесі малювання те, що ви бачите у своїй уяві, легко і природно перетворюється на різні форми та лінії – прямі чи вигнуті, товсті чи тонкі – і з'являється на екрані під час руху кінчика пера.

 

Високоякісний графічний планшет зі стильним зовнішнім виглядом.

Акуратні лінії підкреслюють сам графічний планшет і наочно демонструють «Менше – значить більше». Товщина стильного Inspiroy Giano, оснащеного заднім корпусом із екологічного алюмінієвого сплаву, становить лише 9 мм. Чотири протиковзкі накладки забезпечують стійке положення планшета на столі, що дозволяє малювати без побоювань.

 

Горизонтально та вертикально – розміщуйте Giano так, як вам зручно.

Inspiroy Giano – чудовий помічник, оскільки його можна повертати на 90°, 180° і 270°. Для лівші і правші ви можете повернути планшет так, щоб він відповідав вашим звичкам малювання. Для дизайну одягу та веб-малюнків встановіть його вертикально, і можна приступати до роботи.

 

Тривалий час роботи від акумулятора ідеально підходить для творчості протягом дня.

Якщо потрібно малювати цілий день, Inspiroy Giano стане для вас хорошим вибором, оскільки він оснащений акумулятором ємністю 2500 мАг і має дивовижну 18-годинну тривалість автономної роботи. Для повного заряджання потрібно 4,5 години, якщо підключити планшет до адаптера живлення або комп'ютера.

 

Висока сумісність. Більше вибору.

Сумісний з операційними системами Windows OS, MacOS, Chrome OS та Android, Inspiroy Giano підтримує різні основні програми для малювання та проектування, включаючи PS, SAI, AI, CDR та ін.

Характеристики

Характеристики планшету

Тип пристрою
Вид
Діагональ
Роздільна здатність екрану

5080 LPI

Кількість градацій натискання

8192

Розмір робочої області

345,4 x 215,9 мм

Підтримка Multi-touch

Ні

Керування жестами

Так

Клавіш управління

6

Інтерфейс

USB Type-C

Bluetooth

Так

Перчатка

Так

Вага

1,2 кг

Характеристики пера

Перо

Так

Функція ластика

Так

Загальні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

429 x 260,9 x 9 мм

Живлення

Акумулятор

Комплектація

Графічний планшет

Рукавичка Cura CR-01

Кліпса для вилучення наконечників

Підставка для пера PH05F

5 фетрових наконечників

5 стандартних наконечників

Перо без батареї PW517

Кабель USB Type-C

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера