Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Графічний монітор Parblo Coast 16 Pro

Код:717225
Є в наявності
Графічний монітор Parblo Coast 16 Pro фото
Графічний монітор Parblo Coast 16 Pro фото
Графічний монітор Parblo Coast 16 Pro фото
Графічний монітор Parblo Coast 16 Pro фото
Графічний монітор Parblo Coast 16 Pro фото
Графічний монітор Parblo Coast 16 Pro фото
Графічний монітор Parblo Coast 16 Pro фото
Графічний монітор Parblo Coast 16 Pro фото
Графічний монітор Parblo Coast 16 Pro фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
-8%
Вигода 2 000 ₴
cashback iconКешбек 239 ₴
25 999
23 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Графічний монітор ParbloCoast 16 Pro

У даному продукті використовується 15,6-дюймовий дисплей високої чіткості, модернізований на базі Coast 16, покращені роздільна здатність дисплея та колірна гама, збільшена функція нахилу, збільшені кнопки та поворот, підтримується повнофункціональне дротове підключення USB Type-C, оптимізована продуктивність рукописного введення і даних, вирішена проблема паралаксу екрану. Є економічним цифровим екраном для студентів та любителів живопису.

 

Особливості:

  • 6-дюймовий IPS LCD дисплей з роздільною здатністю 1920х1080. Планшет для малювання з екраном має матову захисну плівку, щоб запобігти відблискам і захистити ваші очі, і в той же час випробувати відчуття малювання як на папері. Завдяки шести сенсорним клавішам швидкого доступу ParbloCoast 16 швидко підвищує творчу ефективність.
  • Висока кольорова гама із 92% NTSC. Колірна гама Coast 16 Pro досягає 92% NTSC, з більш високою насиченістю кольорів. Графічний монітор із кутом огляду 170° градусів дозволяє відображати насичені кольори та точні деталі при широкому огляді.
  • Один порт USB Type-C для зручного з'єднання. Coast 16 Pro підтримує повнофункціональний інтерфейс USB Type-C з якимдротове підключення зручніше. Використання кабелю 3-в-1 для підключення до комп'ютера, якщо він має порти HDMI та USB. Більше кабелів передачі даних можуть відповідати різним комп'ютерам.
  • Перо без батарейок з 8192 рівнями тиску. Графічний планшет Coast 16 Pro поставляється зі стилусом без батарейок, який має 8192 рівня чутливості до тиску та роздільну здатність пера 5080LPI, ці показники можуть задовольнити всі очікування художників. Він також підтримує нахил до 60 градусів, забезпечуючи більш плавні та природні лінії та штрихи. Завдяки 8 змінним наконечникам у тримачі пера ви можете використовувати перо довгий час без заміни.
  • Картина високої чіткості без паралаксу. У планшеті використовується задня панель з алюмінієвого сплаву, її металева текстура зносостійкаі більш красива. РК-панель використовує технологію повного ламінування, високу чіткість зображення без паралаксу.
  • ParbloCoast 16 Pro підходить для Windows 11/10/8, Mac OS X версії 10.10 або вище. Частково може підключатися до пристроїв Android, які мають режим комп'ютера. Цей графічний монітор працює з більшістю основних програм для малювання, таких як Photoshop, SAI, Illustrator, ClipStudio, SketchBookPro, MediBang, Painter, Krita та ін.

Характеристики

Характеристики планшету

Тип пристрою
Вид
Діагональ
Роздільна здатність екрану

5080 LPI

Кількість градацій натискання

8192

Підтримка Multi-touch

Ні

Керування жестами

Ні

Клавіш управління

6

Інтерфейс

USB Type-C

Bluetooth

Ні

Перчатка

Так

Характеристики пера

Перо

Так

Функція ластика

Так

Загальні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

386,83 x 241,57 x 12,5 мм

Живлення

Від мережі

Комплектація

Підставка для пера

Кабель 3 в 1

Рукавичка для малювання

Подовжувач кабелю живлення

Стілус без батарейок

Графічний монітор Coast16 Pro

Серветка

Кабель USB Type-C

8 змінних наконечників

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера