Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Монітор-планшет Wacom Cintiq Pro 27 DTH271K0B

Код:712585
Архiв
Монітор-планшет Wacom Cintiq Pro 27 DTH271K0B фото
Монітор-планшет Wacom Cintiq Pro 27 DTH271K0B фото
Монітор-планшет Wacom Cintiq Pro 27 DTH271K0B фото
Монітор-планшет Wacom Cintiq Pro 27 DTH271K0B фото
Монітор-планшет Wacom Cintiq Pro 27 DTH271K0B фото
Монітор-планшет Wacom Cintiq Pro 27 DTH271K0B фото
Монітор-планшет Wacom Cintiq Pro 27 DTH271K0B фото
Монітор-планшет Wacom Cintiq Pro 27 DTH271K0B фото
Монітор-планшет Wacom Cintiq Pro 27 DTH271K0B фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 1 779 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Wacom Cintiq Pro 27

Справжній прорив ефективності, що сприяє натхненній творчості.

Легко підключається

Завдяки такому визначному досягненню у сфері дизайну, інжинірингу та технологій, з можливістю отримувати поради від провідних професіоналів галузі, творчість за допомогою Wacom Cintiq Pro 27 породжує відчуття легкості та гармонії. Весь потенціал цього передового інтерактивного дисплея від Wacom занурює художника в його натхнення.

Наповніть енергією свою палітру

Пориньте у ці дивовижні простори та глибини кольору, які забезпечуються реалістичною кольоропередачею з охопленням у 99% Adobe RGB та 98% DCI-P3 та можливістю відображення більше 1 мільярда кольорів. Наш дисплей, що отримав сертифікати Pantone™ Validated та Pantone Skin Tone™ Validated, дозволяє зробити вибір попередніх налаштувань для роботи в будь-якому кольоровому просторі, що використовується у веб-дизайні, поліграфічному дизайні, фотографії та відео. А якщо врахувати ще й підтримку HDR Gamma, чудову роздільну здатність в 4K і частоту оновлення 120 Гц, то залишається лише закохуватися в Wacom Cintiq Pro 27 знову і знову.

Ще більше екрану – ще більше простору

Великорозмірні екрани зазвичай займають більше місця на робочому столі. Надтонка рамка дисплея Wacom Cintiq Pro 27 у поєднанні з інноваційним розташуванням клавіш ExpressKey™ дозволила створити компактніший пристрій, який підходить для більшого розмаїття робочих столів і дає художнику більше простору, а значить, і свободи рухів у процесі творчості.

Ергономічно продуманий

Можливість індивідуального налаштування

Покращена, вдосконалена, з оновленим дизайном.

Перо Wacom Pro Pen 3 можна конфігурувати відповідно до уподобань користувача. Завдяки настроюваній вазі, товщині захоплення, кнопкам пера і центру ваги користувач має можливість знайти конфігурацію відповідно до власного стилю. Такий індивідуальний підхід до дизайну дарує незабутні відчуття творчості.

Втілюйте свої ідеї в життя кожним помахом руки

Інтуїтивно зрозумілі жести multi-touch, серед яких панорамування, масштабування та обертання, дозволяють художнику повністю поринути у творчий процес. Безперешкодно, одним рухом можна перемикатися між сенсорними жестами та малюванням пером.

Гнучкі можливості творчості

Розроблений для того, щоб дати професіоналам можливість працювати і розвиватися в повній гармонії, дисплей Wacom Cintiq Pro 27 вимагає пристосування або підставки Wacom Cintiq Pro 27 Stand* або сумісного кронштейна для монітора VESA 100*. Підставка Wacom Cintiq Pro 27 Stand розроблена спеціально для того, щоб забезпечити максимальну зручність, гнучкість та стабільність будь-якої настільної студії або віддаленого робочого місця. Вона дозволяє швидко регулювати висоту, кут або поворот до 20 градусів у будь-якому напрямку, щоб можна було малювати природними рухами руки.

*Потрібна підставка або кронштейн для монітора продаються окремо.
**Для повороту дисплея на 180 градусів (альбомний або портретний режим) потрібен сумісний кронштейн для монітора.

Налаштування настільки ж унікальні, як і твори

Ваш чудовий смак не зупиняється на творах: він поширюється і на процес творчості. Абсолютно новий інтерфейс драйвера пропонує безліч нових можливостей щодо прискорення і спрощення процесу творчості, включаючи жести для пера, що настроюються, і екранні елементи управління – пір'яні та сенсорні. Завдяки цьому користувач отримує небувалий рівень управління порівняно з попередніми моделями інтерактивних дисплеїв Wacom.

Творіть зі швидкістю, продиктованою уявою

Якщо мати у своєму розпорядженні свободу клавіш ExpressKeyTM, то підстав відволікатися від робочого процесу не виникне. Кожна клавіша, переміщена на захватнового типу за дисплеєм, є гарячою клавішею на вибір користувача. Цей інтуїтивно зрозумілий дизайн дає користувачеві доступ до кращих для нього процесів ще до того, як той усвідомлює, що потребує їх.

Простір для індивідуальних потреб

Додатковий стіл Wacom Cintiq Pro 27 Extension Table* ідеально підходить для розміщення клавіатури, телефону або альбому. Він кріпиться в отворах з різьбленням UNC 1/4 дюйма вздовж верхньої частини монітора. Ці різьбові отвори для гвинтів також можна використовувати для кріплення таких пристроїв як камери високої роздільної здатності**, високоякісні мікрофони** та світлодіодне підсвічування**, що дозволяють повністю персоналізувати робочий простір.

*Продається окремо.
**Навісне обладнання продається окремо.

Удосконалений всередині та зовні

Wacom прагне зробити свою продукцію більш екологічною. Від конструкційних матеріалів до упаковки: нове покоління використовує перероблені матеріали скрізь, де це можливо, щоб виробляти Cintiq найстійкішим чином. Адже створення кращого світу починається із турботи про той світ, у якому ми живемо.

Характеристики

Характеристики планшету

Тип пристрою
Вид
Роздільна здатність екрану

5080 LPI

Кількість градацій натискання

8192

Розмір робочої області

596 х 335 мм

Співвідношення сторін

16:9

Підтримка Multi-touch

Так

Керування жестами

Так

Клавіш управління

3

Інтерфейс

1 x mini DisplayPort; 1 x HDMI; 2 USB типу C; 1 x USB-A (стандарт)

Bluetooth

Ні

Перчатка

Ні

Вага

7,2 кг

Характеристики пера

Перо

Так

Функція ластика

Так

Загальні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

379 x 638 x 31 мм

Живлення

Від мережі

Комплектація

Посібник із швидкого запуску

Кабель USB-C - USB Standard A (1,8 м)

Кабель HDMI (1,8 м)

Кабель Mini DisplayPort до DisplayPort

Мережевий шнур (1,0 м)

Wacom Cintiq Pro 27

Блок живлення змінного струму

Кабель USB-C-USB-C (1,8 м)

Знімний тримач пера з 10 змінними наконечниками та пінцетом для заміни наконечника

Перо Wacom Pro Pen 3 з 2 додатковими захватами, 3 дод. кнопковими панелями та балансиром

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера