Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Гриль Tefal HealthGrill Comfort GC306012

Код:715773
Є в наявності
Гриль Tefal HealthGrill Comfort GC306012 фото
Гриль Tefal HealthGrill Comfort GC306012 фото
Гриль Tefal HealthGrill Comfort GC306012 фото
Гриль Tefal HealthGrill Comfort GC306012 фото
Гриль Tefal HealthGrill Comfort GC306012 фото
Гриль Tefal HealthGrill Comfort GC306012 фото
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
-26%
Вигода 1 400 ₴
cashback iconКешбек 39 ₴
5 399
3 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Компактний, зручний у зберіганні гриль

Насолоджуйтеся стравами, приготованими на грилі, цілий рік завдяки розумному грилю UC600 Comfort! Смажити з цим приладом - одне задоволення! 3 режими приготування (піч, гриль та барбекю) дозволяють готувати усі типи продуктів без зайвих зусиль. Висувний піддон для жиру збирає використану олію для приготування корисніших страв. Пластини з литого алюмінію з антипригарним покриттям дозволяють смажити на грилі без використання жиру або олії. Прилад надзвичайно простий у використанні: світловий індикатор показує вам, коли розпочати приготування. Використовуйте термостат, щоб налаштовувати температуру. Гриль можна зберігати у вертикальному положенні, економлячи простір на кухні. Знімні антипригарні пластини та піддон для жиру можна мити у посудомийній машині. 2000 Вт потужності забезпечують швидке приготування смачних страв.

Приготування страв на грилі простіше, ніж будь-коли!

Ця модель, яка об'єднує функції гриля, барбекю та печі, дозволяє в домашніх умовах оперативно приготувати смачний стейк або гарячі бутерброди. Від користувача не потрібно великого кулінарного досвіду: досить встановити потрібний режим на м'ясо, овочі або сендвічі — і гриль Tefal GC306012 забезпечить бездоганне приготування. Характеристики та переваги Якщо порівнювати Tefal GC306012 з аналогічними пристроями, варто відзначити його більш компактні розміри, що може бути важливим для власників маленької кухні. Габарити приладу ніяк не вплинули на функціонал: цей контактний гриль справляється з класичними стейками, котлетами, сосисками, паніні, а також овочами та рибою. Електрогриль Tefal, який отримав не тільки прихильні відгуки, але і високі позиції в рейтингу кращих домашніх приладів, — хороший варіант для прихильників здорового харчування, яких стає в Україні все більше. Будь-які продукти — від морквини до курячої грудки - на рифлених робочих пластинах з антипригарним покриттям можна готувати без масла. Ще один важливий плюс: гриль електричний вимагає мінімум догляду, а робочі панелі та висувний піддон жировловлювача можна мити навіть у посудомийці.

Особливості:

  • Багатофункціональний гриль для приготування різноманітних страв. Багатофункціональний гриль для приготування м'яса, риби, овочів і тостів
  • Компактне вертикальне зберігання - відсік для зберігання шнура. Легко зберігати у вертикальному або горизонтальному положенні, завдяки компактному відділенню для зберігання шнура.
  • Регульований термостат. Термостат дозволяє ретельно контролювати температуру приготування.
  • Взаємозамінні пластини з литого алюмінію з антипригарним покриттям. Пластини з литого алюмінію з антипригарним покриттям міцні та надійні, а також ідеально підходять для приготування на грилі будь-яких інгредієнтів.
  • Приготування без зайвого жиру. Пластини для приготування з антипригарним покриттям, максимальне стікання жиру та олії та великий піддон для жиру.
  • Індикатор готовності до приготування. Світловий індикатор показує вам, коли можна починати приготування.
  • Легке очищення. Легкий в очищенні завдяки знімним пластинам та піддону для жиру, які можна мити у посудомийній машині.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Потужність
Робоча поверхня
Покриття робочої поверхні
Розміри робочої поверхні

22 х 30 см

Вид

Відкритий / Закритий

Додаткова інформація

Швидке приготування: м'ясо за 5-10 хв; овочі за 3 хв; Верхня та нижня пластини взаємозамінні; Пластини та піддон можна мити в посудомийній машині; Можливість вертикального зберігання; Відкриття на 180 °; Пластини можна мити в посудомийній машині

Експлуатація

Тип управління

Механічне

Кількість температурних режимів

3

Оснащення
Регулювання температури

Так

Положення пластин
Тип установки

Фізичні характеристики

Колір
Матеріал корпусу
Габарити (ВхШхГ)

20 × 38 × 37 см

Габарити в упаковці (ВхШхГ)

38,8 x 38,3 x 21,1 см

Вага
Вага в упаковці

5,53 кг

Комплектація

Гриль; Знімні пластини; Піддон для збирання жиру; Інструкція; Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера