Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Холодильник Hitachi R-BG410PUC6XGBE

Код:702065
Немає в наявності
Холодильник Hitachi R-BG410PUC6XGBE фото
Холодильник Hitachi R-BG410PUC6XGBE фото
Холодильник Hitachi R-BG410PUC6XGBE фото
Холодильник Hitachi R-BG410PUC6XGBE фото
cashback iconКешбек 219 ₴
21 999
Колір
Beige фото
Темно-сірий фото
Чорний фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Холодильник Hitachi R-BG410PUC6XGBE

Холодильник Hitachi R-BG410PUC6XGBE – це органічне поєднання функціональності, зручності та сучасного дизайну. Він пропонує користувачеві достатньо простору для зберігання різних продуктів, а передові технології забезпечують максимальну ефективність у всьому. Так, система No Frost та два виділені вентилятори Dual Fan Cooling охолоджують весь внутрішній простір приладу максимально швидко та рівномірно, а завдяки фільтру Nano Titanium забезпечується ретельне очищення повітря від бактерій та грибків, що дозволяє довше зберігати продукти та уникати неприємних запахів. Розташований на дверях сенсорний дисплей робить керування холодильником набагато простіше та приємніше. А інверторний компресор, який характеризується низьким рівнем шуму та зниженим енергоспоживанням, гарантує економну витрату електроенергії.

Особливості:

  • Інверторний компресор
  • Система розподілу повітря Dual Fan Cooling
  • Зона свіжості для овочів та фруктів
  • Режим Суперзаморожування
  • Режим «ЕКО»
  • Антибактеріальний фільтр Nano Titanium
  • Полиця для пляшок та вина
  • Світлодіодне освітлення (LED)

Простора холодильна камера

Холодильне відділення об'ємом 215 літрів здатне вмістити достатньо продуктів для сім'ї з 2-3 осіб, а грамотно розподілений простір дозволяє зручно зберігати всі запаси. При цьому полиці із загартованого скла, дві з яких фіксовані та одна регульована, здатні витримувати значні навантаження. А висувна полиця забезпечує швидкий доступ до продуктів навіть якщо вони розташовані біля стіни.

Стабільне та ефективне охолодження

Холодильник оснащений двома незалежними вентиляторами для кожної камери та системою NoFrost, що забезпечує ефективне охолодження всіх куточків та продуктів без намерзання льоду у морозильній камері. Це значно заощаджує час при повсякденному використанні, адже завдяки цьому вам не потрібно спеціально розморожувати холодильник. Крім того, Hitachi R-BG410PUC6XGBK має відмінну теплоізоляцію, що дозволяє йому зберігати холод усередині протягом 12 годин навіть за відсутності електроживлення.

Зона свіжості та відсік подвійного призначення

Насолоджуйтесь салатами зі свіжих овочів та соковитими фруктами щодня. У цьому холодильнику передбачено спеціальний відсік для зберігання зелені, фруктів та овочів, що забезпечує їм оптимальні умови. А також відділення подвійного призначення, що підходить як для овочів, так і молочних або м'ясних продуктів. Причому користувач сам вибирає той чи інший режим, просто переключивши спеціальний важіль на стінці холодильника.

Антибактеріальний фільтр з наночастинками титану

Фільтр Nano Titanium подбає про те, щоб повітря всередині холодильника було свіжим та безпечним. Він використовує інноваційний матеріал з наночастинками титану, який має потужний антибактеріальний та дезодоруючий ефект. Це дозволяє тривалий час підтримувати свіжість та захищати продукти від шкідливих мікроорганізмів.

Швидка заморозка

Функція «Швидка заморозка» дозволяє радувати близьких різними заготовками, сезонними фруктами та ягодами у будь-яку пору року. Вона значно прискорює процес заморожування, завдяки чому продукти краще зберігають свої смакові та поживні якості.

Полиця для пляшок

Зберігайте напої правильно зі зручною та елегантною полицею, яка забезпечує комфортне розміщення пляшок та запобігає їх перекочуванню. Крім того, її кут нахилу оптимально підходить для зберігання марочного вина.

Повний контроль над температурою

Температура в холодильнику Hitachi R-BG410PUC6XGBE регулюється за допомогою інтелектуального екосенсору, що дозволяє забезпечити стабільні умови у кожній камері. Зовнішня сенсорна панель дає можливість встановлювати температуру та виставляти потрібні режими, не відчиняючи дверцят. А наявність спеціального енергозберігаючого режиму «ЕКО» допомагає пристрою раціонально витрачати електроенергію, коли ви перебуваєте у від'їзді.

Характеристики

Основні характеристики

Тип управління
Тип холодильника
Загальний об'єм
Функції

Полиця для пляшок і вина

Висувна полиця

Суперзаморожування

Швидка заморозка

Функція ''Режим еко"

Антибактеріальний фільтр

Світлодіодне підсвічування (LED)

Спосіб установки
Додаткова інформація

Полиця для пляшок і вина; Функція суперзаморожування; Фільтр Nano Titanium; LED освітлення; Висувна полиця; Додатково лоток для льоду; Ящик для для овочів/фруктів; Електричний амортизатор

Додаткові характеристики

Енергоспоживання
Клас енергоспоживання
Кліматичний клас

ST

Рівень шуму
Тип компресора
Кількість компресорів

1

Дисплей

Є

Хладагент

R-600a

Холодильне відділення

Об'єм холодильної камери
Система охолодження холодильної камери
Система розморожування холодильної камери

No Frost

Дверні корзини

5 шт

Полка для пляшок

У дверях

Підвісна

Морозильне відділення

Розташування морозильної камери
Об'єм морозильної камери

115 л

Система охолодження морозильної камери

No Frost

Потужність заморожування
Кількість відділень

3

Система розморожування морозильної камери

No Frost

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

190 x 59,5 x 65 см

Висота
Ширина
Глибина
Вага

77 кг

Колір корпусу

Бежевий / Скло

Комплектація

Холодильник; Інструкція; Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера