Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Холодильник Hitachi R-WB720VUC0GBK

Код:702080
Є в наявності
Холодильник Hitachi R-WB720VUC0GBK фото
Холодильник Hitachi R-WB720VUC0GBK фото
Холодильник Hitachi R-WB720VUC0GBK фото
Холодильник Hitachi R-WB720VUC0GBK фото
Холодильник Hitachi R-WB720VUC0GBK фото
Холодильник Hitachi R-WB720VUC0GBK фото
Холодильник Hitachi R-WB720VUC0GBK фото
Холодильник Hitachi R-WB720VUC0GBK фото
Холодильник Hitachi R-WB720VUC0GBK фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Установка холодильників
Велика побутова техніка. Це Цитрус.
cashback iconКешбек 799 ₴
79 999
Колір
Темно-сірий фото
Чорний фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Нове слово у зберіганні продуктів

Холодильник Hitachi R-WB720VUC0GBK – це кухонна техніка преміум-класу з двома місткими відділеннями, передовими технологіями зберігання продуктів та комфортним сенсорним керуванням. Він дає достатньо місця для створення великих запасів продуктів на всю сім'ю та вражає своїм набором функцій. Починаючи від інноваційного вакуумного відділення та енергоефективного інверторного компресора до вишуканого дизайну, все в цьому холодильнику відповідає єдиній меті – збереженню свіжості продуктів та їх смакових якостей. У той час як сенсорне керування, продумана конструкція French Door та система No Frost сприяють максимальному комфорту у використанні. А преміальний дизайн у дусі Hi-Tech стане окрасою будь-якого кухонного інтер'єру.

Особливості:

  • Енергоефективний інверторний компресор
  • Охолодження двома вентиляторами Dual Fan Cooling
  • Унікальне вакуумне відділення
  • Багатофункціональний відсік Selectable Zone із регульованою температурою
  • Антибактеріальний фільтр Nano Titanium – затримує до 99% бактерій
  • Електронне сенсорне керування
  • Датчики ECO Thermo: відстежують зміни температури та реагують на них
  • Полиці із загартованого скла
  • Автоматичний льодогенератор
  • Сигнал про відкриті дверцята холодильника та морозильної камери

Революційне вакуумне відділення

Однією з причин погіршення якості продуктів є окиснення. І компанія Hitachi вигадала ідеальне рішення для вирішення цієї проблеми – вакуумний відсік. Він має спеціальний насос, який відкачує повітря та підтримує всередині цього відділення тиск близько 0,8 атм, що зменшує вміст кисню на 20% та довше зберігає поживні речовини у продуктах. А платиновий каталізатор, який розщеплює інгредієнти запаху, допомагає підтримувати свіжість усередині відділення. Завдяки цьому м'ясо, риба та молочні продукти залишаються свіжими, поживними та готові до приготування набагато довше.

Дві температурні зони

Зберігайте продукти без заморожування, вибираючи для них потрібну температуру. Вакуумне відділення має дві зони з регулюванням температури від -1°С до +1°С. Тому воно стане ідеальним вибором для напівфабрикатів, м'ясних, рибних та молочних продуктів, допомагаючи не лише зберегти їх свіжими, але й запобігти погіршенню смаку та текстури, як це буває із замороженими продуктами.

Зона з гнучкими налаштуваннями в морозилці

Ще одне відділення з можливістю змінювати налаштування залежно від типу продуктів, що в ньому зберігаються, є в морозильній камері. Відсік Selectable Zone дозволяє вибирати з 4 доступних варіантів:

  • Холодильник: 3°C (напої та їжа)
  • Охолодження/м'ясо: 1°C (молочні продукти та м'ясо)
  • М'яка заморозка: -3°C (м'ясо, риба)
  • Морозильник: від -18 до -20°C (морозиво та заморожені продукти)

Таким чином, ви зможете тримати сири, м'ясо та інші делікатні продукти при ідеальній для них температурі. І не заморожувати їх без потреби. Або довго зберігати напівфабрикати.

Відділення для овочів

Також у Hitachi R-WB720VUC0GBK передбачено два ящики для свіжих овочів та фруктів. У кожному з них підтримується вологість на оптимальному рівні близько 90% при непрямому охолодженні, що сприяє збереженню свіжості протягом тривалого часу. А повітря всередині них завжди чисте і позбавлене сторонніх запахів завдяки фільтру Triple Power Filter.

Оптимальні умови зберігання

Ящик Select в зоні свіжості холодильника дає можливість вибирати потрібний рівень вологості в залежності від вмісту. Він ідеально підходить як для зберігання сухих продуктів (кава, горіхи, сухий корм), так і для овочів. А режим зберігання легко змінюється за допомогою перемикача.

Система очищення Triple Power Filter

Вона являє собою замкнуту структуру, яка забирає повітря з відділень, проганяє його через інноваційний фільтр Nano Titanium для усунення шкідливих бактерій та молекул запахів, а потім очищене повітря з негативними іонами знову подається в камери холодильника. За результатами дослідження компанії Hitachi, за п'ятдесят хвилин фільтр Nano Titanium знищує 90% неприємних запахів та 99% бактерій. Тому всередині холодильника завжди буде чисто та свіжо.

Датчики контролю температури Eco Thermo Sensor

Система датчиків Eco Thermo Sensor реєструє зміни температури всередині та поза холодильником, на основі чого вибирає більш ефективний режим охолодження. Наприклад, при тривалому відкриванні дверцят, апарат автоматично збільшить подачу холодного повітря, щоб компенсувати перепади температур, і зменшує інтенсивність охолодження, коли дверцята довго не відчиняються. Таким чином, Hitachi R-WB720VUC0GBK створює ідеальні умови для зберігання продуктів і забезпечує найвищі показники енергозбереження світового класу.

Створено для вашої зручності

Вишуканий дизайн серії Hitachi R-WB720 з пласкими дверима та ручками-поглибленнями органічно вписується у будь-який сучасний інтер'єр, надаючи йому елегантного та розкішного вигляду. Сенсорні елементи керування на двері дозволяють змінювати налаштування холодильника простим дотиком. Чотири двері дають швидкий доступ до потрібних продуктів та чудовий огляд при необхідності. А яскраве, енергозберігаюче світлодіодне освітлення допомагає чітко бачити весь вміст. Все для того, щоб ви могли насолоджуватися преміальним комфортом у себе вдома.

Чистий лід будь-якої миті

Завдяки вбудованому автоматичному льодогенератору ви можете легко отримувати лід для приготування напоїв або інших цілей, просто наповнюючи резервуар водою. А якщо планується велика вечірка або ви хочете швидко отримати лід, увімкніть режим «Швидка заморозка», за якого лід приготується майже на 24% швидше.

Характеристики

Основні характеристики

Тип управління
Тип холодильника
Загальний об'єм

568 л

Функції

Зона свіжості

Швидка заморозка

Технологія охолодження Dual Fan Cooling

Відділення з можливістю зміни режиму охолодження /(-18 /-3/+1/+3 °C ) - 97л

Спосіб установки
Додаткова інформація

Екотермодатчики, Регульовані полиці, контейнер для овочів / (зберігає вологу до 90%), Алюмінієва окантовка полиць, Вакуумна камера /8 л - є (+1/-1 °C)

Додаткові характеристики

Клас енергоспоживання
Кліматичний клас

SN-T

Рівень шуму
Тип компресора
Кількість компресорів

1

Дисплей

Є

Хладагент

R-600a

Холодильне відділення

Об'єм холодильної камери

372 л

Система охолодження холодильної камери
Система розморожування холодильної камери

No Frost

Дверні корзини

7 шт

Полка для пляшок

У дверях

Морозильне відділення

Розташування морозильної камери
Об'єм морозильної камери

196 л

Система охолодження морозильної камери

No Frost

Потужність заморожування
Кількість відділень

6

Система розморожування морозильної камери

No Frost

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

184 х 90 х 72 см

Висота
Ширина

90 см

Глибина
Вага

124 кг

Колір корпусу
Комплектація

Холодильник; Інструкція; Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Відгуків