Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Холодильник Toshiba GR-RF532WE-PMJ(06)

Код:695978
Очікується
Холодильник Toshiba GR-RF532WE-PMJ(06) фото
Холодильник Toshiba GR-RF532WE-PMJ(06) фото
Холодильник Toshiba GR-RF532WE-PMJ(06) фото
Холодильник Toshiba GR-RF532WE-PMJ(06) фото
Холодильник Toshiba GR-RF532WE-PMJ(06) фото
Холодильник Toshiba GR-RF532WE-PMJ(06) фото
Холодильник Toshiba GR-RF532WE-PMJ(06) фото
Холодильник Toshiba GR-RF532WE-PMJ(06) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Установка холодильників

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Холодильник Toshiba GR-RF532WE-PMJ(06)

Зробіть своє повсякденне життя простішим та насолоджуйтесь комфортом у власному будинку за допомогою Toshiba GR-RF532WE. Цей багатодверний холодильник створений спеціально для тих, кому необхідно зберігати значну кількість припасів та чудово підійде для великої родини. Він оснащений найсучаснішими технологіями, такими як інверторні мотори, розумні датчики температури, сенсорний дисплей та система очищення повітря Plasma+ Pure, тому пропонує вам максимум функціональності при зберіганні продуктів. А ретельно продумана структура та різні спеціальні відділення на зразок зони свіжості з контролем вологості та відсіку із змінною температурою допоможуть адаптувати холодильник до ваших потреб.

 

Особливості:

  • Технологія Dual Inverter – економія енергії та довговічність
  • 2 незалежні контури охолодження та 3 контури циркуляції повітря
  • Бактерицидний та дезодоруючий модуль Plasma+ Pure
  • Металева пластина AlloyCooling для якнайшвидшого охолодження простору
  • Система No Frost для обох камер
  • Відділення свіжості з регульованою температурою
  • Ящики для фруктів та овочів з контролем вологості
  • Сенсорне керування за допомогою зовнішнього екрана
  • Енергозберігаюче світлодіодне освітлення
  • Міцні полиці із загартованого скла
 

Два окремі контури охолодження

Технологія 3 System Cooling дозволяє зберегти оригінальний смак, уникаючи перехресного змішування запахів їжі із різних відділень. Це стало можливим завдяки організації двох незалежних систем охолодження та трьох систем циркуляції повітря, які забезпечують необхідну кількість холодного повітря для кожного відсіку, а також можуть регулюватися незалежно один від одного. Тому ви можете вмикати і вимикати кожну камеру холодильника на свій розсуд. Наприклад, їдучи у відпустку, ви можете відключити верхню частину і залишити працюючою лише морозильну камеру.

 

Подвійний інвертор

Завдяки використанню інверторних моторів у компресорі та вентиляторі досягається максимальна ефективність та економія енергії. Працюючи синхронно, вони дозволяють швидше досягти потрібної температури всередині відсіків та легше підтримувати її. Тому холодильник Toshiba GR-RF532WE заощаджує до 20% більше енергії, ніж моделі без інвертора, а також працює тихіше та краще підтримує стабільну температуру.

 

Антибактеріальна технологія Plasma+ Pure

Вбудована система стерилізації Plasma+ Pure допоможе зберегти простір усередині вашого холодильника чистим, свіжим та безпечним. Вона виробляє іони та електрони, що пригнічують зростання бактерій та усувають неприємні запахи. Це дозволяє продуктам зберігати свіжість та корисні якості набагато довше, ніж у звичайних холодильниках.

 

Точні радарні датчики

Сучасні радарні датчики температури дозволяють більш точно контролювати зміни всередині камери. Завдяки їм TOSHIBA GR-RF532WE автоматично визначає різницю температур, викликану додаванням свіжих продуктів і регулює умови всередині камери, щоб запобігти коливанням температур.

 

Зберігання без заморожування

Toshiba GR-RF532WE оснащений спеціальним контейнером із регульованою температурою, що дає вам більшу гнучкість у зберіганні продуктів. Він здатний підтримувати температуру від -2° до 3° градусів, а тому в ньому можна довше тримати м'ясо без необхідності заморожування, а також рибу чи морепродукти, свіжі овочі та фрукти. Без втрати їхньої текстури та смакових якостей.

 

Контроль вологості

Також у цій моделі передбачені ящики для овочів та фруктів Origin FRESH, оснащені триступеневим контролем вологості. Вони дозволяють зафіксувати потрібний вам рівень вологи всередині відсіку, щоб рослинні продукти зберігалися соковитими та свіжими якомога довше.

 

AlloyCooling – охолодження на всі 360°

Металева пластина AlloyCooling служить додатковим охолоджуючим елементом, який допомагає швидше досягати потрібної температури і рівномірно охолоджує холодильник за менший час. А також дозволяє підтримувати стабільну атмосферу всередині, щоб продукти зберігалися в оптимальних умовах.

Функція швидкого заморожування

Робіть сезонні заготівлі фруктів, овочів або ягід, зберігаючи всю їхню користь та смак за допомогою швидкого заморожування. Потужний потік крижаного повітря дозволяє заморожувати свіжі продукти та виготовляти кубики льоду для коктейлів за мінімальний час. Крім того, цей режим запобігає втраті поживних речовин та природного аромату через витікання соків.

Продумана організація внутрішнього простору

Цей холодильник має загальний обсяг 500 літрів, що дозволяє робити великі запаси провізії на всю сім'ю. І при цьому розділений на безліч поличок, контейнерів та різних відділень, що дає можливість легко розмістити всі запаси так, щоб їх можна було швидко знайти та дістати.

Характеристики

Основні характеристики

Тип управління
Тип холодильника
Загальний об'єм
Функції

Зона свіжості

Швидка заморозка

Регулювання вологості

Режим "Відпустка"

Спосіб установки
Додаткова інформація

Функція "Швидке охолодження"; Функція "Швидке заморожування"; Функція "Режим відпустки"; Бокс свіжості з регулюванням вологості; Матеріал полиць: загартоване скло

Додаткові характеристики

Енергоспоживання

327 кВт/рік

Клас енергоспоживання
Кліматичний клас

N-ST-T

Рівень шуму
Тип компресора
Кількість компресорів

1

Дисплей

Є

Хладагент

Є

Холодильне відділення

Об'єм холодильної камери
Система охолодження холодильної камери
Система розморожування холодильної камери

No Frost

Дверні корзини

6 шт

Полка для пляшок

У дверях

Морозильне відділення

Розташування морозильної камери
Об'єм морозильної камери

165 л

Система охолодження морозильної камери

No Frost

Потужність заморожування
Кількість відділень

2

Система розморожування морозильної камери

No Frost

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

190 х 83,3 х 68,5 см

Висота
Ширина
Глибина
Вага

136 кг

Колір корпусу
Комплектація

Холодильник; Документація

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера