Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Холодильник Viomi Internet Cross Four Doors 486L BCD-486WMSD 570200

Код:673144
Немає в наявності
Холодильник Viomi Internet Cross Four Doors 486L BCD-486WMSD 570200 фото
Холодильник Viomi Internet Cross Four Doors 486L BCD-486WMSD 570200 фото
Холодильник Viomi Internet Cross Four Doors 486L BCD-486WMSD 570200 фото
cashback iconКешбек 175 ₴
17 599

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Viomi Internet Cross Four Doors 486L – це сучасний та місткий холодильник, який об'єднав у собі елегантний дизайн, продуманий функціонал та передові технології. Великий 4-дверний агрегат дозволить вам зберігати значні запаси продуктів, а технологія No Frost допоможе підтримувати потрібну температуру без криги і потреби постійного розморожування. При цьому розумна система керування, можливість налаштовувати температуру у кожному відсіку окремо і зручний додаток для смартфона дозволяють легко контролювати роботу холодильника. Таким чином, у Viomi Internet Cross Four Doors є все, щоб стати вашим найкращим помічником на кухні.

 

Більше простору для всіх ваших продуктів

Холодильник Viomi BCD-486 має величезну холодильну камеру об'ємом 305 літрів, розділену на кілька відсіків. Завдяки цьому він може вмістити достатню кількість продуктів, які при цьому зберігатимуться окремо один від одного. А з морозильною камерою на 181 літр можна не лише тримати під рукою продукти на кожен день, а й підготувати запаси на зиму. Це чудовий вибір для тих, хто має велику сім'ю або просто не хоче часто ходити по магазинах.

 

Практична конструкція

4 дверей роблять цей холодильник не лише зручним, а і практичним рішенням. Адже для того, щоб щось взяти, потрібно відкрити тільки одну з них. Що знижує втрату холоду і заощаджує електроенергію.

Ефективна система охолодження

Сучасна технологія No Frost забезпечує постійну циркуляцію холодного повітря, внаслідок чого температура всередині камер швидше відновлюється після відкривання дверей. Тому на стінках не утворюватиметься лід і вам не доведеться регулярно розморожувати холодильник. Крім того, система No Frost сприяє зниженню вологості і уповільнює розмноження бактерій. Що дозволяє продуктам довше залишатися свіжими.

 

Точний контроль температури

Чотири незалежні датчики, розташовані у різних відділеннях, дають можливість контролювати і налаштовувати температуру у кожній секції окремо. Щоб створити для продуктів найбільш оптимальні умови.

Поміститься все

Завдяки тому, що холодильна камера не має перегородки посередині, у ній без проблем можна зберігати навіть великі та об'ємні продукти. Не розділяючи їх на частини. А морозильна камера з шістьма незалежними лотками дає можливість окремо розмістити всі заморожені продукти, щоб вони не примерзали один до одного, а ви могли легко дістати потрібні вам заготовки.

 

Просте керування

Контролюйте роботу холодильника за допомогою сенсорного дисплея на дверцятах або прямісінько зі свого смартфона (iOS та Android). Завдяки вбудованому модулю Wi-Fi та фірмовому додатку у вас буде зручний інструмент для віддаленого керування. З його допомогою ви зможете задати певну температуру у конкретній камері і налаштувати потрібні параметри не лише з сусідньої кімнати, а і знаходячись на роботі.

 

Енергоощадний режим

Однією з найкорисніших фішок Viomi Internet Cross Four Doors став режим «Відпустка». У ньому холодильник виставляє мінімальну температуру всередині камер і зменшує кількість споживаної енергії. Цей режим особливо стане у пригоді для тих, хто часто подорожує або буває у відрядженнях.

Характеристики

Основні характеристики

Тип управління
Тип холодильника
Загальний об'єм
Функції

Режим "Відпустка"

Автоматичне розморожування

Спосіб установки
Додаткова інформація

Загальна система охолодження: Total No FrostМатеріал полиць холодильного відділення: СтеклоСкритие дверні ручкіLED освітлення

Додаткові характеристики

Енергоспоживання
Клас енергоспоживання
Кліматичний клас

SN-ST

Рівень шуму
Тип компресора
Кількість компресорів

1

Дисплей

Є

Хладагент

R-600a

Холодильне відділення

Об'єм холодильної камери
Система охолодження холодильної камери
Система розморожування холодильної камери

Динамічна

Дверні корзини

6 шт

Полка для пляшок

У дверях

Морозильне відділення

Розташування морозильної камери
Об'єм морозильної камери

181 л

Система охолодження морозильної камери

No Frost

Кількість відділень

6

Система розморожування морозильної камери

No Frost

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

185 х 83,6 х 68,7 см

Висота
Ширина
Глибина
Вага

95 кг

Колір корпусу
Комплектація

Холодильник; Інструкція; Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера