Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Kабель USB - microUSB Energea NyloFlex 3M (Black)

Код:702658
Немає в наявності
Kабель USB - microUSB Energea NyloFlex 3M (Black) фото
Kабель USB - microUSB Energea NyloFlex 3M (Black) фото
Kабель USB - microUSB Energea NyloFlex 3M (Black) фото
Kабель USB - microUSB Energea NyloFlex 3M (Black) фото
45

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Кабель USB - microUSB Energea NyloFlex 3M (Black)

Energea NyloFlex – це надійний кабель USB – Micro-USB, розрахований на довге та активне використання. Завдяки високій провідності цей аксесуар підійде для девайсів з високою потужністю, забезпечуючи якнайшвидшу зарядку для ваших мобільних пристроїв. Крім того, він відрізняється чудовою стійкістю до пошкоджень і з легкістю витримує до 50 000 вигинів, а нейлонове обплетення Twistbraid™ забезпечує комфортне використання без заплутування та перекручування. Тому аксесуар прослужить вам довго і завжди буде готовий до роботи.

Особливості:

  • Підходить для всіх мобільних девайсів із роз'ємом Micro-USB
  • Високошвидкісна заряджання та синхронізація
  • Підтримка протоколів швидкого заряджання Samsung Adaptive Fast Charge, Huawei SCP, OPPO VOOC, Quick Charge 3.0
  • Технологія Nylon Twistbraid™ для легкого використання без заплутування та перекручування
  • Витримує до 50 000 вигинів та зусилля на розтяг у 50 кг
  • Довжина 3 метри

Широка сумісність

Універсальний кабель Energea NyloFlex підтримує всі пристрої із Micro-USB портом, включаючи будь-які смартфони та планшети на базі Android, MP3-плеєри, портативні акумулятори, ігрові консолі тощо. Тому такий аксесуар стане вам у нагоді і вдома, і на роботі.

Високоефективна зарядка

За допомогою цього кабелю ви можете заряджати портативні пристрої набагато швидше за наявності потужного адаптера. Він підтримує силу струму 3А і протоколи швидких зарядок від різних виробників, включаючи Samsung, Huawei, OPPO та інших. Тим самим дозволяючи на 50% швидше заряджати гаджети, ніж інші стандартні кабелі.

Швидкісна синхронізація

Радіочастотний екран захищає кабель від зовнішніх перешкод, що сприяє більш швидкій та стабільній передачі даних. Тому ви зможете легко перекидати великі обсяги інформації, а синхронізація займатиме менше часу.

Гнучкий та неймовірно витривалий

Energea NyloFlex може спокійно витримати активне щоденне використання та стане надійним супутником у поїздках. Все завдяки посиленій конструкції, що підвищує опір кабелю до вигину. Згідно з лабораторними тестами, кабель настільки міцний, що може витримати понад 50 000 згинань і вагу в 50 кілограмів, що в середньому у 5 разів більше, ніж у інших зарядних кабелів.

Міцна, але м'яка нейлонова нитка

Зовні кабель покритий оболонкою з тонких та м'яких нейлонових волокон, скручених по спіралі для підвищення міцності на розтяг. Крім того, це нейлонове обплетення Nylon Twistbraid™ забезпечує більше комфорту при використанні, оскільки запобігає заплутуванню та перекручуванню дроту.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип кабелю
Вхід (Тип коннектора)
Вихід (Тип коннектора)
Особливості

Підтримка швидкого заряджання; 3A високошвидкісна зарядка; Тонкий наконечник підходить для більшості випадків; Радіочастотний екран для швидкої синхронізації; 22AWG для швидкого заряджання; Висока міцність на розрив; М'який та гнучкий; Обплетення з лудженої міді; Вогнестійка оболонка із ПВХ; Екранування алюмінієвою фольгою

Колір моделі
Довжина кабеля

Найпопулярніші запити в категорії Kабель USB - microUSB Energea NyloFlex 3M (Black)