Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Спінювач молока CINO CNMF-09 (6971626982169)

Код:734166
Є в наявності
Спінювач молока CINO CNMF-09 (6971626982169) фото
Спінювач молока CINO CNMF-09 (6971626982169) фото
Спінювач молока CINO CNMF-09 (6971626982169) фото
Спінювач молока CINO CNMF-09 (6971626982169) фото
Спінювач молока CINO CNMF-09 (6971626982169) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 13 ₴
1 363
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Спінювач молока CINO CNMF-09

Чи любите вишукані кавові напої, такі як латте маккіато чи капучино? За допомогою цього невеликого та зручного спінювача ви зможете легко приготувати ніжну повітряну піну з молока, що дозволяє перетворити будь-який напій на справжню насолоду. Модель CINO CNMF-09 допоможе приготувати гарячу або холодну молочну піну, або може просто нагріти молоко для вас. А її компактні розміри, максимальна простота у використанні, якісні матеріали та зручна форма зроблять роботу з цим капучинатором виключно приємною та комфортною. CINO – це чудовий аксесуар для справжніх поціновувачів кавових напоїв із молоком.

Особливості

  • Спінювання молока за 90 секунд
  • Підігрів молока
  • Обертова на 360° основа
  • Прозора знімна кришка з силіконовим ущільнювачем
  • Антипригарне покриття внутрішнього глечика
  • Автовідключення

Стійка молочна пінка будь-якої температури

Спінювач молока CINO - ідеальний інструмент для створення смачної і насиченої молочної піни всього за кілька секунд. Він дозволяє робити як теплу, так і холодну молочну піну для капучіно або латте залежно від ваших уподобань. Завдяки вбудованій функції підігріву молока ви можете насолоджуватися гарячими напоями з ніжною піною, додаючи особливий шарм вашому досвіду кави. Крім того, цей капучинатор ідеально підходить для приготування гарячого чи холодного шоколаду.

Працює швидко

З CINO CNMF-09 вам не доведеться довго чекати. Цьому приладу потрібно всього близько 90 секунд, щоб перетворити молоко на пишну пінку. І при цьому жодних зусиль з вашого боку просто залийте молоко і включіть. Дозвольте CINO перетворити кожну вашу каву-брейк на справжній ритуал насолоди своїм улюбленим напоєм.

Все на увазі

Знімна прозора кришка з силіконовим ущільнювачем не тільки зберігає внутрішню температуру, але і дозволяє вам контролювати процес спінювання. Ви можете будь-якої миті зупинити капучинатор, як тільки побачите, що результат збивання вас задовольняє.

Зручна конструкція

Основа, що обертається на 360°, робить використання CINO зручним і функціональним. Ви можете ставити його з будь-якого боку та брати будь-якою рукою. Крім того, його конструкція зі знімними частинами додатково полегшує очищення пристрою.

Легко очищається

Антипригарне покриття внутрішнього глечика спрощує чищення та обслуговування пристрою, зберігаючи ваш спінювач у відмінному стані. Вам не доведеться довго відтирати його від сухої молочної пінки. Просто промийте його або налийте води і трохи підігрійте - тоді, навіть якщо ви забули помити капучинатор відразу і залишки молока присохли до стінок, вони легко відмиються.

Автоматичне відключення

Автовідключення – ще одна зручна особливість CINO, яка робить його безпечним та економічним у використанні. Завдяки цій функції спінювач не дарма витрачатиме енергію.

Характеристики

Основні характеристики

Тип

Капучинатор

Потужність

400 Вт

Живлення
Тип управління
Об'єм ємності

120 мл

Кількість швидкостей
Види насадок
Кількість насадок

1

Матеріал чаші

Пластик

Додаткові можливості

Показник максимального наповнення

Особливості

Знімна кришка

Антипригарне покриття

Автовідключення

Фізичні характеристики

Колір

Чорний

Матеріал

Пластик

Габарити

20 х 16,8 х 11,8 см

Габарити упаковки

22 х 18,8 х 13,8 см

Вага

0,9 кг

Вага в упаковці

1,5 кг

Комплектуючі

Капучинатор

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера