Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Контейнер із чорнилом Epson L31XX Black

Код:719524
Є в наявності
Контейнер із чорнилом Epson L31XX Black фото
Контейнер із чорнилом Epson L31XX Black фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 2 ₴
245
Колір
Black фото
Blue фото
Pink фото
Yellow фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Epson 103

Насолоджуйтесь незмінною якістю кожного відбитка на своєму принтері Epson з надійною серією чорнил 103. Вони розроблені, щоб надати вам просте, недороге та безпроблемне рішення для повсякденного друку. Тому, друкуєте ви шкільні домашні завдання, звіт для керівника або квитки на літак, ця серія чорнил на високоякісних барвниках забезпечить вам відмінну якість надрукованих документів на виході. При цьому з одного комплекту чорнила можна надрукувати тисячі сторінок. А коли нарешті настане термін поповнення, це можна буде легко і просто зробити завдяки модернізованим пляшечкам зі спеціальною конструкцією носиків.

Відмінне співвідношення ціна-якість

Шукаєте економічне рішення для друку? З цим чорнилом ви можете заощадити в середньому до 90% на витратах на друк (2). Воно не лише доступне за ціною, а й вражає своєю продуктивністю. В середньому за допомогою одного комплекту чорнила серії 103 можна надрукувати до 4 500 сторінок у чорно-білому режимі та до 6 500 сторінок у кольорі (1).

Спеціально розроблено для простоти використання

Ємності з чорнилом Epson простіші у використанні, ніж будь-коли, завдяки дизайну нового покоління. Модернізовані пляшки забезпечують безпроблемну заправку та дозволяють вставляти лише правильний колір у відповідний резервуар.

Оригінальний продукт Epson

Насолоджуйтесь простим та надійним друком з оригінальним чорнилом Epson. Оскільки це оригінальний розхідник від виробника, йому можна довірити роботу з принтером Epson для швидкого і простого друку матеріалів будь-якої складності. А ви зможете не лише легко заправляти свій принтер, а й отримувати продукцію найвищої якості.

1Зазначений ресурс екстрапольований на основі оригінальної методології Epson, яка базується на моделюванні друку тестових шаблонів, наведених у стандарті ISO/IEC 24712, на основі змінних пляшечок з чорнилом. Зазначений ресурс НЕ заснований на стандарті ISO/IEC 24711. Заявлений ресурс може змінюватись в залежності від друкованих зображень, типу паперу, частоти друку та умов навколишнього середовища, таких як температура. При початковому налаштуванні принтера певна кількість чорнила витрачається на заповнення сопел друкувальної головки, тому ресурс вихідного комплекту може бути нижчим.

2Середня кількість необхідних картриджів / економія, досягнута під час друку тієї ж кількості сторінок з використанням пляшечок з чорнилом, що входять до асортименту EcoTank, без урахування вартості обладнання. Порівняння середнього діапазону A4 EcoTank із середнім значенням 10 найпопулярніших моделей у Західній Європі в період із січня 2017 р. по грудень 2017 р., за даними GfK. Витрати на друк розраховані на основі частки картриджів Standard та XL, що відстежується GfK за той самий базовий період для західноєвропейського ринку, з використанням середніх роздрібних цін. Ресурс чорнильного картриджа міститься на веб-сайтах виробника.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Сумісність
Чорнило
Колір
Ресурс друку

4500 стор

Кількість

1 шт

Об `єм

Фізичні характеристики

Вага в упаковці

0,15 кг

Габарити в упаковці (ВХШХГ)

60 х 60 х 180 мм

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Контейнер із чорнилом Epson L31XX Black