Чугунні каструлі мають кілька переваг, які роблять їх популярними серед кулінарів. По-перше, завдяки високій тепловій інерції чавун рівномірно розподіляє тепло, забезпечуючи рівномірне приготування страв. Крім того, чавунна посудина відрізняється міцністю та довговічністю, що робить її надійним вибором на кухні.
Додатково до цього чугунні каструлі багатофункціональні і можуть використовуватися як на плиті, так і в духовці. Їх здатність утримувати тепло також дозволяє повільно готувати страви при низьких температурах. Стильний зовнішній вигляд чугунної посуди додає естетики на кухню, роблячи її привабливим та функціональним елементом.
Чавунна каструля
2.5 л
Чавун
Емаль
Так
Усі види плит
21 см
21 см
Ні
Так
Витримує температуру для обсмажування та тривалого тушкування м'яса у власному соку - 300°C
Литі
Чавун
Чавун
2
Сірий
3.5 кг
3.8 кг
29 х 16 х 29 см
33 х 18 х 33 см
Кришка
Каструля
потовщене дно
можна мити в посудомийній машині
Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера