Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Бездротова клавіатура KEYCHRON Q1 84 Key QMK Silver (Blue) Q1O5_KEYCHRON

Код:722802
Немає в наявності
Бездротова клавіатура KEYCHRON Q1 84 Key QMK Silver (Blue) Q1O5_KEYCHRON фото
Бездротова клавіатура KEYCHRON Q1 84 Key QMK Silver (Blue) Q1O5_KEYCHRON фото
cashback iconКешбек 89 ₴
8 999
Колір
Blue фото
Silver фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Бездротова клавіатура KEYCHRON Q1 84 Key QMK

Повністю настроювана механічна клавіатура з 75% розкладкою та підтримкою QMK/VIA; розроблена з усіма преміальними функціями із необмеженими можливостями.

Q1 — це революційна суцільнометалева клавіатура з можливостями, що настроюються для кожного перемикача, ковпачка, стабілізатора, ручки і навіть пластини. Вона розроблена для персоналізованого досвіду та чудового комфорту при наборі тексту.

Твори мистецтва

Ця клавіатура — не просто інструмент, а витвір мистецтва на вашому столі. Q1 створений із корпусом з алюмінію 6063.

Щоб створити клавіатуру, що повністю настроюється, ми розробили кожен компонент таким чином, щоб його можна було легко зібрати. Таким чином, ви можете налаштувати кожен компонент на свій розсуд.

Детальна структура механічної клавіатури Keychron Q1 QMK VIA з розкладкою 75% та версією з поворотним енкодером

PS: Заміна ручки зі значком або ключем вимагає додаткової друкованої плати (продається окремо).

Конструкція з подвійною прокладкою

Double Gasket Design – це інноваційна структура в галузі. Крім прокладок на пластинах, ми додали силіконові прокладки між верхньою і нижньою частиною корпусу. Це значно знижує резонанс між металами, що, своєю чергою, знижує шум ударних металів. Ця структура з подвійною прокладкою дозволяє клавіатурі зберігати гнучкість структури прокладок та покращувати загальне звучання при наборі тексту.

Потужний мікроконтролер з архітектурою ARM із наднизьким енергоспоживанням, оснащений флеш-пам'яттю 128K, забезпечить більшу гнучкість для розробників. Частота опитування складає 1000 Гц прямо з коробки, що робить затримку практично непомітною навіть у конкурентних іграх.

Поворотний енкодер преміум-класу, розроблений для покращення вашого творчого робочого процесу, дозволяє легко налаштовувати ваші улюблені клавіші та макроси за допомогою інноваційного програмного забезпечення VIA. Функція поворотного енкодера Keychron Q1 QMK VIA 75% розкладка механічної клавіатури, що настроюється, з версією ручки поворотного енкодера. Ви можете легко налаштувати ручку на потрібну клавішу або макрокоманди, такі як збільшення / зменшення, налаштування яскравості екрана, розміру пензля, непрозорості, гучності, вибір відеокліпів або фотографій або відтінок підсвічування.

Попередньо змащений перемикач Gateron G Pro

Кожна деталь має значення, коли доходить до набору тексту преміум-класу. Оптимізована форма з більш точним позиціонуванням та меншою хиткістю, безумовно, покращить чутливість кінчиків пальців. У поєднанні з нашими модернізованими стабілізаторами та попередньо змащеними на заводі перемикачами Gateron G Pro гарантовано плавну подорож.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення

Для ПК

Застосування
Вологостійкість

Ні

Інтерфейси

Зручність управління клавіатурою

Конструкція клавіш
Підсвітка символів

Так

Підставка для рук

Ні

Розкладка

Англійська

Живлення

Джерело живлення

USB

Габарити та колір

Габарити (ВхШхГ)

34,8 х 327,5 х 145 мм

Колір
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера