Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ігрова клавіатура Logitech G915 LIGHTSPEED Wireless RGB (920-008909)

Код:684166
Архiв
Ігрова клавіатура Logitech G915 LIGHTSPEED Wireless RGB (920-008909) фото
Ігрова клавіатура Logitech G915 LIGHTSPEED Wireless RGB (920-008909) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 99 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Новий вимір якості

Поява клавіатури G915, що поєднує в собі технологію бездротового зв'язку LIGHTSPEED, новітню систему RGB-підсвічування за технологією LIGHTSYNC і нові високоефективні плоскі механічні перемикачі, стало справжнім проривом в області конструювання і дизайну. Завдяки згаданим особливостям, а також виключно високій культурі збірки і застосування матеріалів найкращої якості клавіатура G915 відрізняється неперевершеними технічними характеристиками, приголомшливою міцністю і естетичним дизайном. Ознайомтеся з клавіатурою G915 LIGHTSPEED і відкрийте для себе новий вимір якості гри.

 

LIGHTSPEED

Бездротовий зв'язок професійного рівня

ПЛОСКІ МЕХАНІЧНІ ІГРОВІ ПЕРЕМИКАЧІ

УЛЬТРАТОНКИЙ КОРПУС ТОВЩИНОЮ 22 ММ

Унікальна конструкція

Бездротова технологія зв'язку

Клавіатура G915 втілила в собі технологію бездротового зв'язку професійного рівня LIGHTSPEED, яка забезпечує неймовірну частоту відгуку - всього 1 мс. Ця технологія бездротового зв'язку користується заслуженою довірою професійних киберспортсменов по всьому світу. Клавіатура G915 також зберігає повну функціональність при підключенні через USB-порт, а значить, її можна заряджати безпосередньо під час гри.

Неймовірно тонкий корпус

Клавіатура G915 - це справжній витвір конструкторського і дизайнерського мистецтва. Завдяки виключно високої культури збірки і застосування матеріалів найкращої якості модель G915 відрізняється неймовірно тонким корпусом, не уступаючи по функціональності і технічним характеристикам традиційним аналогам. Таким чином, це міцне і зручне пристрій, оптимізоване для тривалих ігрових сеансів, можна, без перебільшення, віднести до нового покоління механічних ігрових клавіатур.

Новітні перемикачі

G915 — наша перша клавіатура, оснащена новими високоефективними механічними перемикачами GL, які працюють так само точно, швидко і ефективно, як і попередні, відрізняючись вдвічі меншою висотою. Перемикачі GL ретельно перевіряються на відповідність високим вимогам до швидкості і точності спрацьовування, а також міцності.

RGB-підсвічування за технологією LIGHTSYNC

Клавіатура G915 втілила в собі інтелектуальну технологію RGB-підсвічування LIGHTSYNC, яка дозволяє налаштовувати ефекти підсвічування для кожної клавіші, використовуючи палітру з приблизно 16,8 млн відтінків. Крім користувальницьких анімаційних ефектів, є також безліч ефектів з попередньо заданими параметрами. Це дає користувачеві можливість повністю зануритися в атмосферу улюблених ігор.

 

Можливості управління

Елегантна зовні і досконала в технічному відношенні клавіатура G915 забезпечує повне управління всіма функціями за допомогою програмованих G-клавіш і профілів налаштувань, які містить вбудована пам'ять пристрою. За допомогою моделі G915 можна управляти всіма функціями ПК.

Вражаючий час роботи батареї

Повний заряд батареї забезпечує довгі години безперервної гри. Коли рівень заряду знизиться до 15%, загориться світловий індикатор стану батареї, а в ПО Logitech G HUB з'явиться повідомлення. Повна зарядка батареї займає всього 3 години. Клавіатуру, підключену за допомогою кабелю microUSB, можна заряджати безпосередньо під час гри.

 

З кількома пристроями одночасно

Клавіатуру можна підключити до одного пристрою по надшвидкої технології бездротового зв'язку LIGHTSPEED з частотою відгуку 1 мс, а потім одним натисканням кнопки переключити в режим сполучення з іншим пристроєм за технологією Bluetooth®. Перемикання між високопродуктивним бездротовим підключенням LIGHTSPEED за допомогою USB-приймача і режимом з'єднання через Bluetooth здійснюється гранично легко і швидко.

Спеціальні елементи управління мультимедіа

Всі елементи управління мультимедіа знаходяться під рукою. Спеціальні елементи управління мультимедіа дозволяють миттєво відключати звук, регулювати гучність, запускати і зупиняти відтворення аудіо- і відеоматеріалів, а також переходити від одного запису до іншого.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення

Для ПК

Застосування
Інтерфейси
Особливості

Плоскі перемикачі GL: Відстань до точки спрацьовування: 1,5 мм, сила натискання: 50 г, загальний хід клавіші: 2,7 мм; Вбудована пам'ять: 2 профілю підсвічування, 3 профілю макросів для G-клавіш; Бездротова технологія LIGHTSPEED; RGB-підсвічування за технологією LIGHTSYNC з можливістю настройки для кожної клавіші; 5 спеціальних G-клавіш; Спеціальні елементи управління мультимедіа і зручне коліщатко регулювання гучності

Зручність управління клавіатурою

Конструкція клавіш
Підсвітка символів

Так

Підставка для рук

Ні

Розкладка

Англійська

Російська

Живлення

Джерело живлення

Аккумулятор

Габарити та колір

Вага

1025 г

Колір