Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків1
Задати питання

Ігрова клавіатура Razer Black Widow X Chroma Mercury Edition (RZ03-01762000-R3M1)

Код:633637
Архiв
Ігрова клавіатура Razer Black Widow X Chroma Mercury Edition (RZ03-01762000-R3M1) video preview
Ігрова клавіатура Razer Black Widow X Chroma Mercury Edition (RZ03-01762000-R3M1) фото
Ігрова клавіатура Razer Black Widow X Chroma Mercury Edition (RZ03-01762000-R3M1) фото
Ігрова клавіатура Razer Black Widow X Chroma Mercury Edition (RZ03-01762000-R3M1) фото
Ігрова клавіатура Razer Black Widow X Chroma Mercury Edition (RZ03-01762000-R3M1) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-29%
Вигода 1 300 ₴
cashback iconКешбек 31 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ігрова клавіатура Razer BlackWidow X Chroma Mercury Edition

Лаконічна конструкція, без верхньої декоративної рамки, клавіатури Razer BlackWidow X Chroma Mercury забезпечує найвищу ефективність роботи. Ігрова клавіатура Razer BlackWidow X Chroma Mercury дозволить налаштувати індивідуальне підсвічування для кожної клавіші з вибором зі 16,8 млн. кольорів і різних варіантів світлових ефектів. Профілі налаштувань можуть бути створені за допомогою програми Razer Synapse і опубліковані для завантаження мільйонами інших користувачів через сервіс Razer Chroma Workshop. Підтримка ефектів Chroma інтегрована в цілий ряд відомих ігор, включаючи Call of Duty, Overwatch, Blade and Soul і ін.

Збільшений термін служби

Механічні перемикачі Razer неодноразово показували себе як найбільш зручні для ігор, забезпечуючи високий рівень якості та надійності без компромісів. Всі елементи перемикачів Razer даної технології і конструкції тепер повністю виробляються потужностями самої компанії Razer, що гарантує дотримання найсуворіших вимог до кожного виготовленого перемикача і забезпечує зносостійкість аж до 80 мільйонів натиснень.

Зазначені численними нагородами механічні перемикачі Razer

Нові механічні перемикачі Razer, створені спеціально для ігрових клавіатур, мають найбільш зручний характер спрацьовування і неперевершену чутливість. З моменту своєї появи механічні перемикачі Razer були проголошені новим стандартом для всіх механічних ігрових клавіатур.

Безрамкова конструкція

Відсутність верхньої декоративної пластикової рамки оголює жорстку металеву основу ігрової клавіатури Razer BlackWidow X Chroma Mercury, надаючи їй неповторний лаконічний вигляд холодної зброї. Металева пластина, на якій закріплені ігрові механічні перемикачі Razer Green, спеціальним чином оброблена і на її поверхні не залишається слідів від пальців.

Підсвічування Chroma з налаштуванням 16,8 млн. варіантів відтінків

Клавіатура Razer BlackWidow X Chroma Mercury оснащена підсвічуванням клавіш з можливістю легкого індивідуального налаштування 16,8 млн. варіантів відтінків через програму Razer Synapse. Від готових шаблонів підсвічування для різних типів ігор до вашої власної унікально програмованої палітри - ми передбачили все, що дозволить вам отримати максимум незабутніх вражень від власної гри.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення

Для ПК

Застосування
Інтерфейси
Особливості

Механічні перемикачі Razer Green Switch з силою натискання 50 г; Термін служби 80 мільйонів натискань клавіш; Підсвічування Chroma з налаштуванням 16,8 млн. Варіантів кольорів; Повне підсвічування російських букв; Безрамкова конструкція; Відкрита верхня пластина підстави з металу використовуваного у військовій промисловості; Придушення фантомних натискань при одночасному натисканні 10 клавіш; Повністю програмовані клавіші з можливістю запису макросів «на льоту»; Ігровий режим; Частота опитування Ultrapolling 1000 Гц; Підтримка Razer Synapse 2.0; Кабель в захисній оплітці; Канали закріплення кабелю знизу клавіатури

Зручність управління клавіатурою

Підсвітка символів

Так

Розкладка

Англійська

Російська

Габарити та колір

Габарити (ВхШхГ)

459 x 40 x 182 мм

Вага

1420 г

Колір

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Ігрова клавіатура Razer Black Widow X Chroma Mercury Edition (RZ03-01762000-R3M1)