Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Ігрова клавіатура Steelseries Apex PRO (Black) 64626

Код:655536
Є в наявності
Ігрова клавіатура Steelseries Apex PRO (Black) 64626 video preview
Ігрова клавіатура Steelseries Apex PRO (Black) 64626 фото
Ігрова клавіатура Steelseries Apex PRO (Black) 64626 фото
Ігрова клавіатура Steelseries Apex PRO (Black) 64626 фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 109 ₴
10 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Особливості:

  • Налаштовувані механічні перемикачі
  • Дисплей OLED Smart
  • Динамічне RGB-підсвічування
  • Корпус з авіаційного алюмінію
  • Виносний USB-порт
  • Знімна підставка під зап'ястя

Нова віха у розвитку механічних клавіатур

Apex Pro – найважливіший крок у розвитку механічних клавіатур з моменту винаходу механічних перемикачів понад 35 років тому. Кожну клавішу можна налаштувати відповідно до власних уподобань до чутливості для ігор, роботи та будь-яких інших справ.

Дисплей OLED Smart

Вбудований центр керування відкриває доступ до корисної інформації для зміни налаштувань, змін профілів і перевірки оновлень на льоту. Немає потреби перемикатися між вікнами, адже ваша клавіатура покаже вам все необхідне.

Налаштовувані механічні перемикачі

Від найбільш блискавичного у світі відгуку на найлегші натискання до сильного і впевненого протискання кожної клавіші – Apex Pro не просто підлаштовується під кожну гру, вона легко адаптується до ваших індивідуальних переваг.

Рекордна швидкість

Використовуйте налаштовувану чутливість для клавіш WSAD і клавіш, що відповідають за внутрішньоігрові здатності, адже саме швидке і чітке їх натискання може стати запорукою перемоги у змаганні. Або зробіть більш виважене налаштування для збільшення точності.

Глибина й точність

Використовуйте глибше спрацьовування для друку текстів чи ігор, де потрібна максимальна точність. Натискання клавіші буде спрацьовувати, тільки коли ви впевнено її натиснете, а отже у вас буде менше помилок і більше впевненості.

Корпус з авіаційного алюмінію

Корпус з металу марки Series 5000 створений з метою забезпечення максимальної міцності та довговічності. Він легко перетворює клавіатуру на центральний елемент будь-якої високотехнологічної системи.

Магнітна підставка під зап'ястя преміум-рівня

Ідеальний аксесуар для клавіатури – магніт забезпечує легке та швидке під’єднання, підставка надійно захищає долоні, зносостійке м'яке покриття забезпечує комфорт під час друкування або гри.

Керування мультимедіа

Металевий ролер з можливістю натискання та кнопки керування дозволяють змінювати гучність і робити налаштування на льоту: зміна яскравості, перемотування, пропуск, пауза та багато іншого.

Виносний USB-порт

Більше немає потреби повзати навколо ПК, щоб під’єднати USB-пристрій. Підключайте флешки, приймачі бездротової миші/гарнітури, телефон або будь-який інший USB-пристрій прямісінько до клавіатури.

Триспрямоване прокладання дротів

Захищає дроти від згинання, заломів та плутанини. У корпусі прокладені канали для укладання дротів до одного з трьох можливих виходів, отже, на вашому столі завжди буде порядок.

Динамічне RGB-підсвічування кожної клавіші

Мільйони варіантів підсвічування та відгук на натискання зробить вас творцем власної чудової системи. Синхронізуйте клавіатуру з іншими пристроями SteelSeries для максимального ефекту.

Характеристики

Основні характеристики

Тип підключення
Призначення

Для ПК

Застосування
Інтерфейси

Конструкція

Вологостійкість

Ні

Підсвітка символів

Так

Безшумне введення

Ні

Конструкція клавіш
Підставка для рук

Так

Живлення

Джерело живлення

Фізичні характеристики

Колір
Габарити (ВхШхГ)

436,7 x 139,2 x 40,3 мм

Комплектація

Клавіатура

Гарантія

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження