Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Клавіатура ігрова ASUS ROG Falchion PBT Cherry MX RGB Red US (90MP01Y0-BKUA00)

Код:682289
Є в наявності
Клавіатура ігрова ASUS ROG Falchion PBT Cherry MX RGB Red US (90MP01Y0-BKUA00) фото
Клавіатура ігрова ASUS ROG Falchion PBT Cherry MX RGB Red US (90MP01Y0-BKUA00) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
-16%
Вигода 1 300 ₴
cashback iconКешбек 67 ₴
8 099
6 799
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Безкомпромісно компактна клавіатура

ROG Falchion – це бездротова механічна клавіатура у форм-факторі «65%», покликана змінити ваш стиль гри. Вона оснащена інтерактивною сенсорною панеллю та інноваційним футляром. Це перша бездротова клавіатура ROG із підсвічуванням Aura Sync RGB. Її клавіші мають міцні ковпачки з PBT-пластика, виготовлені методом лиття під тиском, і високоякісні механічні перемикачі Cherry MX RGB (Німеччина). ROG Falchion використовує радіочастотне підключення на частоті 2,4 ГГц, час відгуку складає 1 мс. Забезпечується до 450 годин роботи без заряджання.

Формфоктор «65%»

Команда ROG прагнула створити компактну клавіатуру без будь-яких компромісів із точки зору комфорту, майстерно розмістивши в ній навігаційні клавіші. ROG Falchion має довжину всього 306 мм і майже такий самий розмір, як клавіатура форм-фактора «60%». Вона пропонує всі функції звичайної клавіатури, не займаючи багато місця на робочому столі.

Інтерактивна сенсорна панель

Інноваційна сенсорна панель на лівій стороні ROG Falchion дозволяє зручно регулювати гучність, створювати ярлики для перемикання програм або виконувати операції копіювання та вставлення. Її також можна запрограмувати для використання в ролі макроклавіші для інтуїтивного керування грою.

Міцні ковпачки з PBT-пластика

Ковпачки ROG, виготовлені з PBT-пластика методом лиття під тиском, забезпечують довговічність і тактильні відчуття продукту преміум-класу. Клавіші мають оптимізовану для ігор конструкцію: використовуються ковпачки середньої висоти й більш укорочений шток у порівнянні з іншими рішеннями для зменшення розгойдування клавіш і підвищення комфорту користувача. Напівпрозорі ковпачки* з нанесеним на них шрифтом ROG створюються за допомогою високоточного виробничого процесу лиття під тиском*. Вони забезпечують рівномірне підсвічування клавіатури й впізнаваність продукту серії ROG.

Індивідуальний колір підсвічування для кожної клавіші

ROG Falchion – перша бездротова клавіатура ROG з повноколірним підсвічуванням Aura Sync. Сумісність із технологією Aura Sync дозволяє налаштувати на ній велику кількість динамічних ефектів, і тим самим надати комп’ютеру ще більшої індивідуальності та яскравості. Налаштовуйте підсвічування бездротової клавіатури на свій смак.

Перемикачі Cherry MX RGB

У ROG Falchion використовуються механічні перемикачі Cherry MX з повноколірним підсвічуванням, які забезпечують максимально точний відгук – це особливо оцінять гравці та ентузіасти. Ці високоякісні перемикачі, які виробляються в Німеччині, відомі тим, що дозволяють підібрати оптимальну силу спрацьовування та тип відгуку на натискання клавіш. Характеризуються лінійним відгуком без помітного клацання. Плавний хід завдяки м’якій пружині для швидкого й точного спрацьовування. Сила спрацьовування: 45 г. Хід клавіш: 2 мм – до спрацьовування, 4 мм – повний.

Armoury Crate

Програма Armoury Crate – це єдиний центр керування ігровими пристроями, включаючи клавіатури. У його інтуїтивно зрозумілому інтерфейсі представлені різні налаштування, пов’язані з комп’ютерною системою. Саме тут можна синхронізувати візуальні ефекти підсвічування Aura між різними компонентами (технологія Aura Sync).

*Матеріал залежить від регіону. Інструмент для зняття ковпачків не входить у комплект постачання.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення

Для ПК

Застосування
Вологостійкість

Ні

Інтерфейси

Зручність управління клавіатурою

Конструкція клавіш
Підсвітка символів

Так

Підставка для рук

Ні

Розкладка

Англійська

Живлення

Джерело живлення

Аккумулятор

USB

Габарити та колір

Габарити (ВхШхГ)

38,5 х 305 х 101 мм

Вага

520 г

Колір
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера