Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ігрова клавіатура ASUS ROG Strix Scope II 96 Wireless

Код:725114
Є в наявності
Ігрова клавіатура ASUS ROG Strix Scope II 96 Wireless фото
Ігрова клавіатура ASUS ROG Strix Scope II 96 Wireless фото
Ігрова клавіатура ASUS ROG Strix Scope II 96 Wireless фото
Ігрова клавіатура ASUS ROG Strix Scope II 96 Wireless фото
Ігрова клавіатура ASUS ROG Strix Scope II 96 Wireless фото
Ігрова клавіатура ASUS ROG Strix Scope II 96 Wireless фото
Ігрова клавіатура ASUS ROG Strix Scope II 96 Wireless фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
-31%
Вигода 2 650 ₴
cashback iconКешбек 59 ₴
8 649
5 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Максимальна ігрова універсальність

ROG Strix Scope II 96 Wireless ─ це повнофункціональна ігрова клавіатура формату 96%, що дає змогу звільнити місце на робочому столі. Приготуйтеся до вражень екстракласу завдяки максимальній універсальності та необмеженим можливостям для персоналізації цієї клавіатури. Вона підтримує три режими підключення за допомогою бездротової технології ROG SpeedNova та приймача ROG Omni Receiver. Клавіатура оснащена попередньо змащеними механічними перемикачами ROG NX Snow з можливістю гарячої заміни. Додатковий комфорт під час роботи набору тексту забезпечує унікальне рішення для амортизації, що використовує силіконову піну та вбудовані прокладки. Вона також містить гарячі клавіші для виклику панелі Xbox Game Bar і функцій запису, а також інтуїтивно зрозумілу багатофункціональну клавішу з коліщатком. Клавіатура підтримує три кути нахилу та має знімну підставку під зап’ястя.

Формат 96%

Зберігаючи всі функції та цифровий блок стандартної повнорозмірної клавіатури, нова клавіатура має більш компактну та ефективну конструкцію, що дозволяє заощадити місце на робочому столі.

Три режими підключення

Технологія бездротового зв’язку ROG SpeedNova забезпечить до 1 500 годин гри з наднизькою затримкою при використанні режиму підключення 2,4 ГГц (за умови вимкненого RGB-підсвічування та OLED-дисплея). Крім того, можна скористатися режимом Bluetooth з підтримкою до трьох підключених пристроїв одночасно або дротовим режимом USB для гри та заряджання.

ROG Omni Receiver

ROG Strix Scope II 96 Wireless ─ перша клавіатура ROG, оснащена приймачем ROG Omni Receiver, який дозволяє здійснювати бездротове підключення декількох сумісних пристроїв за допомогою одного USB-приймача без зниження продуктивності.

«Гаряча» заміна перемикачів

Установіть перемикачі бажаного типу, щоб отримати оптимальні відчуття під час натискання. Всупереч тому, що перемикачі підтримують гарячу заміну, ми рекомендуємо не міняти перемикачі, поки клавіатура ввімкнена, щоб уникнути короткого замикання.

Якісне звукопоглинання

Унікальне рішення з використанням піни та додаткових амортизаційних прокладок, зменшує шум і відлуння під час натискання клавіш.

Вдосконалений лінійний відгук

У механічних перемикачах ROG NX Snow для виготовлення штока та корпусу використовується композитний матеріал на основі поліформальдегіду (POM), що забезпечує надзвичайно плавне натискання клавіш, а конструкція штока зі стінками підвищує стабільність та запобігає потраплянню пилу всередину корпусу. Спеціальне налаштування і попереднє заводське змащення забезпечують приємний і чистий звук натискання клавіш ROG NX Snow.

Механічні перемикачі ROG NX

Ексклюзивні механічні перемикачі ROG – оптимізований тактильний відгук і швидке спрацьовування. Перемикачі мають змащені штоки та корпуси основи для плавного ходу та усунення шумів під час руху пружин.

Ковпачки ROG з ABS з УФ-покриттям

Ковпачки для клавіш ROG виготовлені з ABS-пластику та мають тверде покриття, отримане під дією ультрафіолетового випромінювання, що значно підвищує їхню стійкість до появи блиску.

Двокомпонентні ковпачки ROG з PBT-пластика

Двокомпонентні ковпачки ROG, виготовлені з PBT-пластика методом лиття під тиском, забезпечують довговічність і тактильні відчуття продукту преміум-класу. Клавіші мають оптимізовану для ігор конструкцію: використовуються ковпачки середньої висоти (як у ковпачків Cherry) й укорочений шток у порівнянні з іншими рішеннями для зменшення розгойдування клавіш і підвищення комфорту користувача.

Стабілізатор клавіш ROG

Спеціально оптимізований і змащений стабілізатор перемикачів значно зменшує тертя при натисканні клавіш у порівнянні з традиційними механізмами стабілізатора. Це забезпечує плавне та стабільне натискання клавіш для таких довших клавіш, як клавіші пробілу, Shift та Enter.

Швидкий доступ

Клавіші F1–F5 на клавіатурах серії ROG Strix Scope II використовуються як гарячі клавіші для керування панеллю Xbox Game Bar і функціями запису.

Інтуїтивне керування

Багатофункціональна клавіша та коліщатко дають змогу керувати відтворенням мультимедійних файлів, регулювати гучність звуку та налаштовувати підсвічування клавіатури.

Aura Sync

Клавіатура наділена повноколірним підсвічуванням Aura, яка налаштовується індивідуально для кожної клавіші й синхронізується з іншими Aura-сумісними пристроями навіть при підключенні.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення

Для ПК

Застосування
Вологостійкість

Ні

Інтерфейси

Зручність управління клавіатурою

Конструкція клавіш
Підсвітка символів

Так

Підставка для рук

Так

Безшумне введення

Ні

Розкладка

Англійська

Живлення

Джерело живлення

Аккумулятор

Габарити та колір

Габарити (ВхШхГ)

377 x 131 x 40 мм

Вага

1012 г

Колір
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера