Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ігрова клавіатура ASUS ROG Strix Scope RX Red UKR (90MP0240-BKMA00)

Код:715774
Є в наявності
Ігрова клавіатура ASUS ROG Strix Scope RX Red UKR (90MP0240-BKMA00) фото
Ігрова клавіатура ASUS ROG Strix Scope RX Red UKR (90MP0240-BKMA00) фото
Ігрова клавіатура ASUS ROG Strix Scope RX Red UKR (90MP0240-BKMA00) фото
Ігрова клавіатура ASUS ROG Strix Scope RX Red UKR (90MP0240-BKMA00) фото
Ігрова клавіатура ASUS ROG Strix Scope RX Red UKR (90MP0240-BKMA00) фото
Ігрова клавіатура ASUS ROG Strix Scope RX Red UKR (90MP0240-BKMA00) фото
Ігрова клавіатура ASUS ROG Strix Scope RX Red UKR (90MP0240-BKMA00) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 61 ₴
6 199
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ROG Strix Scope RX

ROG Strix Scope RX – ігрова клавіатура з оптико-механічними перемикачами ROG RX, підсвічуванням Aura Sync, пило- й водостійкістю (IP56), наскрізним портом USB 2.0 і металевою верхньою пластиною.

  • Оптико-механічні перемикачі ROG RX: точна реєстрація натискань, швидкість відгуку 1 мс, ресурс 100 млн спрацьовувань
  • У стилі ROG: повноколірне підсвічування за допомогою світлодіодів у центрі кожної клавіші, логотип ROG із підсвічуванням, яскраві візуальні ефекти
  • Надійна конструкція: металева верхня пластина, захист від вологи та пилу (сертифікація IP56)
  • Наскрізний інтерфейс USB 2.0 для підключення периферійних пристроїв або заряджання мобільних гаджетів
  • Оптимізація під шутери від першої особи: широка клавіша Ctrl
  • Клавіша «стелс»: миттєво згортає всі вікна програм і вимикає звук
  • Швидка зміна режиму роботи верхнього ряду клавіш: мультимедійні або функціональні
  • Програмне забезпечення Armoury Crate: програмування клавіш, запис макросів «на льоту», збереження до п’яти профілів із налаштуваннями у внутрішню пам’ять клавіатури
 
 

НА ШВИДКОСТІ СВІТЛА

Контролюй кожен закуток ігрової сцени за допомогою ROG Strix Scope RX, першої ігрової клавіатури з ексклюзивними оптико-механічними перемикачами ROG RX Red. Ресурс цих перемикачів становить 100 мільйонів натискань, які характеризуються незмінно швидким лінійним відгуком. Крім того, у центрі кожного перемикача вбудовано RGB-світлодіод, який забезпечує всебічне підсвічування клавіші. Strix Scope RX також пропонує захист від води та пилу відповідно до класу IP56, верхню кришку з металевого сплаву та наскрізний порт USB 2.0. Як і всі ігрові клавіатури серії Strix Scope, нова модель має широку клавішу Ctrl та спеціальну клавішу «стелс» для шанувальників шутерів. Упевнено йдіть до перемоги з ROG Strix Scope RX!

 
 

ПРО ПЕРЕМИКАЧІ ROG RX RED

Швидкий лінійний відгук

Оптико-механічні перемикачі ROG RX Red є першими клавіатурними перемикачами, розробленими інженерами ROG. Щоб гарантувати високу швидкість і точність спрацьовування перемикачів на висоті 1,5 мм, були проведені широкі дослідження, ретельні тестування та налаштування. Початкове зусилля в 40 г запобігає випадковому натисканню клавіш, а максимальне (55 г) гарантує оптимальний зворотній зв’язок. Перемикачі ROG RX Red забезпечують плавний лінійний відгук, надаючи майже миттєву реакцію в момент натискання клавіші.

 
 

ЯКІСТЬ, ПЕРЕВІРЕНА ЧАСОМ

Клавіатура ROG Strix Scope RX відповідає класу захисту IP56, що означає надійний захист від розливу рідини та потрапляння пилу всередину корпусу. Її верхня панель виготовлена з міцного магнієво-алюмінієвого сплаву, що забезпечує жорсткість конструкції.

 
 

Наскрізний порт USB 2.0

Для зручного підключення ще одного периферійного пристрою або заряджання мобільного гаджета клавіатура має наскрізний порт USB 2.0.

 
 

ОПТИМІЗАЦІЯ ПІД ШУТЕРИ

Команда розробників цієї клавіатури реалізувала в ній оптимізації, спрямовані на шанувальників жанру «шутер від першої особи». Наприклад, збільшена клавіша Ctrl – у два рази ширша, ніж у традиційних клавіатур – допомагає впевненіше керувати рухами персонажа у грі.

 
 

РЕЖИМ «СТЕЛС»

На клавіатурі є унікальна кнопка «стелс», яка допоможе користувачеві забезпечити конфіденційність, коли це необхідно. Якщо її натиснути, усі вікна програм згортаються, а звук вимикається. Повторне натискання повертає все до попереднього стану.

 
 

ДВА РЕЖИМИ РОБОТИ

Клавіші верхнього рядка клавіатури можуть використовуватися як функціональні або мультимедійні – перемикання між цими двома режимами здійснюється за допомогою спеціальної комбінації. Верхня панель клавіатури являє собою пластину з довговічного алюмінію з оригінальною шліфованою текстурою.

 
 

AURA SYNC

ROG Strix Scope – це яскрава клавіатура, адже вона має повноколірне підсвічування Aura з можливістю налаштування кожної клавіші. Сумісність із технологією Aura Sync дозволяє створити велику кількість динамічних ефектів, і тим самим надати комп’ютеру ще більшої індивідуальності та яскравості. Крім того, цю під’єднавши клавіатуру до відповідної материнської плати ASUS, можна синхронізувати роботу їх підсвічування один з одним.

 
 

ARMOURY CRATE

Armoury Crate – це єдиний програмний центр керування системою та підсвічуванням. З його допомогою можна також на свій смак налаштувати параметри клавіатури: запрограмувати кнопки, записати макроси, створити профілі з налаштуваннями для різних програм тощо.

 

Особливості:

  • Вбудована пам’ять. До шести профілів (зокрема 5 профілів користувача), які можна використовувати в будь-який час.
  • Розпізнавання одночасного натискання клавіш. Клавіатура здатна коректно обробляти будь-яку кількість одночасних натискань клавіш.
  • Запис макросів «на льоту». Клавіші клавіатури можна програмувати, прив’язуючи до них цілі комбінації команд («макроси»).
  • Блокування кнопки windows. Відключення кнопки Windows одним натисканням для комфорту у грі.
  • Функціональні клавіші. Клавіші верхнього рядка клавіатури можуть використовуватися як функціональні або мультимедійні – між цими двома режимами легко перемикатися.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення

Для ПК

Вологостійкість

Так

Застосування
Інтерфейси

Зручність управління клавіатурою

Конструкція клавіш
Підсвітка символів

Так

Підставка для рук

Ні

Розкладка

Українська

Англійська

Російська

Живлення

Джерело живлення

USB

Габарити та колір

Габарити (ВхШхГ)

39 x 440 x 137 мм

Вага

1070 г

Колір
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера