Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків4
Питання-відповіді2

Ігрова клавіатура Dark Project One KD87A ABS G3MS (DPO-KD-87A-000300-GMT)

Код:720099
Немає в наявності
Ігрова клавіатура Dark Project One KD87A ABS G3MS (DPO-KD-87A-000300-GMT) фото
Ігрова клавіатура Dark Project One KD87A ABS G3MS (DPO-KD-87A-000300-GMT) фото
Ігрова клавіатура Dark Project One KD87A ABS G3MS (DPO-KD-87A-000300-GMT) фото
Ігрова клавіатура Dark Project One KD87A ABS G3MS (DPO-KD-87A-000300-GMT) фото
Ігрова клавіатура Dark Project One KD87A ABS G3MS (DPO-KD-87A-000300-GMT) фото
cashback iconКешбек 19 ₴
1 990

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Dark Project One KD87A ABS G3MS

Ігрова клавіатура Dark Project One KD87A ABS є компактною, ергономічною моделлю TKL, надзвичайно тихою та продуктивною. Все завдяки використанню попередньо змащених механічних перемикачів G3ms Sapphire з терміном служби 50 мільйонів натискань та подвійними ковпачками клавіш з АБС-пластику (подвійного формування). Також клавіатура приваблює своїм вражаючим RGB-підсвічуванням з 16,8 млн доступних кольорів і додатковими стабілізаторами, які усувають дратівливі звуки, що видаються клавіатурою як при грі, так і при наборі тексту. І все це в лаконічному дизайні, що відмінно вписується в будь-яку обстановку.

87 клавіш

Ця клавіатура виконана у форм-факторі 80% – тобто це повнорозмірна клавіатура, в якій відсутній цифровий блок клавіш, інакше відома як TKL. Цей розмір ідеальний для геймерів, яким потрібно більше місця на столі для переміщення миші, але вони хочуть зберегти зручність розташування клавіш зі стрілками подалі від інших клавіш.

Механічні перемикачі G3ms Sapphire

Перемикачі G3ms – це перші світчі, розроблені командою інженерів Dark Project. Вони мають зусилля спрацьовування 50 г, глибину ходу 2 мм і витримують 50 мільйонів кліків. При цьому удосконалена конструкція має меншу площу з'єднання штока (рухомої частини) з корпусом, завдяки чому площа тертя була зменшена. Крім того, перемикачі G3ms Sapphire змащуються в процесі виробництва, щоб забезпечити максимальну плавність ходу та зниження неприємних звуків.

Технологія гарячої заміни

Клавіша вийшла з ладу чи просто хочете трохи змінити дизайн своєї клавіатури? Завдяки технології HotSwap користувач може замінити перемикачі, не розбираючи клавіатуру і не вдаючись до допомоги паяльника. Це рішення значно полегшує персоналізацію та модернізацію клавіатури.

16,8 мільйонів кольорів RGB підсвічування

Яскраве RGB-підсвічування з широким набором ефектів, що повністю настроюються за вашим бажанням, зробить вашу гру ще яскравішою. Окремий діод під кожною клавішею забезпечує спрямований світловий пучок, що збільшує інтенсивність та яскравість підсвічування. А потрібні відтінки та ефекти ви можете налаштувати за допомогою програмного забезпечення Dark Project. З його допомогою можна не тільки відрегулювати RGB підсвічування на свій смак, але і встановлені поєднання клавіш.

Міцні та довговічні кейкапи

Ковпачки клавіш на цій клавіатурі зроблені з ABS пластику – найпопулярнішого матеріалу для механічних клавіатур, оскільки він міцний та витривалий до повсякденного використання. Крім того, при їх виробництві використовується технологія подвійного лиття Double-Shot, а символи наносяться лазером, який перетворює верхній шар чорного покриття на прозорий матеріал, що пропускає світло від RGB світлодіода. Тому кейкапи надовго зберігають свій акуратний вигляд, незважаючи на активне використання клавіатури.

Змащені стабілізатори

Dark Project One KD87A ABS створена для того, щоб зробити вашу роботу та ігри по-справжньому комфортними. Так, у процесі збирання клавіатури на конвеєрній системі стабілізатори змащуються вручну. Це забезпечує м'яке, приємне відчуття при натисканні кожної кнопки. Без дратівливого брязкоту. Завдяки процесу змащування клавіші залишаються тактильно приємними та видають приємний звук ще довгий час після відвантаження із заводу.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення

Для ПК

Застосування
Інтерфейси

Зручність управління клавіатурою

Конструкція клавіш
Підсвітка символів

Так

Підставка для рук

Ні

Розкладка

Українська

Англійська

Російська

Живлення

Джерело живлення

USB

Габарити та колір

Габарити (ВхШхГ)

23 x 357 x 130 мм

Вага

855 г

Колір
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків