Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Клавіатура ігрова Dark Project Pudding Gateron (White) DP-KD-87A-107700-GTC

Код:720095
Немає в наявності
Клавіатура ігрова Dark Project Pudding Gateron (White) DP-KD-87A-107700-GTC фото
Клавіатура ігрова Dark Project Pudding Gateron (White) DP-KD-87A-107700-GTC фото
Клавіатура ігрова Dark Project Pudding Gateron (White) DP-KD-87A-107700-GTC фото
Клавіатура ігрова Dark Project Pudding Gateron (White) DP-KD-87A-107700-GTC фото
Клавіатура ігрова Dark Project Pudding Gateron (White) DP-KD-87A-107700-GTC фото
Клавіатура ігрова Dark Project Pudding Gateron (White) DP-KD-87A-107700-GTC фото
-20%
Вигода 800 ₴
cashback iconКешбек 32 ₴
3 299
Колір
Black фото
White фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Компактна та насичена технологіями

Ви шукаєте надійну ігрову клавіатуру, яка прослужить вам довгі роки і зробить ваші улюблені ігри ще кращими? Тоді зверніть увагу на модель Dark Project KD87 Gateron Teal. Ця компактна, ергономічна ігрова клавіатура оснащена унікальними механічними перемикачами Gateron Cap Teal останнього покоління, зносостійким корпусом, ковпачками клавіш з PBT, виконаними за технологією double-shot, а також повнокольоровим RGB підсвічуванням, що налаштовується за вашим бажанням. Завдяки надійним перемикачам та міцному каркасу вона здатна витримати великі навантаження та інтенсивне використання під час напружених ігрових сутичок. А її формат TKL (80%) залишає вам більше місця на робочому столі. При необхідності система Gateron Cap Teal дозволяє швидко і легко змінювати перемикачі, щоб модернізувати або відремонтувати клавіатуру. Тому ви завжди зможете налаштувати цю клавіатуру під себе та насолоджуватися результативним геймінгом.

Перемикачі Gateron Teal

Насамперед, ця модель привертає увагу своїми оптико-механічними перемикачами Gateron Cap Teal, створеними спільно Gateron та Dark Project. Вони мають час відгуку в 1 мс, зусилля спрацьовування 45 г та ресурс натискань у 50 мільйонів кліків, що робить їх не тільки надзвичайно швидкими та чуйними, але й довговічними. Крім того, ці перемикачі йдуть зі змазаними пружинами вже із заводу, що гарантує м'якший хід та зниження рівня шуму.

Функція N-KRO

Будьте впевнені в кожному своєму натисканні та набраній команді. Завдяки функції N-KRO ця клавіатура гарантує безпомилкову обробку максимальної кількості одночасно натиснутих клавіш. Це означає менше помилок та більше результативності у грі.

Гаряча заміна перемикачів

Бажаєте вдосконалити свою клавіатуру і зробити її ще зручнішою для себе? З Dark Project KD87A це буде дуже просто. Ця механічна клавіатура підтримує технологію гарячої заміни, яка дозволяє змінювати перемикачі, не розбираючи саму клавіатуру і не використовуючи паяльник. Заміна перемикачів допомагає налаштувати та модернізувати клавіатуру, а також суттєво підвищує її ремонтопридатність.

Ковпачки клавіш Doublshot Pudding

Грайте та працюйте цілими днями, не переживаючи за збереження своєї клавіатури. Крім міцного корпусу, вона також оснащена зносостійкими кейкапами для клавіш, які виготовлені з пластику PBT і мають напівпрозоре дно, щоб зробити підсвічування ще більш яскравим. Кейкапи виготовлені за технологією Doubleshot, що робить їх стінки товстими та міцними, а написи на них залишаються чіткими навіть з часом.

RGB-підсвічування на ваш смак

Однією з найприємніших функцій цієї ігрової клавіатури стало яскраве та барвисте RGB-підсвічування з найширшим набором налаштувань. Достатньо встановити собі на ПК фірмове програмне забезпечення від виробника, і ви зможете вибирати з 16,8 мільйонів кольорів, налаштовувати ефекти та змінювати інтенсивність підсвічування. Що дуже важливо, у цій моделі під кожною клавішею розташований окремий світлодіод. Це позитивно позначилося як на оптимальному напрямі одиночного променя світла, так і на загальній ефективності підсвічування. Таким чином ви зможете легко створити потрібну атмосферу під час гри та зробити свою роботу ще приємнішою.

Стабілізатори з ручним змащуванням

Для зменшення неприємних звуків на Dark Project було встановлено стабілізатори покращеної механічної конструкції, які змащуються вручну під час виробництва. Завдяки цьому клавіатура має м'який, приємний хід клавіш без дратуючого деренчання.

Модульний кабель

Клавіатура Dark Project KD87A поставляється зі знімним кабелем USB Type-С довжиною 1,8 м. Кабельний канал, розташований у нижній частині клавіатури, дозволяє легко прокладати провід в будь-якому з трьох напрямків на вибір. Сам кабель покритий еластичним зносостійким обплетенням, яке захищає його від зіткнення з поверхнею столу та інших небажаних дій.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення

Для ПК

Застосування
Інтерфейси

Зручність управління клавіатурою

Конструкція клавіш
Підсвітка символів

Так

Підставка для рук

Ні

Розкладка

Українська

Англійська

Російська

Живлення

Джерело живлення

USB

Габарити та колір

Габарити (ВхШхГ)

39 х 362 х 138 мм

Вага

865 г

Колір
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера