Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Клавіатура ігрова GamePro GK109 (Black)

Код:700441
Наявність уточнює менеджер
Клавіатура ігрова GamePro GK109 (Black) video preview
Клавіатура ігрова GamePro GK109 (Black) фото
Клавіатура ігрова GamePro GK109 (Black) фото
Клавіатура ігрова GamePro GK109 (Black) фото
Клавіатура ігрова GamePro GK109 (Black) фото
Клавіатура ігрова GamePro GK109 (Black) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 11 ₴
1 199
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ігрова клавіатура GamePro GK109 Black

Отримай перевагу в грі та бийся в усю міць з ігровою мембранною клавіатурою GamePro GK109. Вона створена спеціально для любителів віртуальних баталій і може похвалитися ергономічною конструкцією, а також має ресурс 10 мільйонів натискань, що свідчить про її надійність. При цьому аксесуар підтримує до 19 одночасних натискань клавіш та створює відчуття механічної клавіатури, що робить геймінг ще продуктивнішим. В той час, як спеціальні мультимедійні клавіші допомагають легко керувати відтворенням аудіо або відео. І все це доповнює світлодіодне RGB підсвічування, яке можна настроювати за своїм смаком, завдяки 18 режимами світіння.

 

Особливості:

  • Ігрова мембранна клавіатура з RGB підсвічуванням
  • 113 клавіш із лазерним гравіюванням
  • 19 клавіш із можливістю одночасного натискання
  • Термін експлуатації клавіш – 10 мільйонів натискань
  • Регульоване RGB підсвічування з 18 режимами
  • Розкладка: ENG, RUS, UKR
  • Тип підключення: USB 2.0
  • Вбудований тримач для телефону
  • 1,5 м плетений кабель з феритовим фільтром
 

Продумана ергономіка для кращого ігрового досвіду

GamePro GK109 оснащена зручними клавішами з чітким ходом та помітною тактильною віддачею, подібною до тієї, що створює механічна клавіатура. Тому ти зможеш відчути кожне натискання та точно контролювати свої дії. Крім того, ця клавіатура підтримує одночасне натискання до 19 клавіш, тому жоден клік не буде втрачено. Також модель GK109 обладнана невеликою вбудованою підставкою для рук, яка дозволяє зменшити напругу в кистях під час тривалого використання та уникнути шкоди для суглобів. А позаду у неї знаходиться маленький тримач для телефону для тих, кому потрібно завжди залишатися на зв'язку. Таким чином, кожен аспект цієї клавіатури сприяє комфорту користувача.

 

Надійний компаньйон

Ця ігрова клавіатура виконана з міцного, стійкого до механічного зношування пластику, а її клавіші мають ресурс 10 мільйонів натискань. Тому вона спокійно витримає навіть дуже активні ігрові сесії і не підведе у найвідповідальніший момент. А завдяки лазерному гравіюванню її клавіші надовго збережуть свій первозданний вигляд.

 

Світлодіодне підсвічування з 18 режимами роботи

Підсвічування клавіатури, що охоплює весь міжклавішний простір і окантує корпус, допоможе гравцям у нічний час доби. Воно дозволяє вільно користуватися аксесуаром навіть у темряві, а також допомагає створити особливу атмосферу на робочому місці. При цьому його можна налаштовувати на свій смак завдяки 18 різним варіантам регулювання світіння.

 

Більше можливостей, більше комфорту

Поза грою ця клавіатура також дозволить користувачеві з комфортом займатися повсякденними справами. Так, можливість блокування кнопки Win виключить помилкові натискання сервісної клавіші, які можуть перешкодити тобі під час гри або роботи. Кілька спеціальних функціональних клавіш допоможуть отримати швидкий доступ до пошти або знайти потрібний файл за дві секунди, а виділені мультимедійні кнопки та колесо прокручування полегшать керування музикою або відео. З ними можна швидко контролювати гучність та відтворення медіафайлів без необхідності заходити до самої програми.

 

Просте підключення та стабільний сигнал

Клавіатура GamePro GK109 підключається до комп'ютерів за допомогою стандартного роз'єму USB Type-A, тому проблем із сумісністю з різним обладнанням у неї не виникне. Більш того, її 1,5-метровий кабель у міцній обплетенні додатково забезпечений феритовим фільтром, який допомагає прибрати шумові перешкоди та підвищити якість сигналу. Що сприяє більш стабільній передачі даних.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення

Для ПК

Застосування
Вологостійкість

Ні

Інтерфейси

Зручність управління клавіатурою

Конструкція клавіш
Підсвітка символів

Так

Підставка для рук

Ні

Розкладка

Українська

Англійська

Російська

Живлення

Джерело живлення

USB

Габарити та колір

Вага

0,5 кг

Колір
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера