Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Клавіатура Keychron Q8 100 Key QMK Brown (Blue) Q8O3_KEYCHRON

Код:722807
Немає в наявності
Клавіатура Keychron Q8 100 Key QMK Brown (Blue) Q8O3_KEYCHRON фото
Клавіатура Keychron Q8 100 Key QMK Brown (Blue) Q8O3_KEYCHRON фото
cashback iconКешбек 91 ₴
9 199
Колір
Blue фото
Gray фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Креативний підхід

Keychron Q8 – ергономічна механічна клавіатура, створена з упором на функціональність та комфорт. Серед її переваг оригінальний формат Alice 65%, висококласні перемикачі Gateron G Pro з можливістю гарячої заміни та начинка, що повністю програмується. А важкий алюмінієвий корпус не ковзає по столу, витримує всі навантаження активної експлуатації та надає виробу особливого технологічного шарму.

Особливості:

  • Компактна та зручна розкладка Alice 65%
  • Механічні перемикачі Gateron G PRO
  • Гаряча заміна світчів Hot Swap
  • Гнучке налаштування через софт QMK та VIA
  • Барвисте світлодіодне підсвічування
  • Показний алюмінієвий корпус

Відмінна механіка

Дійте швидко та чітко, коли граєте в ігри та займаєтеся іншими завданнями. Клавіатура оснащена топовими перемикачами Gateron G PRO з технологією попереднього змащення. Доступні комплектації зі світчами з різною силою спрацьовування та типом клацання, а відповідно ви зможете підібрати клавіатуру за своїми уподобаннями. При цьому розетки Hot Swap допускають встановлення інших перемикачів типу MX з 3 або 5 контактами.

Ергономічний формат

Оцініть небачений раніше рівень комфорту з ергономічною розкладкою Alice 65%. Незвичайний вигнутий кейборд підвищує швидкість друку та знижує навантаження на користувача, забезпечуючи правильне положення рук при наборі. Крім того, клавіатура отримала високі PBT-ковпачки з профілем OSA, які найкраще поєднуються із кінчиками пальців.

Проста кастомізація

Власники Keychron Q8 можуть легко перепризначити кожну клавішу, використовуючи програмне забезпечення з відкритим кодом QMK та VIA. Також в інтуїтивно зрозумілому інтерфейсі можна програмувати макроси, налаштовувати підсвічування та інші параметри. А для зручного переходу між розкладками Mac та Windows на задній стінці пристрою є перемикач.

Монументальний корпус

Ця модель вигідно виділяється на фоні звичайних пластикових клавіатур. Keychron Q8 виконана у цілісному алюмінієвому корпусі, завдяки чому її вага становить 1,8 кілограма. Металевий кейборд відрізняється підвищеною надійністю і не ковзає по столу в процесі експлуатації, а елегантна гамма кольорів робить його стильною деталлю робочого місця.

Характеристики

Основні характеристики

Тип підключення
Призначення

Для ПК

Застосування
Інтерфейси
Розкладка

Конструкція

Вологостійкість

Ні

Підсвітка символів

Так

Безшумне введення

Ні

Конструкція клавіш
Підставка для рук

Ні

Живлення

Джерело живлення

Фізичні характеристики

Колір
Комплектація

Клавіатура

Гарантія

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера