Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків4
Питання-відповіді6

Автомобільний компресор Xiaomi 70Mai Air Compressor Lite (Midrive TP03)

Код:670130
Є в наявності
Автомобільний компресор Xiaomi 70Mai Air Compressor Lite (Midrive TP03) фото
Автомобільний компресор Xiaomi 70Mai Air Compressor Lite (Midrive TP03) фото
Автомобільний компресор Xiaomi 70Mai Air Compressor Lite (Midrive TP03) фото
Автомобільний компресор Xiaomi 70Mai Air Compressor Lite (Midrive TP03) фото
Автомобільний компресор Xiaomi 70Mai Air Compressor Lite (Midrive TP03) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-12%
Вигода 200 ₴
cashback iconКешбек 14 ₴
1 699
1 499
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Швидкість. Зручність. Надійність

Хочете зробити ваші автомобільні подорожі ще комфортнішими та безпечнішими? Про швидке підкачування шин в дорозі подбає автомобільний компресор Xiaomi 70mai Air Compressor Lite. Серед його переваг висока швидкість нагнітання повітря, автоматичне встановлення заданого тиску та живлення від стандартного гнізда прикурювача. А додаткові адаптери у комплекті дають можливість використовувати його для підкачки м'ячів та надувних матраців.

 

Особливості:

  • Автоматичне підкачування до потрібного тиску
  • Нагнітання повітря зі швидкістю 25 л/хв
  • Функція електронного манометра
  • Живлення від роз'єму прикурювача
  • Перехідники для підкачки м'ячів та матраців
 

Навіщо це потрібно?

Неправильний або нерівномірний тиск у різних шинах автомобіля не лише призводить до передчасного зносу гуми, а й може вплинути на керованість. При під’єднанні компресора до ніпеля на колесі екран пристрою відображає поточний тиск, виконуючи функцію манометра. Таким чином перед вашими очима будуть максимально точні показники.

 
 

Висока продуктивність

Використовувати компресор замість звичайного насоса не лише зручно, а і швидко. У даній моделі продуктивність становить 25 літрів повітря на хвилину. Завдяки цьому для накачування середньої шини (195/70R14) пристрою знадобиться близько 5 хвилин. Достатньо лише під’єднати його до колеса і вказати тиск кнопками +/- на корпусі, при досягненні показника нагнітання автоматично зупиниться.

 

Гарантія сумісності

Портативний компресор готовий до використання прямо з коробки. Він укомплектований адаптером живлення для під’єднання до прикурювача і повітряним шлангом зі стандартним конектором, сумісним з ніпелями більшості колісних транспортних засобів. До того ж, з Xiaomi 70mai Air Compressor Lite йдуть перехідники для підкачування м'ячів та матраців.

 

Висока надійність

Цей автомобільний аксесуар не підведе у самий важливий момент. Так, корпус пристрою та шестерні виконані з металу, що забезпечує стійкість до зношування та механічних пошкоджень. А вбудований захист від перегріву допускає безперервну роботу компресора протягом 30 хвилин, чого цілком достатньо для підкачування всіх чотирьох коліс у середньому автомобілі.

 

Стильний та практичний

Як і вся техніка від компанії Xiaomi, автомобільний компресор отримав ретельно пропрацьовану зовнішність. Аксесуар виконаний у витонченому прямокутному корпусі зі скругленими кутами, який не займе багато місця у машині. Крім того, всі необхідні для роботи пристрою аксесуари укладені у спеціальний відсік в нижній частині корпусу, а тому ніколи не загубляться.

Характеристики

Загальні характеристики

Габарити і колір

Габарити

148 х 164 мм

Вага

950 г

Колір

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Автомобільний компресор Xiaomi 70Mai Air Compressor Lite (Midrive TP03)