Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ігрова поверхня Dream Machines DM Pad XXL (DM_Pad_XXL)

Код:687327
Є в наявності
Ігрова поверхня Dream Machines DM Pad XXL (DM_Pad_XXL) фото
Ігрова поверхня Dream Machines DM Pad XXL (DM_Pad_XXL) фото
Ігрова поверхня Dream Machines DM Pad XXL (DM_Pad_XXL) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 11 ₴
1 199
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ігровий килимок DM PAD XXL дозволить Вам максимально використовувати настільний простір. Це один з найбільших ігрових килимків на ринку. Більше метра завдовжки! Більше не втрачай контроль над курсором навіть під час найдинамічніших боїв. DM PAD XXL – це остаточне рішення!

Створено для ігор

Незалежно від налаштувань ігрового ноутбука або мишки, наш DM PAD XXL не обмежує Вас! Це один з небагатьох ігрових килимків шириною понад 1 м. Розміри 1200x600мм дають Вам повну свободу у просторі і діях. Ви не повинні думати про те, де закінчується Ваш ігровий килимок, і можете повністю зосередитися на грі.

Повний контроль

Відповідна та рівна поверхня забезпечує ідеальний контроль над ігровою мишкою – вона адаптована до змін швидкості рухів, що характеризує FPS гри. Як і для динамічних боїв, так і для точного прицілювання, характерного для таких ігор, як CS: GO, прекрасно підходить DM PAD XXL.

Швидкість і точність – запорука успішної гри

Завдяки дійсно величезним розмірам DM PAD XXL Ви можете бути впевнені, що Вам вистачить місця для гри! Такий великий ігровий килимок відмінно підходить для поєдинку з друзями.

Багатошаровий матеріал високої якості

Ігровий килимок DM PAD XXL виготовлений з мікрофібри високої якості. Плюсом є акуратно і якісно прошиті краї і прогумований низ килимка, завдяки якому поверхня не ковзає по робочому столу.

Розлив напій? Не біда!

DM PAD XXL оснащений вологозахисним покриттям. Можна більше не переживати через розлиту на стіл воду. Спеціальна обробка запобігає вбирання води у матеріал килимка. Тепер достатньо просто змахнути воду, без будь-якої шкоди для матеріалу DM PAD XXL.

Ідеальна товщина у 3 міліметри

Ми запитали у геймерів, якою має бути ідеальна товщина ігрового килимка. Адже більшість пропозицій на ринку варіюється від 1 до 7 міліметрів. Ми з'ясували, що ідеальна товщина для міцності та еластичності знаходиться десь посередині. Саме тому у DM PAD вона становить оптимальні 3 мм.

Характеристики

Основні характеристики

Робоча поверхня
Матеріал
Застосування
Вологостійкість

Так

Особливості

Оптимізована для швидкості та управління

Краї: Прошиті

Основа: Анти-ковзне покриття

Додаткові характеристики

Колір
Габарити (ВхШхГ)

600 х 1200 х 3 мм

Комплектація

Килимок для миші

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Ігрова поверхня Dream Machines DM Pad XXL (DM_Pad_XXL)