Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ігрова поверхня Razer Goliathus - Extended (Speed) - Stormtrooper Ed. RZ02-01072600-R3M1

Код:668744
Архiв
Ігрова поверхня Razer Goliathus - Extended (Speed) - Stormtrooper Ed. RZ02-01072600-R3M1 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 15 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Підтримка правопорядку у всесвіті «Зоряних Війн» - нелегке завдання. Тільки завдяки надійності штурмовиків Галактична Імперія зберігає свою владу. Ми раді представити вам лінійку ігрових пристроїв в ексклюзивному дизайні "Зоряні Війни", натхненної хоробрими прихильниками Імперії з такими характерними рисами як надійність і функціональність, які викликають повагу і захоплення у галактики.

 
 

Адаптація и подолання

Razer Goliathus Extended Stormtrooper™ Edition, спроектований так само стійким, як і все найкраще в Імперії, оснащений зносостійкими прошитими краями і протиковзкою гумовою основою, гарантуючи довговічне використання і ідеальну пристосованість до будь-яких поверхонь.

 
 

Перемога за рахунок швидкості

Поліпшіть вашу мишку з гладкою, мікротекстурованою тканинною поверхнею, розробленою для швидкості і точності - відображення швидкої і рішучої манери ведення бою штурмовиками.

 
 

По-справжньому імперський масштаб

Величезний вплив і охоплення Імперії в деякій мірі обумовлені силою штурмовика. Покажіть свою любов до «Зоряних війн» і продемонструйте той же рівень імперської міці на своєму робочому столі завдяки великому сміливому дизайну, який відповідає більшій площі поверхні Razer Goliathus Extended Stormtrooper™ Edition.

Характеристики

Основні характеристики

Додаткові характеристики

Найпопулярніші запити в категорії Ігрова поверхня Razer Goliathus - Extended (Speed) - Stormtrooper Ed. RZ02-01072600-R3M1