Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Кухонний мінікомбайн KitchenAid 0,8 л (Чорний) 5KFC3515EOB

Код:719721
Є в наявності
Кухонний мінікомбайн KitchenAid 0,8 л (Чорний) 5KFC3515EOB фото
Кухонний мінікомбайн KitchenAid 0,8 л (Чорний) 5KFC3515EOB фото
Кухонний мінікомбайн KitchenAid 0,8 л (Чорний) 5KFC3515EOB фото
Кухонний мінікомбайн KitchenAid 0,8 л (Чорний) 5KFC3515EOB фото
Кухонний мінікомбайн KitchenAid 0,8 л (Чорний) 5KFC3515EOB фото
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 49 ₴
4 990
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Мінімум місця, максимум користі

Здорова та смачна їжа не завжди вимагає багато зусиль. З міні-комбайном 5KFC3515 від KitchenAid можна легко та швидко готувати соуси, заготовки для страв, пюре, закуски та десерти зі свіжих продуктів. Він оснащений міцним вигнутим ножем для ретельного подрібнення та пропонує дві швидкості на вибір, тож ви отримаєте оптимальні результати незалежно від того, що готуєте. Через практичний отвір ви зможете додавати рідкі інгредієнти під час змішування, наприклад, оливкову олію для приготування соусу песто. А ергономічний дизайн, компактні розміри та просте керування однією рукою роблять використання міні-комбайна по-справжньому комфортним. KitchenAid – стильний та універсальний помічник у повсякденному житті, який робить приготування їжі простішим та веселішим.

Особливості:

  • Ергономічний дизайн
  • Управління одним дотиком
  • Два режими швидкості
  • Чаша об'ємом 830 мл без бісфенолу-А: зручна та безпечна, підходить для миття в посудомийній машині
  • Кришка з отвором для додавання інгредієнтів
  • Міцний подвійний ніж із нержавіючої сталі, можна мити в посудомийній машині

Заощаджує час та місце

Незважаючи на свої компактні розміри, міні-комбайн KitchenAid 5KFC3515 може впоратися з більшістю повсякденних кухонних завдань. Чи то подрібнення овочів для закуски або приготування заправки для салату, чи перетворення вареного м'яса або овочів на ніжне пюре, приготування порції смузі зі свіжих ягід або підготовка інгредієнтів для більш складних страв. Все це займе від кількох секунд до декількох хвилин, тому ви швидко отримаєте потрібний результат і заощадите свій час та сили. А невеликі розміри пристрою дозволяють без проблем розмістити його на столі або зберігати в шафі – він не займе багато місця і завжди буде під рукою.

Дві швидкості на вибір

Завдяки двом режимам швидкості, ви можете завжди отримувати оптимальні результати незалежно від завдання, яке стоїть перед вами. Низькі обороти відмінно підходять для часткового подрібнення продуктів та інших повсякденних завдань, а більш висока швидкість допоможе у найкоротший термін приготувати пюре або змішати рідкі інгредієнти до однорідного стану. Більше того, ви легко зможете керувати комбайном KitchenAid 5KFC3515 однією рукою за допомогою кнопок, розташованих зверху, будь-якої миті змінюючи швидкість на свій розсуд.

Міцний багатофункціональний ніж із нержавіючої сталі

Міцні та гострі леза із зазублинами моментально подрібнюють невеликі порції м'яса, свіжих або варених фруктів та овочів, горіхів та зелені. При цьому конструкція у формі зворотної спіралі допомагає підтягувати продукти донизу – до леза – для рівномірного подрібнення і зводить до мінімуму необхідність збирати інгредієнти зі стінок чаші вручну. Крім того, ніж фіксується на валу, тому він залишається на місці під час вилучення інгредієнтів із чаші та не заважає вам.

Пластикова робоча чаша об'ємом 830 мл, що не містить бісфенол-А

Чаша без BPA об'ємом 830 мл (приблизно 3,5 чашки) забезпечує достатній робочий об'єм та легко знімається з пристрою. Її вистачить для змішування пари склянок смузі за раз, подрібнення овочів для соусу до пасти чи приготування кількох порцій дитячого харчування. А, що особливо приємно – робочу чашу можна мити не лише вручну, а й у посудомийній машині.

Кришка з отвором для рідких інгредієнтів

Куполоподібна кришка фіксується на місці для безпечної роботи міні-комбайна та легко знімається при додаванні інгредієнтів. А завдяки спеціальному отвору в ній ви можете будь-якої миті додавати рідкі інгредієнти, не знімаючи кришки. Це буде особливо зручно під час приготування домашнього майонезу або заправок, які потребують повільного додавання олії. Кришку також можна мити в посудомийній машині.

Характеристики

Загальні характеристики

Насадки
Максимальна потужність
Об'єм основної чаші
Додаткова інформація

Оборотів за хвилину: 2450-3450; Частота: 50-60 Гц; Напруга: 220 – 240 В; Потужність: 240 Вт / 1500 Вт

Експлуатація

Тип управління

Механічне

Кількість швидкостей

2

Основні функції

Імпульсний режим

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу
Матеріал чаші

Пластик

Колір
Вага
Вага в упаковці

1,92 кг

Габарити (ВхШхГ)

22 x 15,2 x 15,2 см

Габарити упаковки (ВхШхГ)

24 x 16,1 x 16,1 см

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера