Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Кухонна машина Kenwood KHC29.A0WH

Код:718377
Очікується
Кухонна машина Kenwood KHC29.A0WH фото
Кухонна машина Kenwood KHC29.A0WH фото
Кухонна машина Kenwood KHC29.A0WH фото
Кухонна машина Kenwood KHC29.A0WH фото
Кухонна машина Kenwood KHC29.A0WH фото
Кухонна машина Kenwood KHC29.A0WH фото
Кухонна машина Kenwood KHC29.A0WH фото
Кухонна машина Kenwood KHC29.A0WH фото
Кухонна машина Kenwood KHC29.A0WH фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 69 ₴
6 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Кухонна машина Kenwood KHC29.A0WH

Prospero+ KHC29.A0WH – найкомпактніша кухонна машина в лінійці Kenwood, яка пропонує великі можливості у невеликому розмірі. Вона має потужний двигун на 1000 Вт і містку чашу ємністю 4,3 літра, в якій, крім усього іншого, можна приготувати цілих півкіло тіста на хліб або збити 8 яєчних білків. А набір насадок та практичних функцій, таких як 5 робочих швидкостей, імпульсний режим та зручний регулятор швидкості, дозволять вам приготувати безліч смачних страв та нових десертів. Крім того, машина дуже тиха та проста в обслуговуванні. Тому Kenwood Prospero+ буде незамінним та найулюбленішим помічником на вашій кухні. Це чудовий вибір як для новачків, які тільки розвивають свої кулінарні навички, так і для досвідчених пекарів, які люблять готувати частування для всієї родини або влаштовувати звані обіди.

Особливості:

  • Компактний дизайн
  • Потужність двигуна 1000 Вт
  • 5 швидкостей та імпульсний режим
  • Три насадки: К-подібна насадка, вінчик, гак для тіста
  • Чаша з нержавіючої сталі ємністю 4,3 л
  • Захист від бризок
  • Окремі аксесуари можна мити в посудомийній машині
  • Можливість дооснащення насадками
  • Нековзка основа

Потужність та універсальність для вирішення будь-яких завдань

Kenwood Prospero+ ідеально підходить для замішування, збивання та змішування. Завдяки потужному двигуну на 1000 Вт найважчі завдання він виконує за лічені хвилини – від збивання легкого безе до замішування щільного тіста на пасту. А завдяки регулюванню швидкості та імпульсної функції у вас є повний контроль над його роботою. Крім того, компактні розміри та ергономічна форма Prospero+ дозволяють максимізувати робочий простір на вашій кухні. Ця надійна кухонна машина допоможе прискорити приготування повсякденних страв та надихне вас на нові рецепти.

Планетарне змішування

Унікальна планетарна система змішування охоплює стінки, центр та дно чаші. Тому ви отримаєте ідеальні результати, без грудочок та нерозмішаних інгредієнтів.

Містка чаша

Чаша об'ємом 4,3 л дозволяє приготувати достатньо тіста, щоб нагодувати навіть голодних гостей. Її місткості достатньо, щоб приготувати капкейки на велику компанію або велику хрумку піцу на всю родину.

3 насадки, безліч рецептів

Prospero+ KHC29.A0WH з набором із трьох міцних насадок – вінчик, гак для замішування та К-подібна насадка – дозволить вам проявити свою кулінарну фантазію та спробувати величезну кількість рецептів випічки. Так, фірмова К-подібна насадка є справжнім універсалом для любителів випічки і дозволить вам приготувати все – від бісквіту та тістечок до пюре та різних начинок. Великий об'ємний вінчик не має собі рівних при збиванні вершків та приготуванні безе, суфле, соусів або майонезу, збиваючи масу та надаючи їй легку та пухнасту консистенцію. А гак для тіста допоможе швидко та ефективно замішати тісто для макаронів, піци, пельменів, хліба чи пончиків.

5 швидкостей та імпульсний режим

На корпусі машини встановлено круглий регулятор, який дозволяє вибирати між 5 швидкісними режимами та додатковим імпульсним. Завдяки йому ви можете правильно приготувати креми та суміші, які зазвичай вимагають дуже повільного змішування. І легко перейти на найвищу швидкість для збивання яєчних білків, наприклад.

Готова до більшого

Перетворіть свою Prospero+ на блендер, подрібнювач, м'ясорубку та багато іншого. Ця кухонна машина сумісна з різними додатковими насадками (придбаються окремо), які значно розширюють її функціонал. Виберіть ті, які підійдуть саме вам та створюйте ще більше смачних страв для своєї родини.

Характеристики

Загальні характеристики

Насадки
Максимальна потужність
Об'єм основної чаші
Об'єм чаші блендера

Ні

Додаткова інформація

Можливість дооснащення насадками

Експлуатація

Тип управління

Механічний

Кількість швидкостей
Клькість приводів

3

Основні функції

Імпульсний режим

Планетарне обертання

Плавне регулювання швидкості

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу
Матеріал чаші

Нержавіюча сталь

Колір
Вага
Вага в упаковці

5,9 кг

Габарити (ВхШхГ)

24 x 25 x 28 см

Габарити упаковки (ВхШхГ)

37 х 39 х 37 см

Комплектація

Кухонна машина, К-подібна, Для замісу тіста, Віночок для збивання; Захисна кришка від бризок; Лопатка; Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера