Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Кухонна машина Kenwood KVC 3100 S

Код:711507
Немає в наявності
Кухонна машина Kenwood KVC 3100 S фото
Кухонна машина Kenwood KVC 3100 S фото
Кухонна машина Kenwood KVC 3100 S фото
Кухонна машина Kenwood KVC 3100 S фото
Кухонна машина Kenwood KVC 3100 S фото
Кухонна машина Kenwood KVC 3100 S фото
Кухонна машина Kenwood KVC 3100 S фото
-10%
Вигода 1 500 ₴
cashback iconКешбек 129 ₴
12 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

СУЧАСНА

Красива, надійна та високопродуктивна машина для регулярного використання. Металевий корпус високої міцності, який, крім того, виглядає дуже солідно. Причому навіть незважаючи на матеріал корпусу загальна вага машини порівняно невелика. При необхідності ви легко зможете її переміщати з місця на місце. Верхня частина корпусу піднімається, що дозволяє швидко змінити насадки у процесі готування. Kenwood KVC 3100 S Chef має одразу 3 приводи. Зауважте, що низькошвидкісний привід у верхній передній частині прихований під ковпачком з логотипом. Та й загалом апарат виконаний максимально обтічним, без зайвих виступів.

ПЛАНЕТАРНИЙ ТИП ЗМІШУВАННЯ

Один із його «секретів», це оригінальна система планетарного змішування. Саме за рахунок її використання усі насадки показують більшу продуктивність. Справа в тому, що обертаються не тільки самі насадки, а й основа, до якої вони підключені. Тобто, за один повний оберт зі стінок чаші знімаються всі інгредієнти і жодного грама продуктів не зникає даремно. Так забезпечується максимально рівномірне, якісне перемішування. Kenwood KVC 3100 S Chef оснащується металевою чашею ємністю 4,6 літра зі зручними бічними рукоятками та градуйованою шкалою на внутрішній поверхні.

БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ І ТЕХНОЛОГІЧНІСТЬ

Потужний двигун цього апарата запускається і працює плавно, завжди з мінімальної швидкості (навіть якщо одразу встановити поворотний перемикач на самий максимум). Це необхідно не тільки для захисту систем від перегріву, але й для більшого контролю за процесом змішування. Функціональність кухонної машини залежить від того, яку насадку ви збираєтеся використовувати. Наприклад, тільки до низькошвидкісного приводу можна підключити м'ясорубку, тертку-ломтерізку або насадку для нарізки кубиками. У базовій комплектації, відразу при покупці, ви отримаєте фірмову універсальну К-подібну насадку, гак-тістоміс (у першу чергу підійде для замішування густого тіста) і вінчик-збивач, а ось всі інші насадки та аксесуари вже можна докупити окремо, при необхідності. Однак, як показує практика, і в мінімальній комплектації KVC 3100 S Chef є відмінним помічником домашнього кухаря.

Характеристики

Загальні характеристики

Насадки
Максимальна потужність
Об'єм основної чаші
Об'єм чаші блендера

Ні

Додаткова інформація

Можливість дооснащення насадками; Відкидна робоча голова

Експлуатація

Тип управління

Електронний

Кількість швидкостей
Клькість приводів

3

Основні функції

Імпульсний режим

Планетарне обертання

Система охолодження

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу
Матеріал чаші

Нержавіюча сталь

Колір
Вага
Вага в упаковці

10,7 кг

Габарити (ВхШхГ)

30 х 40 х 27,5 см

Габарити упаковки (ВхШхГ)

45 х 34,2 х 50,5 см

Комплектація

Кухонна машина; Вінчик; К-подібна насадка; Крюк для тіста; Чаша; Захисна кришка; Інструкція; Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера